Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madárr

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madárblog A tojás kikelt 2015.05.02 23:57:50
Ezt a bejegyzést legifjabb tojás-madár kérésére rakom föl. Samunak hívják egyesek. ..
Madárblog Lapda 2014.11.22 11:29:50
A minap úgy hallottam, hogy végre újra megyünk lapdázni. Ennek nagyon megörültem, bár nem szeretek örülni. Az lenne az igazi, ha minden nap mehetnénk a lapdákhoz. Meg ha barlangba is mennénk végre megint. Vagy barlangban kellene lapdázni. Vagy lenne itthon egy barlang lapdákkal. ..
Ez az első bejegyzés, a madarak győzelméről a disznók felett. Azért írom a blogot, hogy minél többen támadjuk meg őket, és visszaszerezzük a tojásainkat. Azután már nyugodtan labdázhatunk, meg lufizhatunk, és bármikor elmehetünk a barlangba...
Madárblog Etető 2014.11.13 18:00:03
Bizony ma kimentem meggyőzni az erkélyen eszegető madarakat, cinkéket és verebeket, hogy csatlakozzanak. De bizony sajnos elrepültek azon nyomban. Mígnem hát észrevettem, hogy az alattunk lévő ablakban egy óriás madáretető van. Az összes többi madár ott volt. Meg is próbáltam…..
Volt ugye a pompás Lakótelep-bajnokság, amelynek fődíjaként a FŐTÁV félmillió forintot ajánlott fel. Egész pontosan dísznövényeket ilyen értékben, valamint azt, hogy társadalmi munkában segíti azok kitelepítését a nyertes lakótelepen. Nos mint tudjátok, a győztes…..