Regisztráció Blogot indítok
Adatok
еphart

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdéses: a Fidesz menekültügyben kétségkívül a legjobb, politikailag legjövedelmezőbb álláspontot ütötte meg. Ha a politikát úgy kezeljük, mint egy piacot, akkor mondhatjuk: letarolták a piacot. Kaptak ezért hideget, meleget külföldről, belföldről egyaránt. A…..
еphart 2015.11.17 15:50:09
@Tudományos libsizmus: Ma is megbukott a liberizmus. Az EU-val együtt. Meg az USA-val, IMF-el, stb.
Arról senki nem tehet, ha meleg. Azért illesse bírálat, ha akár politikusként, akár hétköznapi emberként gátlástalan! Annak idején nem kiáltottam be Ungár Klárának: kettős mércével mér, amikor Kocsis Máté vélt vagy valóságos szexuális identitását emlegette fel…..
„Gonoszak voltunk, és rosszindulatúak. Csak támadtunk és támadtunk, csak negatívan és negatívan” – mondta Orbán amerikai főtanácsadója, Arthur J. Finkelstein, aki Habony Árpáddal alapított közös londoni tanácsadócéget. A finkelsteini gátlástalansággal átitatott…..
еphart 2015.07.12 11:46:06
@röf: Neked a Pride a központi problémád? Nem jutott hely neked a kamionon?
еphart 2015.07.12 11:46:46
@zommmmmbi: Na egy újabb tartalék nick!
еphart 2015.07.12 11:47:26
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Mi van te hontalan senki? Minek ugatsz bele a magyarok dolgába?
  Időben jeleztem. És te? Még nem késő! Áramszünet az utcában, nem kapcsolt be újra a bojler, telefon az E.ON-nak, nincs meleg víz, fürdenék, mert szoktam, elnézést, tudom, hogy piperkőc szokás, de kell hozzá az áram, villanybojler a miénk, már bánom, így utólag. Hopp,…..
еphart 2015.07.01 20:32:23
@Cpeti123456: Kérjél óra leolvasást és ellenőrzést tértivevényes levélben. Ha kijönnek jó, ha nem, onnan kezdve nem verhetnek rád semmit.
A múlt héten már elkezdtem kifejteni a szolgálati időre köthető megállapodással kapcsolatos rendelkezéseket. Ezen a héten azt nézzük meg, hogy mit tehet az, aki elérte az öregségi nyugdíjkorhatárt, de a nyugdíjbavonuláshoz szükséges szolgálati ideje nincs meg. Ismét az…..
Nagyvárosban kerékpárra ülni kis túlzással felér egy istenkísértéssel, legalábbis ezt gondolná az ember a balesetekről szóló híreket olvasva. De tényleg annyira rossz a helyzet, mint gondoljuk? A napokban láttak napvilágot a londoni adatok, melyeken érdemes egy kicsit…..
A magyar választások két részből állnak: szavazhatunk listákra, illetve egyéni körzetekben. Az előbbivel kapcsolatban viszonylag kevés a kérdés, utóbbinál kritikus a választókörzetek kialakítása. A választási módszerek egyik vezető folyóirata, a Mathematical Social…..
еphart 2015.07.01 17:36:19
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Zsidózni mikor kezdesz? Az még ma nem volt.
A Harmadik Birodalom katonai támadásától tartva a svájciak elképesztő módon álcázták lövegállásaikat. Erdei családi ház, amely nem is az (Fotó: Christian Schwager és Leo Fabrizio)..
еphart 2015.07.01 07:40:24
@studkell: Svájcot a nyelvtannácik biztos elfoglalták volna.
Miközben Viktor azzal a jóleső érzéssel henyélhet, hogy megnyert egy csatát Brüsszelben, s pár napig valóban ügyesen kezelte a menekültkérdést, a rezsim futószalagon gyártja az ügyeket, melyektől azonnal lesápad a jóérzésű júzer. Sajna az eddig is jellemző mutyik, lopások…..
