Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bildiko_syd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy poszt erejéig félreteszem a személyes történeteket, mert kíváncsi vagyok, mit gondoltok arról a brit kampányról, amely megpróbálja lebeszélni az uniós polgárokat arról, hogy a szigetországban vállaljanak munkát és persze arról is, vajon tényleg megtelt-e (ha nem is szó…..
bildiko_syd 2013.07.05 11:02:13
@Amarante: nem, nem vagyok cigany :) hatarozottan feher boru, kek szemu jelenseg vagyok. Viszont mikor egy toroktol ezt a kerdest hallottam bizony jott hogy ravagjam, hogy "hat kb. ugy neznek ki mint te..." :) :) :)
bildiko_syd 2013.07.05 11:14:36
@Amarante: Ertem mar :)) A lenyeg valoban itt van. En 4 nyelvet beszelek, egyetemet vegeztem, 7 eve IT teruleten dolgozom kulfoldi kliensekkel, stb. Egyszoval nem az ingyenelo, haszonleso fajtabol... De mikor mondom, hogy honnan jottem, megis az jut mindenkinek eszebe, hogy "vajon ha roman akkor ez is olyan ingyenelo cigany fajta amilyenekrol a TVben lehet hallani?" Eldontottem, hogy ezutan Transylvanian leszek s turom a vampir-vicceket inkabb.
bildiko_syd 2013.07.05 11:19:03
@Kovermadar: ha latnad milyen reakciokat valt ki! Kb. mintha azt mondanad, hogy Mordor a szulohazad... A Pannonia boven belefer :)))