Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagymedve

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legnagyobb meglepetésemre, a blog Facebook oldalán indított szavazás eredménye, - miszerint miről szóljon a következő bejegyzés - az lett, hogy a bőrszoknya lett az elsöprő győztes. Azt gondoltam volna, hogy kevés embert érdekel a bőrszoknya, hiszen nem látok sokakat ebben a megosztónak mondott…..
Gébics Kinek jó a szegénység? 2016.04.16 12:29:16
„…Ujságpapír az asztalon kenyérrel s az ujságban, hogy szabadok vagyunk – poloskát űzünk lámpával s a kéjjel s két deci fröccsel becsüljük magunk’.(József Attila)  ..
Szerintem, akik szeretik a hamburgert, azoknak nem lesz ismeretlen a Bamba Marha Burger. Alig több, mint fél éve nyitott a hely, a már évek óta egyre telítettebb burger piacon, ami manapság egyre rizikósabb beruházás, hiszen már így is szinte minden sarkon találunk hambit árusító éttermet. Nem volt…..
Vettem valamit a német eBayen és az ottani eladók nem igazán szeretik a PayPalt, mert alaposan lehúzza a rajta keresztül kifizetett dolgokért őket. Ezért átutalással lehetett csak fizetni.Mikor megkérdeztem a CIB-et, mennyi lesz a költsége, azt mondták, minden devizaátutalásnak van…..
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
A 44 éves Toshi Arai világszerte ismert figurája a ralisportnak. 1997 óta vébézik, 2000-ben és 2001-ben Impreza WRC-vel versenyzett, két negyedik és egy hatodik helyezést szerzett. 2002-től vesz részt az N-csoportos világbajnokságban (manapság PWRC), melyet kétszer megnyert (2005,…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Hoffmann Rózsa kitárta rejtett lapjait az uniós oktatási miniszterek előtt, és mosolyogva közölte, hogyan oldható meg az iskolai erőszak kérdése. Szerinte a kulcsszavak a kreativitás, az önkéntesség, a szolidaritás és a tolerancia. Homlokára is csapott a megannyi miniszter,…..
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
Nagymedve 2011.03.18 08:09:45
hogyvolt VV4 - 4X53 2011.02.06 15:00:00
A tegnapi összefoglaló rossz hatással volt a bioritmusomra, ezt tetézte, hogy ma reggel vettem észre, összefogtam két zacskót és elővettem a kis gép lefagyása közben a szüzet is, amit a gondos előkészítés, sütés, maghőmérőzés és ilyenkor szokásos bohóckodás ellenére…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
Nagymedve 2010.09.15 07:18:12
Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket. Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha…..
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
Nagymedve 2010.04.07 13:09:42
@heima:
Egy, csak egy indokot mondjál, hogy miért egy biztosításon keresztül rakjam a pénzem befalapokba és ne közvetlenül.

Azé, mert egy bank se fogja helyetted rakni a pénzt a számládra ha gebasz történik veled.Ezt csak és kizárólag a biztosító tudja.
Meg ha kevés a pénzed és akarsz ilyen biztonságot,akkor azé'.
Meg azé' mert jóval szélesebb az alapválaszték.
Meg azé' mert nem zárják le úgy mint pl. az ingatlanalap-kifizetéseket 1 éve.
Udvari Zoltán:06 203 17 10 70
Itt az ideje, hogy beismerjük: hiányozni fog az MSZP. Minden magyar politikai párt másképp tudja magát égetni, és erre a palettára bizony kell az a speciális tudás, amit az MSZP tud e téren nyújtani. Hogy miről is beszélünk? Hát erről. A hétvégi szocialista…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
Nagymedve 2009.05.20 23:35:42
@sunblind:
Igaz,a Csernák még zárás után is segít ha ott vetted az autót és valami bajod lenne(világítás rajta maradt),teljesen korrektek és kedvesek. Az email cím viszont totál nem jó ahová ment a levél, így nem is válaszoltak mert esélyük se volt rá...bár lehet,hogy a honda.hu-n van még rosszul,az meg nem az ő hibájuk.

Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
Belsőség Valami kezdődik 2009.02.01 01:29:00
A nagy gázkibocsátási hajszából talán profitálhatunk, nem kell hozzá sok, csak egy kis szerencse és újra lesznek kicsi, erős, könnyű autók. Mint ez a Scirocco is, amiről ebben a két rövid videóban Marc Lichte beszél.   ..
egy nem reprezentatív, elfogult felmérés szerint a hollywoodi filmekben leggyakrabban elhangzó mondat a "valaki csináljon már valamit!" (a felmérésben szerepelt még, hogy Amerikában a takarógyárak vélhetően a filmipari lobbinak köszönhetően speciális L-alakú plédeket…..