еphart 2015.07.01 07:27:17
@Rudi Kató: Megint zsidózásra élvezel? Jobb kézzel pötyögsz, ballal recskázol. :-))
Szivárványos profilképek, elismerő bólintások, gyűlölködés és fröcsögés. Az elmúlt napokban a web minden szeglete a melegházasságról, a szerelem győzelméről vagy – éppen szemléletmód szerint – közellenségnek titulált homoszexuálisokról szólt. Az USA-ban meghozott…..
еphart 2015.07.01 07:13:27
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Neked is állandóan ez a témád mint bircának. Gyanús vagy te nekem! Lesz szelfid a Pride-ról?
Összetartozni jó. Legalábbis sokkal jobb, mint arra emlékezni, hogy kárt szenvedtünk. Elvettek tőlünk valamit. Trianon alapjaiban rengette meg a magyar identitást. Azóta eltelt 95 év. Az „a miénk volt ezer évig,/egy falut sem hagyunk nékik” dacából már rég kinőttünk, a Lesz,…..
еphart 2015.06.30 16:52:28
..
еphart 2015.06.30 08:36:33
@venszivar: @Secnir: Ez valamiféle előpetting köztetek a a Pride-ra?
Biztos ismerik a régi viccet, amikor az egyszeri ember kölcsönért megy Kohnhoz, zálogba fölajánlja a tévéjét, és úgy jön el tőle, hogy se tévéje, se pénze. És az implicit tanulság persze, hogy Kohn a hibás. Az ő zsugorisága. És véletlenül se az, aki kölcsönért…..
еphart 2015.06.30 08:21:14
@Nzoltan: "Ugyanakkor mikor gyurcsányék meghamisították a pénzügyi jelentéseket, az nem volt probléma,"
Hogy beszélhetsz ekkora baromságokat. Ha meghamisították a jelentéseket, akkor honnan tudhatták volna a bajt? Az IMF-hez meg azért kellet fordulni, mert igenis nem hiteleztek már.
Önmagadnak mondasz ellent. Hogy lehetsz ennyire elvakult?
еphart 2015.06.30 08:22:54
@bkkzol: Alja játszma? Talán az aljas aki 5-6 százalékos kamatot ajánl, pedig azt nem tudja kitermelni.
Orbánék 2011-2012-ben ennyiért vettek fel hiteleket.
еphart 2015.06.30 08:25:11
@hanta boy: A dislexiádat másütt gyógyíttasd!
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
еphart 2014.12.04 22:42:10
@Ajtony: Mi a faszt fizettek vissza ha nőtt több ezer milliárddal az adósság?
еphart 2014.12.04 23:12:13
@Ajtony: "a magyar államadósság Euróban és Dollárban jegyzett."
Te hülye vagy. A forint kibocsájtású állampapírok 14300 milliárd.
Miközben az Európai Unió és Oroszország között egyre hidegebbé válik a viszony, a magyar külpolitika mindkét oldal számára tesz gesztusokat, és a diplomáciai lavírozás közepette sem feledkezik meg az orosz beruházások fontosságáról. De vajon ugyanez hogyan néz ki a…..
еphart 2014.11.14 07:40:43
@dont be such a jew: Neked is megmondta a rabbi, nem lehet mindennap ugyanazzal a hazugsággal előállni. Úgy látszik a fideszesek nem tudják.

@$pi$: Most akkor a te devizahiteled mennyin is fogják átváltani? Ugye tudod mire megy ki a játék? Nyugdíjat, közalkalmazotti fizetést nem mernek csökkenteni. Átváltják a devizahiteleket, majd el fogják inflálni a forintot és a Nyugat áskálódására fogják.
A kevés igazi nyári napok egyikén egy balatoni kisváros kisboltjába ugrottam be néhány apróságért. Már a bolt első részében megcsapott a savanyú emberszag, amely a tejes pult hidegében alábbhagyott, de amint rákanyarodtam a pénztárhoz vezető gondolasorra, egyre intenzívebb…..
Aki Oroszország útjain autózik egy terepjáróban, valószínűleg fel sem figyel egy kis nyikorgásra. De ha a leparkolt autó futóművéből jön a nyávogás, még a sokat látottak is felhúzzák a szemöldöküket. Hősünk is felfigyelt, mikor a benzinkúton álló kocsijából…..
