Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuksi1088

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
Vissza kell görgetni lépésről-lépésre, ami az utóbbi tíz évben történt. 1. A Momentumnak alternatív pártrendszert kell létrehoznia, körülötte a saját jövőbeni ellenzékével: egy konzervatív és egy balos párttal, és ezt (a világot) kell politikai, alkotmányos és kulturális választássá tennie a…..
Kedves Otthoniak!    Ma napunk őszi hangulatban telt. Bár az idő töretlenül csodás, a délután nagy részét őszi képek festésére szántuk. A gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel készítették el a különböző remekműveket. A nap többi részében pedig játszottunk, sétáltunk, falevelet gyűjtöttünk a…..
Kedves Otthoniak!   Az itteni időjárás nagyon kegyes hozzánk, hiszen ma is gyönyörű napsütéses napra ébredtünk. A délelőtt folyamán a kertben játszottunk, majd délután nekivágtunk Svájc egyik kisvárosának. Itt az első megálló egy aranyos kis tavacska volt, ahol megetettük a kacsákat. Utána…..
Kedves Otthoniak! Ma is tavaszias időre ébredtünk, meglepően meleg van itt. Reméljük sokáig megajándékoz minket az időjárás ezzel a fantasztikus idővel. A délelőtt folyamán sokat játszottunk, de természetesen a tanulásról sem feledkezünk meg. Kis csoportokban tanultunk és igyekeztünk megcsinálni az…..
Kedves Otthoniak! Ma sem tudtunk unatkozni, minden percet igyekszünk kihasználni és élményekkel megtölteni. A fantasztikus reggeli után leültünk egy kicsit tanulni, hiszen nagyon fontosnak érezzük, hogy ne maradjunk le a tanulnivalóval sem míg itt vagyunk. Tanulás után sokat játszottunk, az…..
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
kuksi1088 2018.05.26 08:32:38
@Ménár Atya: Vajon az anya aki ezt az erkölcsi szupercsodát megáldotta nem került kellemetlen helyzetbe egy kisfiú vallomása alapján? Ha már erkölcs... Mellesleg az a férfi felsőbbrendűség a problémám, amely a te leveledben is ott van. Bezzeg, ha egy pasi dug félre, az belefér. Jobb, ha alszol még egy kicsit.
kuksi1088 2018.05.26 21:00:30
@ételizésítő: Találó a mondás: Isten megteremté a férfit, aztán támadt egy jobb gondolata. :-) Ennyi a véleményem hímek. :-)
    Taramtaram, végre pártvezetők, sőt miniszterelnök-jelöltek vitáztak a televízióban. Ráadásul egymással. Az RTL Klubon, Baló Györgynél. Igaz, hogy sikerült 0 óra 20 percre időzíteni az adást, de legalább volt.   Szél Bernadett az LMP-től, Karácsony Gergely a P-től, és Gyurcsány Ferenc a…..
A magyar modell a Calvin Klein kampány után újabb nagy név modellje lett. Ezúttal a Zimmermann nyári kollekciójának arcaként bukkan fel. A gyönyörű modell medence, illetve vízparton pózolva mutatja be az idei bikini trendeket. Amúgy Axente az a modell, aki  a szó szoros értelmében fashion modell.…..
kuksi1088 2017.04.22 23:56:56
          Kéri László a Hír TV Egyenesen című műsorában (6.45-től) a következőket találta mondani:         "Ez a fajta későkulák mentalitás, ez a gyűjtögetés, a tulajdonszerzés öröme. "         "másként, munkacímen azt mondom kuláktempó"          Elképzeltem, ha Kéri a zsidó mentalitásról,…..
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
Tisztelt Havas Henrik!  Olvastam a minap sorait, miszerint Ön Vágó Istvánról  pocskondiázós stílusban nyilatkozott.  Sajnos nem ismerem személyesen Vágó Istvánt,( amit mélységesen fájlalok) mégis úgy gondolom, hogy az  iránta érzett egyszerű  tisztelet  nem engedi, hogy elmenjek az Ön által…..
Gyurcsány Ferenc csütörtökön bemutatta új röpiratát. Ennek kapcsán Bolgár György készített vele interjút, a Klubrádió Megbeszéljük c. műsorában. Gyurcsány Ferenc a személyére vonatkozó kérdések során nem a kérdést „értette meg”, hanem „lesilányozza”…..
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Kerék-Bárczy Szabolcs nagyon szimpatikus ember, olyannyira annak találom, hogy nagyon sajnálom, hogy a DK-ban politizál. Sok dologban egyetértek vele, a házasság kapcsán a Népszabadságban közölt gondolataihoz azonban hozzátennék egy-két szempontot. KBSZ végeredményben a melegek…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..