Regisztráció Blogot indítok
Adatok
surken

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
Benderik elmélkedik Büszkeség 2014.07.05 00:17:22
  Titkolózva élni rossz. Súlyos betegség, amit kezelni kell, lelépett férj / feleség, elvonóra / börtönbe került gyerek -- olyan helyzetek, melyekkel saját / ismeretségi körben találkoztunk, vagy csak hallottunk róla, így már átéltük vagy eljátszottunk a gondolattal, milyen…..
Az az igazság, teljesen tanácstalan vagyok. Baloldaliként egyszerűen nem tudom, most mitévő tegyek, menjek, ne menjek, részt vegyek-e ezen a március végi felvonuláson. A szervezők kijelentették, hogy „A Békemenet ezúttal a magyar-magyar megbékélést szimbolizálja a bal- és…..
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
surken 2014.03.17 18:46:49
@.Gordon Gekko.:

Igen. Ha nem lesz meg a 15%, lehet menni vissza autófényezőnek...
surken 2014.03.17 18:59:57
@.Gordon Gekko.:
Ne sajnáld.
Ha kétpárti - Fidesz-Jobbik - parlament alakulna, az EU,NATO,Brüsszel,IMF stb. hamarabb rohanná le Magyarországot, mint Krímet az oroszok.
Nem is értem a baloldali ellenzéket. A választás bojkottja lenne az egyedüli esélyük, hogy életben maradjanak.
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
Képtelen vagyok eldönteni, hogy végre politikai paradigmaváltás vagy ismét egy nagy, mocskos átverés küszöbén állunk. Vasárnap tüntetni fog az Együtt nevű választási szövetség, népszavazást követelve a Paksi Atomerőmű bővítéséről. Rögtön, itt érdemes (lenne)…..
surken 2014.01.31 11:10:14
@belekotty: @Gera:
Akkor újra.
Őseitek, elhunytaitok tisztelete, méltósága.
Persze túl lehet ezen lépni, csak akkor ne halljak innentől kezdve semmi bolsevikozást, kommunistázást, mert kiröhögtetitek magatokat.
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
Áder János 2014. április 6-ára, vasárnapra kiírta az országgyűlési választásokat. Senki nem lepődött meg, ugyanis a fideszes politikusok már rég megmondták, hogy aznap lesz. Ennyit a köztársasági elnök függetlenségéről. Mi is április 6-ára készültünk, aszerint…..
Gyurcsány Ferenc maroknyi, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkezik. Mivel magam is ismerek ilyen embereket, és emellett ismerek Orbán-fanatikusokat is, el kell ismernem, hogy a két típus semmiben sem különbözik: egy korlátozott nyelvi kódon megvalósuló kognitív…..
Policity Gyurcsány győzött? 2014.01.15 00:36:55
Az előző egy hét arról szólt, hogy Gyurcsány milyen mélyről jött vissza, és hogy végül az összefogás során mindenki lényegében az ő kezére játszott (értsd: Bajnai), múlt hétfői bejelentése lényegében az Együtt bukása és Gyurcsány személyes győzelme. Ennek…..
surken 2014.01.15 13:58:14
@Balt: A parlamentben nem kell őket látnod, ez valószínű. Talán Vadai megkapja a 39. helyet a listán, de szerintem ez már nem lesz biztos befutó hely. De mindegy is.
Felsorakozni Mesterházy mögé, közösen maszturbálni a szocialistákkal? A két párt vezetősége már elkezdte, de nincs az az alkoholmennyiség + tudatmódosító szer, hogy én is beálljak a sorba.
surken 2014.01.15 14:49:50
@barli:
A 15% elég lesz motivációnak :)
Bár nem lepődnék meg egy csak Fideszből és Jobbikból álló törvényhozáson sem. Magyarország megérdemli, végül is jobban teljesít...
Vissza az 1944-es évbe. Milyen szép is volt az, ugye?
surken 2014.01.15 15:00:57
@Spacecake:
A tanácsköztársaság által bevezetett szesztilalom miatt nem :)
Van ugye ez a korszakváltás, amin mindenki egy kicsit mást ért, de azért jó lenne, ha jönne, ha megcsinálnák. Ha lehetne.  Amennyiben igaz a Párbeszéd Magyarországért érvelése, hogy a korszakváltáshoz megkerülhetetlen lépés a kormányváltás, és a közös lista tényleg…..
Most akkor hazamegyek... – kétségtelenül szellemesen csak ennyit írt oldalára a Spanyolországban nyaraló Gyurcsány Ferenc, miután Mesterházy Attila és Bajnai Gordon ma bejelentették a közös listáról szóló megállapodásukat, amelynek kapcsán hellyel kínálták a DK-t is az…..
Lassan itt vannak a választások és úgy látszik, ez ébredezésre (vagy inkább kapkodásra?) ösztönzi a baloldalt – a legfrissebb hírek szerint  az MSZP és az Együtt vezetői is felismerni látszanak azt a tényt, hogy a DK-t és Gyurcsányt nem lehet kihagyni egy baloldali…..
surken 2014.01.08 11:40:26
@Balt: Várjuk ki; ez még csak az MSZP és az EgyüttPM megállapodása. A DK-val még senki nem tárgyalt. Nem tudni mit ajánlanak Gyurcsányéknak. Egy 3 párti közös listán kb. az első 50 hely a biztos befutó, ha ebből nem kap a DK min.12 helyet + 3 egyéni biztosnak mondható körzetet, akkor egész egyszerűen nem éri meg nekik közös listán szerepelni. Ja, meg még Mesterházy az első helyen...
surken 2014.01.08 12:27:15
@Pop40: Kedves Pop40,
Egy I.ker,II.ker,XII.ker, Debrecen, Csorna stb. körzetekben eddig nemigen tudott nyerni a baloldal. Most sem látom azt a hihetetlen nekibuzdulást, hogy ez másképp lenne. És ne féltsd az ott élő baloldali választókat az arculcsapástól, jól tudják helyben, hogy miért lettek ezek a körzetek masszívan jobboldaliak. Talán látják benne a felelősségüket is. Van tehát munka bőven, lehet bizonyítani.
Bajnai Gordon ma – némileg váratlanul - újra elővette a közös lista – közös jelöltek – közös miniszterelnök-jelölt kérdését. Egy évvel ezelőtt kevesen gondolták volna, de tény: a baloldali pártok közötti sajátos előválasztási küzdelem közel három hónappal a…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Az Együtt 2014 tegnap este közzétett a Facebook oldalán egy rejtett kamerás videót, amelyen egy férfi arról mesél, hogy a fideszes polgármester fejenként 5000 forintot ajánlott a közmunkásoknak, ha elmennek tüntetni Bajnai Gordon nyírbátori látogatása ellen. A…..
Helyreigazítási kérelmet kaptunk jogi képviselőjén keresztül Gyurcsány Ferenctől. A volt miniszterelnök ezzel Rogán Antal belvárosi és Orosz Mihály érpataki polgármester, valamint a tankönyv-államosítás központi cége, a Könyvtárellátó…..
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..