Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okostobi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kétfarkú Kutyapárt furcsa politikai marketinget visz: különböző színűre festi a szétrepedt járdabetont. A vicces, vidám színek, valljuk be, jobb kedvet visznek az arra járók életébe – de ezt nem mindenki gondolja így...
Hányan panaszkodtunk már azért, hogy felugrik, kitakar, villog, ugrál, eltolja, hangos, vagyis zavaró a hirdetés? De ez csak bennünket, olvasókat zavar? Miért engedik a tartalomszolgáltatók, hogy ez megjelenjen? A válasz egyértelműen az, hogy pénzért. Az egyszerű bannereket már…..
Egészen elképesztő visszásságról tudósít az Index: az afganisztáni magyar katonai kontingens tagjai nem szavazhatnak az országgyűlési választáson. Választójogú magyar polgárok, akik nyilvánvalóan "hivatalos" ügyben járnak el, van magyarországi lakcímük - amelyről nem is…..
Okostobi 2014.03.24 10:50:31
@sziklamolnár: ezt ne csináld. Inkább szavazz Kásler Árpiékra vagy a Zöldekre, de mindenképpen szavazz valakire. Vagy tegyél 2 helyre jelölést, hogy érvénytelen legyen. Aki most nem szavaz, az a Fideszre szavaz.
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..