Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sünsün

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film 1994-ben készült Soros Györgyről. A mai 2017-es Magyarországon úgy gondoltam meg kell osztanom ezt a filmet. A sok hazugság és rágalom, amelyet a politikai hatalom összehord Róla tette szükségessé, hogy bemutassuk az igazi Soros Györgyöt. A világosan gondolkodó és beszélő magyart, aki…..
sünsün 2017.07.21 13:59:34
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
pont olyan vagy, mint a profilképed..... tökéletes állata a gazdájának..
Combosodik a DK, a Jobbik metamorfózison megy át, az MSZP-t belső viták emésztik, az LMP elveszítette vezetőjét. Röviden így jellemezhetnénk a fontosabb ellenzéki erők helyzetét szűk két évvel a következő parlamenti választások előtt. Gyurcsány Ferenc pártja a jelenlegi folyamatok tükrében a legfőbb…..
sünsün 2016.06.13 21:39:23
@ulpius66: Na te is az eszed semmi fogd meg jól kategória vagy, meg focibuzi, mint a szotyiköpő!
Egy duguláselhárítással foglalkozó cégnek akkor megy jól a bolt, ha sok az eldugult lefolyó, WC és vízvezeték. Ha azonban csak kisebb üzemzavarok lépnek fel a háztartásokban, melyeket a tulajdonosok is el tudnak hárítani, akkor a tisztító cég szlogenjei üresen csengenek. Erre…..
Ha valaki szegénynek születik, és nincs diplomája, akkor valószínűleg szegény is marad, viszont ha van diplomája, akkor kitörhet.Korábbi posztunkban bemutattunk egy OECD-tanulmányt, melynek egyik legfontosabb következtetése az, hogy az államháztartások hosszú távon profitálnak a…..