Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randitippek

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korcz Attila minden tabut megkerülve, őszintén válaszolt kérdéseinkre. Randiész: Rég beszélgettünk, nagy a csend a villámrandi körül? Igaz, hogy értékesíted? Nem, ez már nem aktuális, sőt már a tárhely és a domainek és egyéb papírok is rendeztem egy jó időre……..
1. Ne késs, de ne is érj oda túl korán. A javaslatom, hogy 10 perccel előbb érj oda. Legszélsőségesebb eseteim, amikor randi előtt 1 órával értem oda. Persze rosszul emlékeztem az időpontra... :) Legkésőbb, közel fél óra késés, de a lány türelmes volt. A késéses esetet…..
Randiész: Hogy áll az oldal? Így tervezted anno? Korcz Attila: Őszintén maga az oldal egész jó, de még messze nem érte el a végcélt. A fejlesztések java November végére készül el, de ahogy az lenni szokott, biztos lesznek később is munkák, csúszás és új ötletek miatt. REsz:…..
előadó: Korcz Attila, (Villámrandi, villamrandi.hu) Le szeretném szögezni, hogy én azokhoz szólok most elsősorban, akik már szellemileg érettebbek. Ha már vannak önálló és saját gondolataid, akkor megpróbállak egy olyan szemléletmódba vezetni, ami pozitív irányba…..