Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincéné Onozó

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne vágyna gyönyörű, ápolt, egészséges körmökre, főleg a nyár közeledtével, amikor végre eltesszük a bélelt csizmákat, és előkerülnek a nyitott orrú cipők, pántos szandálok? Ilyenkor még fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk a körmeinkre és a lábfejünkre, hisz nagyon lehangoló tud lenni, amikor a…..
Vincéné Onozó 2016.05.26 17:10:31
NYEREMÉNYJÁTÉK -  induljon jól a hét! :) Nyerd meg a Berber Beauty ajándékcsomagot, mely tartalma: 250 ml Lábfrissítő jégzselé   10 ml Tunézia bázikus masszázs- és fürdőolaj   10 ml Arab jázmin bázikus masszázs- és fürdőolaj   10 ml Narancs bázikus masszázs- és fürdőolaj..
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
Vincéné Onozó 2015.09.09 20:28:02
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
Vincéné Onozó 2015.07.17 17:16:42
Vincéné Onozó 2015.07.22 10:54:09
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Vincéné Onozó 2015.05.21 10:30:50
fullbeauty Invictus játék! 2015.03.15 19:25:06
A közkedvelt Paco Rabanne Invictus egy új, különleges Collector kiadásával kedveskedik az illat szerelmeseinek. Az Invictus Collector a 100ml-es EdT illat mellett most egy  egy 10ml-es travel size parfümöt is tartalmaz. Így már nincs akadály, hogy a férfi táskákban,…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Vincéné Onozó 2014.11.19 15:43:49
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Vincéné Onozó 2014.11.06 11:09:33
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Vincéné Onozó 2014.09.03 06:40:35
Lassan vége a nyárnak, hajunkat erősen megviselte a víz, a nap, és persze az  UV sugárzás. Fénytelennek, fakónak, ragyogás nélkülinek érezhetjük. Azonban van megoldásunk a problémára: most megnyerheted a Full Beauty oldalán a Jean Louis David szalon Keratin terápiáját, és…..
Vincéné Onozó 2014.08.27 10:55:21
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
Vincéné Onozó 2014.08.13 09:56:00
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Vincéné Onozó 2014.08.10 10:26:42
fullbeauty Vannak napok... 2014.05.30 12:33:01
Vannak napok amikor egyetlen lépéssel akarod bőröd állapotát tökéletes formába hozni. Ki akarod hagyni a pirosítót, de mégsem szeretnél sápadtnak, vagy betegnek tűnni. Ha azt gondoltad erre nincs megoldás, tévedtél. A Biotherm Aquasource család egy új taggal…..
Vincéné Onozó 2014.06.05 21:27:35
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Vincéné Onozó 2014.02.20 07:02:17
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Vincéné Onozó 2014.02.10 17:59:24
Nagyon megőrültem, mikor a Kérastase sajtótájékoztatóján bemutatták a legújabb terméküket, mely egy általam is tapasztalt problémára nyújt megoldást, miszerint kifejlesztettek egy olyan termékcsaládot, mely új védőpajzsa lehet hajkoronánknak! :) Hajunk táplálása és az…..
Vincéné Onozó 2014.01.22 20:07:29
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Vincéné Onozó 2013.08.04 09:25:46
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
Vincéné Onozó 2013.07.05 20:52:10