Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m_barna

102 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO és a Paramount sorozatot készít a 2010-ben, Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Viharsziget (Shutter Island) című filmből. Azt tervezik, hogy Martin Scorsese (igen, a filmrendező) rendezi majd az első részt, a forgatókönyvet pedig az eredeti könyv szerzőjére, Dennis…..
Tisztelt Olvasók! Lapunk – előreláthatólag az év végéig – 16 oldalon jelenik meg. Annak érdekében, hogy ezt ellensúlyozzuk, néhány változtatást hajtottunk végre. Ezek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Önök ezt ne érezhessék meg, a megszokott tartalmat és minőséget…..
1. utaskísérő: – Valami van a gép törzsében.2. utaskísérő: – Oké, ki is nyitom akkor a raktérbe vezető ajtót. Ezzel a beszélgetéssel kezdődik a Strain pilotja. Az utaskísérők – és rajtuk kívül mindenki más is a repülőgépen – néhány perccel később már úgy…..
m_barna 2014.08.01 14:19:35
@Erunder: meg-meg, dehát ezek a dolgok nyilván csak akkor érdekesek, ha a gonosz szereplők mutatják fel őket, nem? :)
m_barna 2014.08.01 14:36:32
@Erunder: az a helyzet hogy tényleg nem hiszem hogy annyira figyelmesen néztem mint te, mármint ezt teljesen komolyan mondom. dehát ez egy sorozat, szórakoztatásra van -- valami olyasmit próbálok mondani, hogy pont az lenne a dolga, hogy magára vonja a figyelmemet.

mindenesetre az, hogy te jobban figyeltél rá, annyit biztosan jelent, hogy különböző emberek figyelmét más dolgok ragadják meg, és hogy ezek szerint a Strain neked jobban való mint nekem.

teljesen őszintén mondom: örülök hogy ilyenkor segítetek a kommentekkel. Engem például egyáltalán nem érdekelt a részek nézése közben, hogy a nácik milyen viszonyban vannak a vámpírokkal, de persze igen, amit pl. Rufus78 ír a nácik viszonyáról a vámpírokkal, annak teljesen lenne értelme.

