Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takatin

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Takatin blogja 10 kedvenc animém 2014.01.02 19:23:13
Sokan készítettek már ilyen listát szóval gondoltam én is megpróbálkozok vele. Ez a bejegyzés mint ahogy a blog többi része is pusztán az én saját véleményem tükrözi, szóval ha nem egyezik az álláspontuk ne lepődjetek meg. Előre is elnézést kérnék a bejegyzés…..
Takatin blogja Tegami Bachi 2013.11.05 00:39:24
Sok régen látott anime emléke férkőzött az elmémbe a napok során, közülük az egyik legkiemelkedőbb, ami meg érdemli, hogy meg ejtsek pár kedves szót róla, hiszen egy rendkívül aranyos, szívmelengető animéről beszélünk. Ezzel már el is árultam, hogy egy elég érzelmes…..
Ígéretemhez mérten, most írok az Index spin off sorozatáról a Railgunról is egy keveset. Sokak szerint jobb mint az eredeti sorozat, de ez ízlés kérdése mivel szerintem mind kettő nagyon jó. Az Index-hez képest kevesebb akciót tartalmaz és Touma mindössze mellékszereplőként…..
4-5 hónapja videó nézegetés közben akadtam rá erre a fantasztikus animére. Az elején kicsit nehézkes volt számomra belerázódni, de amint elkapott nem tudtam leállni vele. Most mondhatnátok, hogy ez csak egy újabb egyszerű shounenn/varázsolgatós anime pár poénosnak szánt…..
Tegnap nagybevásárlásnál ellátogattam a szörpszekcióba és kis túlzással kimondható, hogy a szörppiac halott. Én mindig is szerettem a szörpöket, de érezhetően egyre pocsékabb a minőség és valahogy le is szoktam róla. Múltkor hirtelen elhatározásból akartam venni egyet, még…..
Takatin 2013.09.06 15:48:48
@bioLarzen: A csapvíz pont akkor jó ha kemény hiszen ilyenkor tartalmazza a legtöbb ásványi anyagot és az ízének is jót tesz. :)
Takatin blogja Hunter X Hunter 2013.08.19 16:40:07
Körülbelül 2 éve akadtam rá erre a remek animére, Yoshiro Togashi tollából, aki már letett az asztalra egy YuYu Hakushot, szóval elég pozitívan ültem neki az animének és mit ne mondjak, nem csalódtam. Az univerzum amit Togashi teremtett bámulatos, kiváló harcrendszer,…..
Takatin blogja Sword Art Online 2013.08.18 23:32:22
Kisebb kihagyás után, nyaralás és egyéb okok miatt, most itt az újabb bejegyzés. Sokat hallottam erről az animéről mielőtt belekezdtem. Az egekig dicsérték, hogy ilyen jó anime, meg olyan jó. Úgyhogy adtam neki egy esélyt. Kicsit félve kezdtem bele, mert mégis, egy MMO-ban…..
Hallottatok már a Chuunibyou nevű betegségről? Nem? Hát akkor mesélek róla. Ez egy betegég, amely az általános iskola 2. osztályában jelentkezik általában, de később is előjöhet. A lényege hogy a beteg azt képzeli, hogy különböző természetfeletti képességekkel…..
Takatin blogja Gintama 2013.08.01 13:22:17
Sok ideje szerettem volna már a Gintamáról írni, de valahogy sose jutott rá időm. Na de most mindent bepótlok, szóval készítsetek enni, innivalót, mert ez egy extra hosszú bejegyzés lesz. Gintama, mit is írhatnék erről az animéről. Igazából annyival le is zárhatnám a dolgot…..
Takatin blogja Yumekui Merry 2013.07.31 20:35:24
Két évvel ezelőtt, miközben az egyik fansub csapat munkái között bóklásztam, bukkantam rá erre a gyöngyszemre. Nem rég ismét elővettem, hogy felelevenítsem az emlékeket, ezért gondoltam írok róla pár sort. Előre leszögezném, hogy pusztán az animét veszem alapul. Tisztában…..
Takatin blogja Mirai Nikki 2013.07.29 01:24:48
Ti is láttatok már olyan animéket, amiknek a megnézése után napokig vagy esetleg hetekig gondolkodtok hogy mi lett volna ha, vagy mit csináltatok volna ti a hős helyében. Na valami ilyesmit mozgatott meg bennem a Mirai Nikki. Persze a durvább értelemben.. Ez az anime olyan kemény helyzet…..
Üdvözlök minden kedves látogatót, akit erre fújt a szél! Jó okkal kérdezhetitek, hogy mégis miféle blogra csöppentetek? Hát ez bizony Takatin blogja! Egy blog amely a józan ész és az őrület határán lebeg, napról, napra. Egy blog amelyen a bejegyzések minden emberi józan…..