Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terca

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig nem is, ma már óta tudja minden nő, hol a helye: lehetőleg évente egyszer a szülőszobán, amennyiben a kormányunknak óhajt megfelelni. Hiába, az utóbbi évtizedekben elkorcsosult a női nem a magyar honban - képesek önmegvalósítani meg emancipálódni, és hát ez - mint…..
Immáron harmadik napja bizonyítja az országnak a kormány, bizony milyen jó, egészség és ifjúságvédő is az új trafikrendszer. A kevésbé Fidesz-lojálisak számára azonban már világos, a helyzet még mindig csak fokozódik, a pokolban pedig a magyarok lennének a szervezők ... "A…..
terca 2013.07.06 17:32:18
Sok mindent felvet a fitnessz-kormány gondolkodásmódja.
Mint hátrasorolt, megbélyegzett állampolgár (lassan fel kell majd varrnom a kabátomra egy tüdőrákos operációról készült képet, vagy egy füstben úszó félholdat) egyetlen dolgot hiányolok az un. trafiktörvényből: mégpedig a gazdaságilag megalapozott logikát.
Mivel jól hangzó, transzparensekre varrható jelmondat a védjük meg a társadalmat a dohányosoktól, lassacskán kamaszkorom füstölgő budijába szorulok vissza (szegény anyám kergetett ki onnan is a seprűvel). Letámadhatnak frusztrált homoszexuálisok, hogy 9 méterre dohányozzak a megállótól is, mert keverik a prostituáltakra vonatkozó törvényi szabályozást a füstrendelettel.
Mekkora öröm lesz annak a kis gyökérnek, ha a közterületekről is kitiltanak.
Remélem, adót azért fizethetek majd.:)

Mindezekből csupán annyit nem értek, hogy mi a cédrusmagvas salátából finanszírozzák majd az egészségügyi dolgozók bértömegét, ha kevesebb jövedéki adót szeretnének a tüdő-rákunkból beszedni?
Hogy mennyi szemetet, mérget, romlott árut zabáltatnak meg velünk (áruházban vásároltat), hogy mennyire nem törődünk emberi értékeinkkel, hogy miért éhezik annyi gyermek ma ebben a táncoslábú országban, arról, s mindezek megoldási javaslatairól bősz hallgatás van, mert ezeket nem lehet egy közhelyes szlogen helyett selyemzászlókra varrni.
:)
De jól esett ezt leírni.

Mert én már csak ilyen dühös-morgós vagyok:
mert nem örülök, ha kihasználnak
nem örülök, ha döntenek helyettem (lassan már azt is megszabják, hogy bal kézzel vagy jobb kézzel töröljem ki, mert a jobbkezes a biztos, mivel a balkezes törlés bizony szennyezett alsóneműhöz, az több mosópor felhasználásához vezet, ami a tőkeáttétel nagysága miatt a költségvetésben halmozott hiánynövekedést generál)-
S nem örülök, mert örültem a rendszerváltásnak, örültem az EU-nak, a NATO-nak, bárminek örültem.
Most a visszarendeződést látom, ahol a csapból is lassan hős vezérünk csobog, mint egyszer régen, tán egy másik életemben.
Jön a gondolatrendőrség is lassan, meg az újbeszél.
Már ha egyáltalán marad gondolat a pompás iskolarendszerünkből kikerülő, bulizó-kockuló gyermekeink elképesztő kis agyacskáiban: remélni tudom csak. Igen,maradt bennük tettvágy, elhivatottság, hogy a tolvajnemzedék kihalása után legyen erejük megváltoztatni és gyarapítani azt az országot, ahova álmodtuk őket egy szerelmes, csodálatos hajnalon. Hogy elég reményt adjon egy szép napfelkelte, vagy egy mély tekintet számukra eddig elképzelhetetlen nehéz helyzetekben is.

Mert fontosak. Egyenként mindegyik, a Tiéd, az enyém, az övék, függetlenül a bőre színétől, a vallásától, politikai beállítottságától, és attól, hogy dohányzik-e.
No nem azért, hogy a meg nem ért nyugdíjamat fizettessem velük, dehogyis.

Hogy miért?

Mert így lenne helyes.