@doggfather: valószínűleg ez volt a comment blog történetének első helyénvaló zsidózása xd
Elég meglepő, de már a Magyar Nemzet is úgy érzi, a miniszterelnök sajtófőnöke néha túlságosan testőrnek érzi magát és nem eléggé sajtósnak. Ezt írja a Tusnádfürdőn elmondott beszédről tudósító újságírójuk: A miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a…..
m_barna 2014.07.28 14:27:14
@Mr. Közbiztonság Szilárd: jó a j betűvel kapcsolatban igazad volt, de a kötőjeleket tudatosan bojkottáljuk
És még azt is sikerült elintéznie, hogy az interjút fordítva jelentessék meg, mintha Szőnyi Szilárd interjúzna a színésszel. Teljesen érthető, ha valaki nem emlékszik, de a Heti Válasz tavalyi, A tolerancia diktatúrája feliratú címlapja után több melegekkel foglalkozó cikket…..
m_barna 2014.07.10 11:48:01
@SemBoga: jaj dehogy, ennél sokkal barátságosabb hangulatú az egész interjú. ami szövegszerinti idézet, az idézőjelben van.
m_barna 2014.07.10 12:16:05
@Hermes Trismegistos: a szó szerinti idézet: "Ezzel [hogy a melegeknek nem szabad úgy tenniük, mintha heterók lennének], empatikus emberként, bizonyára sok hívő is egyetért. De keresztényként -- pláne a liberálisok által ájulásig tisztelt Hit Gyülekezet tagjaként -- vagy ortodox zsidóként nem teheti meg, hogy helyeselje".
Az volt eredetileg a terv, hogy az évadról írok és nem az évadzáróról, mert egy húszperces szitkomnál úgysem számítanak maguk a részek. Viszont eddig ez volt a legerősebb évadzáró (és egyben az első kétrészes is), úgyhogy ez a rész valamennyire azért mégis számított. A…..
m_barna 2014.05.23 17:07:09
@Leadfoot: egyébként megpróbálhatsz egy időre kimaradni belőle :) én az összes szitkomomat elég esetlegesen nézem, mármint egy csomószor feléjük se nézek fél évig, aztán megjön hozzájuk a kedvem és bepótolom őket. lehet hogy így jobb – bár persze lehet hogy az meg még jobb lenne, ha inkább olyan dolgokat néznénk, amit eleve nem ununk meg.
Az HBO Csajok című sorozatának londoni bemutatóján beszélgettem Allison Williams-szel is, aki Marnie-t játssza. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem: nagyon fegyelmezett (távol tartja magát a Google-től, mert inkább nem szeretné tudni, mi folyik az interneten), nem twittel (fél,…..
Elég bátor ötlet volt, de nem pont az a lényeg az Archerben, hogy egyszerre szól lusta és korrupt kormánytisztviselőkről és szupermenő titkosügynökökről? Elég felemás érzéseim vannak az Archer Vice-szal kapcsolatban. Egyrészt, teljesen komolyan gondolom, hogy elképesztő…..
m_barna 2014.02.12 12:43:08
@Erunder: uh, ebben teljesen igazad van, és az elkomolykodást határozottan nem szeretem én sem. inkább arról van, szó, hogy egyelőre tényleg nem tetszik ez az évad annyira mint a korábbiak, és ezt próbálom magamnak valahogy megmagyarázni.
A Csajok új évadának bemutatóján mindenki Lena Dunhamet dicsérte. A készítők nem gondolják, hogy a kivételezett hátterüknek köze van a sikerükhöz, és az esik nekik a legjobban, ha valaki a férfi szereplőiket dicséri. Még mindig ki vannak akadva arra a riporterre, aki azt…..
m_barna 2014.02.11 15:04:27
@ErrorFlynn: úrég, egy szörnyű, mihaszna ember vagyok! igazán köszi :)
m_barna 2014.02.11 15:31:59
@bl4ze: nézd meg mindenképp, nekem nagyon tetszett. egyébként teljesen girls the movie.
Egy barátom mondta a hétvégén, hogy az első három rész alapján a Looking tulajdonképpen a Szomszédok San Franciscó-i meleg változata. Nagyjából szerintem igaza van. Mindkettőben a heti 30 perc elvanás az alaptörténet, a lényeg pedig, hogy a karaktereken keresztül…..
Egy Christian Jessen nevű angol tévés doktor (igazi doktor, nem olyan aki a tévén keresztül gyógyít) új dokusorozatot kap a Channel 4-on. Az lesz a lényege a műsornak, hogy Jensen meglátogat néhány olyan orvost, akik melegek heteróvá gyógyításával foglalkoznak, részt vesz a…..
A Lego bemutatta a Simpsons alapján készült összerakható házat, és az egész elképesztően részletes lett. Itt egy rövid részlet a doboz tartalmát leíró listából: legófigurák: Homér, Marge, Bart, Lisa, Maggie, Ned Flanders az első emeleten: megfelelő színű padló,…..
m_barna 2014.01.17 13:16:21
@Vaandor: teljesen igazad van, köszi!
Ahogy ígértük, itt az első előzetes a Trónok harca 4. évadához, ami április 6-án kezdődik. Szégyellem, de én ebből a sorozatból a második évad végén kiszálltam. Most komolyan fontolgatom a visszaszállást. ..
m_barna 2014.01.13 10:13:39
Szóval a Vastagbőr blog egyik kommentelője kiderítette, hogy amikor pénteken megírtuk az M1 Híradó hirtelen jött mémérzékenységét, elhallgattuk a legfontosabb részletet. Nemcsak a köztévé, hanem a Kossuth rádió is leadta ugyanazt a válogatást. Igen, az a Kossuth rádió, ahol…..
Sajnos a vineokból készült instagramokról tegnap lemaradtunk. Előzetes tehát január 12-én, új évad pedig április 6-án.  ..
És hogy ráadásul Magyarországon? A Megamax nevű csatornán lehet nézni, de elég kiszámíthatatlan, hogy mikor, mert ezek valójában ilyen két-három perces miniepizódok, amiket véletlenszerűen adnak le műsor közben. Már láttunk néhány részt, de a hivatalos leírásnál semmi nem…..
m_barna 2014.01.11 20:16:17
@stargatelost: egyébként nekem ugyanez jutott eszembe, csak tom és jerryvel :)
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
m_barna 2014.01.11 20:12:30
@bekestobbsegg: a 3:10-nél mutatják a 444 cikkét, közben a szöveg "akad olyan, aki az IMF-et, tehát a Nemzetközi Valutaalapot ajánlja a baloldal miniszterelnökjelöltjének"
Három hír az említett három sorozatról. Steven Moffat azt mondta a Mirrornak, hogy legalább két évadnyi Sherlock készül még, annak ellenére is, hogy Benedict Cumberbatch egyre elfoglaltabb. Azt is elspoilerezte (figyelem, spoiler), hogy a harmadik évad utolsó részében Sherlock…..
A Pet Collective készített egy paródiát a Girlshöz, amiben az összes szereplőt macskák játsszák, mégis teljesen olyan, mintha már elindult volna a harmadik évad. A főszereplő macskákat egyébként örökbe lehet fogadni, és van hasonló paródia az Oroszlánkirályhoz és Az…..
Vagy így nézne ki a Wire intrója, ha Breaking Bad-zeneszerző írja a zenét. Esetleg így nézne ki a Breaking Bad intrója, ha az AMC lenne az HBO. Több mint két perc, szóval kicsit hosszabb, mint a két eredeti főcím együttvéve. ..
Gareth Neame, a Downton Abbey producere szerint nem tervezik, hogy az ötödik évaddal véget érne a sorozat. Ez azért fontos, mert az író, Julian Fellowes nemrég bejelentette, hogy miután elkezd dolgozni a The Gilded Age című amerikai változaton, nem lesz ideje tovább írni az…..
Vasárnap a Simpsonsban a torrentezés volt a téma. Ez egyrészt pont olyan, mintha hirtelen megint 2006 lenne. Másrészt viszont elég aktuális, mert egy kanadai bíróság épp január 2-án ítélt 10,2 millió dolláros büntetésre egy férfit, aki egy olyan site-ot hosztolt, amin…..
m_barna 2014.01.09 00:33:12
@Thrasher: sajnos én sem ismerem jól a Judas Priestet, de tartok tőle, hogy ilyen témák mindig lesznek :(
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
Ez Ronald D. Moore új sorozata, aminek a lostos Steven Maeda lesz a showrunnerje. Nagyon úgy tűnik, hogy itt is ugyanolyan méltsóságteljesen hömpölyög majd a történet, mint BSG-ben, szóval csak győzzük idegekkel. Január 10-én indul, duplarésszel. Nekem hirtelen az tűnt fel a…..
De vajon ez volt-e a legjobb is? A Variety szerint 9,2 millióan látták a BBC-n a harmadik évad első részét. Az első évad első részét még csak 7,1 millióan, a második évad első részét pedig 8,8 millióan, szóval ez elég jó eredmény. Viszont ennél is többen (9,78 millióan)…..