Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remedios

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában valahogy szembe-szembejönnek a korábbi – és a kevésbé régi – döntések következményei. Sugárutak, amikből zsákutcát csináltam, hidak, amik összedőltek, gyalogösvény, amit erőnek erejével addig tapostam, amíg – ha autópályának nem is – de egy római útnak például elmenne... Vajon hogyan…..
A szeretet ünnepe a szakítós-sebet feltépős, értelmetlen "Hú, de rohadt jófej vagyok, írok neki, hogy lássa, még gondolok rá!" - felindulásból elkövetett, ZS-kategóriás versidézetekkel teletűzdelt agyfelbaszások főszezonja is egyben. Miért?!? Kell írni minden ex- exex- exexexex- csávónak hogy…..
Gecivagyok.blog.hu Reloading.... 2019.09.30 09:48:46
  Több mint 10 év után.   Hagyok időt az információ feldolgozására.   Szóval több, mint tíz évvel gründoltuk az oldalt. De még mindig élünk. Túléltük az első harminc évet, ami időnként, visszatekintve már szinte teljesítménynek tűnik. Érdemes lenne ezt lassan megünnepelni ;-) Sok minden…..
Nem tudom, nektek is feltűnt-e a jelenség, hogy az új "tudatosság"-hullám már az alap emberi kapcsolatok területén is mindenhova beférkőzött. Talán kicsit túlságosan is... A mindfulness, a meditációk és a legkülönbözőbb jóga-maratonok fő üzenete, az "Engedd el! Ne emészd magad miatta" kezd…..
Remedios 2019.11.07 14:15:16
Bocs, de ezt most le kellett írnom, bár azóta jobbára elszállt a haragom és a csalódottságom. De mondd, nagyon nehéz lett volna egy nyamvadt „hello”-t odadobni. Szerintem tudod, miről beszélek. Hogy előző héten az utca két oldalán vártunk a piros lámpánál, majd úgy sétáltál el mellettem a zebrán,…..
Gecivagyok.blog.hu Futurella: 2009.04.21 23:39:00
ő a 10 évvel későbbi alteregóm, a harmincas évei elején járó, remélhetőleg beszámítható, kiegyensúlyozott, elégedett nőszemély. Kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye néhány olyan egyszerű fogalomról, mint pl. "hétköznap", "szabadidő", "család", vagy "célok az életemben". Vajon milyen lépcsőket kell…..
1   Az esküvői fotós nem azért volt izgalmas karakter számomra, mert orbitális méretű mellei voltak, hanem mert orosz származásom ellenére minden különösebb megerőltetés nélkül az asztal alá tudott inni. Ez pedig több éve tartó barátságunk során gyakran előfordult.…..
Remedios 2011.03.07 21:06:30
 Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna. Sziasztok szakítósok! Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra. Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5…..
Remedios 2009.06.12 17:07:43
Remedios 2009.06.12 17:23:24
@Jedlik: légyszi hagyjátok ezt a politikai-vallási irányvonalat! Ez szerencsére nem vallási és nem is politikai blog!
Mindenki tartsa magát a nézeteihez, de ne térítsen és ne is oltogasson itt.
Hálás köszönet.
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
Remedios 2009.05.22 18:06:14
@PeatBratyó: 15 éves lánnyal járni sajnos veszett fejsze nyele. Én is épp annyi voltam, mikor a nagy szerelmemmel összejöttünk (pedig nem akart ő sem semmit, mert túl fiatalnak tartott).
Fantasztikusan jól kijöttünk egymással, rajongott értem és én is odavoltam érte, mindkettőnknek a másik volt az "Első", mi voltunk a Pár... aztán egy szép napon, ahogy cseperedtem, kinyílt a szemem és megtetszett valaki más.
Onnantól pedig nem volt visszaút. :( Hosszú és szép, mély érzelmekkel teli 3 év volt, de sajnos akkor nem ment tovább. Még ma sem tudom, hogy hogyan viszonyulok hozzá, mert közönyös nem lett. Azóta már mindkettőnknek lett más, ráadásul ő külföldre költözött (többek között miattam), és esze ágában sincs hazajönni.

Kedves Postoló! Remélem hamarosan összeszeded magad, és túllépsz ezen. Nem lesz könnyű, de a lány legalább korrekt volt: nem volt búcsúszex, meg na jó, még 1 hétvégét legyünk együtt, meg én nem is tudom mit érzek stb. Megmondta hogy benne vége van ennek és lelépett+felszívódott. Sokkal rosszabb lett volna pl. ha még 1 évig húzza az agyad, miközben ő már eldöntötte hogy elhagy. Szerintem értékeld ezt, és szedd le azt a közös fotót a netről, mert ez viszont nem korrekt vele szemben.
Köszi!
Neki átlagos ember kell átlagos külsővel. Eldöntöttem hogy tudomásul veszem de  azt is hogy küzdök ahogy tudok. Egy évig ment a se veled se nélküled.  Elmondta hogy a külsőmmel sok gondja volt. Hát azzal nekem is ezáltal lökést adott hogy változtassak. A kép…..
Remedios 2009.04.09 21:05:49
@Da Moon iz Black (Saijo O-wazamono): Így van. Az írás lehengerlő stílusáról nem is beszélve...
A vasárnap a könnyű, gyorsan emészthető posztoké, nem is vágyik ilyenkor az ember másra, mint egy óvodás-korú cukorfalatra, vagy egy álomférfire parasztos akcentussal.Sziasztok! Nekem ezek a legfrissebb sztorijaim: 1. Elit szórakozóhelyen egy óvodás-korúnak kinéző…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Jön a nyár, jöhetnek a balatoni, horvátországi történetek: hogyan szakított veletek a a rohadék vizibicikli-kölcsönzős, a szemét lángosos lány, vagy adott esetben rúgtátok ki a kedves-helyes hennás lányt. (De utálom a hennát.) Üdvözlet, SzakitsHaBírsz Sztorim…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..