Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XasaYasa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 8-án mutatja be az HBO az Aranyélet című, saját gyártású sorozatát, ami ugyan egy finn minta alapján készült, de valójában sokkal több benne a magyar elem, mint az északi. Sokszor foglalkoztunk már az Aranyélettel az Indexen, Krigler Gábor showrunner nálunk jelentette be…..
CTE. Mond valamit? Nemsokára talán mindenkihez eljut ez a rövidítés, ami a China Technology Ecosystem kifejezést takarja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy hamarosan a kínai okoseszközök a Microsofttal karöltve megpróbálják megdönteni az Androidos termékek uralmát. A vállalat…..
Utazáskor filmezek Blöff (2000) 2015.02.27 16:16:17
Blöff - Snatch. (2000)   Fogd be a szád, ke' kuraftyumuj! Figyeljé'! Nem írtam egy ideje, de most bepótolom és te szépen végig olvasod a kritikám és kedvet kapsz, hogy megnézd a filmet! Remek... Szóóval Guy Ritchie-t, Madonna ex-férjét senkinek nem kell bemutatni. Ő egyfajta Angol Tarantino, csak…..
"Walter Sobchak a Techstory blogról vendégszerzőként érkezett hozzánk és a jövőben számíthattok írásaira, sőt közös cikk is készül hamarosan, a témát már megbeszéltük. Lássuk hát az első írást, ami mi másról szólhatna, mint a hajózásról. Szerzőtársunk a tőle megszokott dagályos stílust levetkőzve…..
Újabb siralmas adat jelent meg a magyar oktatás minőségéről: a World Talent Ranking ranglistáján Magyarország a vizsgált 60 országból az 51. helyre esett vissza, miközben 10 évvel ezelőtt még az előkelő 16. helyet foglalta el. Egy évtizede Németországgal versenyeztünk, ma…..
XasaYasa 2015.01.22 08:26:26
@l. ember: Láttam példát arra, hogy valaki a segélyes rendszerből kimászott. Most szakma van a kezében és külföldön dolgozik, igaz sokat de a segély 10x-ért. Ki lehet belőle törni, de akarni is kell. Nem az, hogy belenyugszok, mert majd más úgyis eltart. Ezen a mentalitáson kéne változtatni.

Az általad küldött linket nem tudtam elolvasni mert privát lett a blog ( vagy az is volt de ott nem vagyok regisztrálva).
Nincs szükségünk gonosz földönkívüliekre, elpusztítjuk mi saját magunkat és a Földet is, ha így folytatjuk. Ezt mindenki tudja, mégsem tesz senki semmi látványosat. A környezettudatosság szép szólam, elméletben mindenki egyetért vele, de a nagy tettek még váratnak magukra ezen…..
A forgatókönyvírók sorsa nem éppen a legegyszerűbb a filmvilág berkeiben. Ha végre valahára sikerül az áttörés és egy producer felfedezi őket, művüket általában valaki más kezébe adják, majd esetleg sorozatos bérmunkák következnek, és végül, sokszor évtizedek múltán…..
XasaYasa 2015.01.22 08:01:17
Denzel Washington neve mindenki számára ismert lehet. Ő az a színész akitől napjainkban láthattuk A Védelmező című akciófilmet. Denzel szerepei inkább korlátozódnak az akciódús, lövöldözős, robbantgatós témák köré, azonban ne felejtsük el, hogy a repertoárja között szerepelnek igen komoly és drámai…..
Igazán elszomorító tud lenni, ha az ember a közösségi oldalon csak boldog párokat, élményekben gazdag és legfőképp boldog embereket lát. Ilyenkor szegényesnek és színtelennek érezzük magunkat. Tanulmányok szerint sokaknál ez a "látvány" szindróma depressziót okozott…..
XasaYasa 2014.08.08 15:18:42
A torinói leplet vizsgálva Jézus Krisztus keresztrefeszítése sokkal fájdalmasabb lehetett, mint azt korábban gondolták a szakemberek. Brit és olasz kutatók szerint a leplen kirajzolódó alak karjai a feje felett voltak, s valószínűleg "Y" formájú testhelyzetben lelte végzetét. Ha…..
A Postr VV6 szakblogjában láttuk ezeket a képeket, tessék szépen megmondami, hogy mit árult VV Zsófi ezzel a báva mosollyal a képén? ..
A cím természetesen egy kattintás-mágnes, hiszen rögtön felvetődik a kérdés: miért, eltűnt? A választ pedig senki nem tudja, vagy aki tudja, mély hallgatásba burkolódzik. A tét pedig nem kicsi, a mintegy 2400 tonna, nem Németországban tárolt arany aktuális értéke (31.500 euró / kg aranyértékkel…..
juniorhome Bringásoknak 2013.09.17 09:08:07
A napokban a barátnőmnél jártam egy kávéra, palacsintára, sütire. Amíg csevegtünk, többször is kinézett az ajtó elé, hogy az ott parkoló kerékpár még a helyén van-e, vagy a rácsok mögül is ügyesen ellopták már... úgy ahogyan nemrég egy előző kétkerekűtől…..