еphart 2014.11.13 20:17:10
@parazita666: Ja, a hülye macskák nem ismerik a motorizációt.
Legjobb barátunknak, az USÁnak sikerült ami közel egy évtizede senkinek: lelökte, mit lelökte, lesöpörte trónjáról Leggyűlöltebb Ellenségünket, Ferit, és Jóbarát Andrét ültette a helyébe. Innentől André a főgonosz, minden rossz megtestesítője, az ártatlan…..
еphart 2014.11.13 19:09:27
@MACISAJT: Tök mindegy az USA mit csinál, attól még valami itt bűzlik. Az USA egyéb disznóságai nem ment minket. Sólyom meg a beutazási szabályok miatt dúl fúlt. Én is alá vetem magam a biológiai azonosításnak, pedig a kiválasztott nép tagja vagyok.
еphart 2014.11.13 19:23:48
@MACISAJT: Te szánalmas kretén! Ez csak terelés. Ennek mi köze a magyar korrupcióhoz?
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
еphart 2014.11.12 17:27:58
@Hohó60: Te direkt égeted magad szénné?
еphart 2014.11.12 17:30:06
@Hohó60: "Egyszerűen annyit tudnak Goodfriend elvtársék jóvoltából, hogy MAGYARORSZÁG annyira korrupt, hogy még az adóhatóság is az. "
- Nem lehetsz ennyire hülye. Az USA kormány nem az ügyvivőtől tájékozódik, hanem az elemzőitől. Ha ennyire egyszerű vagy mint a százasszög, akkor inkább mosogass tovább Londonban!
Kóczián Péter A fordulópont 2014.10.27 13:43:42
Az internetadó miatti tüntetés fordulópont lesz Orbán Viktor kormányzásában. Eddig önhatalmúlag mindent megtehetett, ezután erősebb ellenállással kell számolnia a Fidesz vezérkarában is. A Fidesz a leginkább közvélemény-vezérelt párt a magyar politikai életben. Minden…..
Lassan megszokjuk, volt időnk, lesz még időnk: minden második napra, hétre, hónapra jut egy hír, ami úgy kezdődik, hogy "Újabb stadion épül...". Ami különbözik, a földrajzi koordináták mellett, az összeg. Vagyis a milliárdok száma, amiből a merész álmok valóra válnak.…..
еphart 2014.09.19 21:33:00
@Larry Silverstein: Te direkt jársz ide égetni magad, kaftán?
Az izraeli Maszada erőd helyszínénél nehezebb lenyűgözőbbet találni: a Júdeai-sivatagban fekszik, közel a Holt-tengerhez, egy fennsík tetején, több száz méter magasan, mégis (részben) a tengerszint alatt. Itt vívtak szó szerint utolsó vérig menő csatát a rómaiak és a…..
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
еphart 2014.08.21 06:40:17
@Csuti Ördögüző: Ugye milyen jó érzés leírni hogy zsidó, zsidó, zsidó? Én is imádom!
"...amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak." Ez az a mondat, amiért Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak, a VIII. kerületi körzeti…..
еphart 2014.04.13 11:01:32
@yatumux: Gondolom megszoktad hogy kuss van, amikor a Golán fennsíkon szolgáltál.
еphart 2014.04.13 11:02:36
@sparow: Menórát tett ki a kapitányság ablakába, azért.
еphart 2014.04.13 11:06:38
@sparow: És? itt mindenki oda válaszol ahova akar.
A levélszavazatok formájában érkező határon túli magyar voksok mintegy 95,5 %-ban a FIDESZ-KDNP pártszövetséget gyarapították. Az ilyen lehengerlő győzelemre jogállamokban a gyanú árnyéka vetül. Gondolhatunk akár a Magyar Népköztársaság idejéről ismert szavazati arányokra,…..
еphart 2014.04.12 14:25:50
@midnight coder: Azért bukták el, mert a román zsidók nem tudnak magyarul, így nem kaptak állampolgárságot.
еphart 2014.04.12 14:27:34
@tobeor: Neked minek érvelni pajesz?
еphart 2014.04.12 14:30:07
@tobeor: Miért? Az izraeli-magyar kettősállampolgár zsidók szavazhatnak?
Zsidók! Zsidók!