Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Sándor_gazda

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(bocs a provokatív címért, egy kissé ideges vagyok a témától) Ma már minden kistermelői vagy kézműves. Minden.         Olyan ez mint a mangalica helyzet, feleségem szerint amennyi mangalica szüzet árulnak az éttermek, legalább 10 millió mangalicának kellene lennie…..
Nagy Sándor_gazda 2015.06.05 22:50:54
@csakférfi:
Ez a hozzászólás tetszik!
Szövetkezni kell, mert akikkel versenyezünk , azok bizony szövetkeznek!
Orbán és Putyin két órán át beszélgettek, a sajtótájékoztató hangulatából megítélhetően baráti, sőt jó baráti hangulatban. Merkellel nem így volt. Az orosz elnök látogatását körüllengő megilletődöttség és keleties pompa nem a Merkel-látogatás hangulatát idézte,…..
Feleim! Már érett a poszt egy ideje, mivel az Orosz-Ukrán háború okán (igen, amikor orosz katonák ukrán katonákkal harcolnak azt hívjuk orosz-ukrán háborúnak) napról napra találkozik az ember a Magyarországi Putyinizmussal. Nadeakkor mi is ez tulajdonképpen? Be kell valanom a…..
Vona Gábor hétvégi évértékelője váratlanul erősre sikeredett, Török Gábor szerint egyenesen a legfontosabb beszédét mondta el a Jobbik elnöke. A Vona-beszédnek nem csak saját pályája szempontjából, de a belpolitikai piac-újrafelosztásban is jelentősége van: az egykori…..
KKBK Az Internetadó! 2014.10.22 17:29:01
jó kis gumicsont ez is a NAV-botrány leplezésére 2008.04.26: Az internetadó tervének visszavonására szólít fel a Fidesz “Az internet megadóztatása egyértelműen felesleges, átgondolatlan és rossz” - tiltakozott még 2008-ban a Fidesz az akkor éppen a szocialista kormány által bevezetni kívánt…..
Több ezren tüntettek vasárnap a "Ki az a Lázár János?" tüntetésen. Mi összeszedtük, ki is az a Lázár János. Orbán Viktor lehetséges utódának lényegre törő, egyben botrányos önéletrajza következik a hajtás után: 2008 - Aki szegény, az annyit is…..
Józsefváros Polgármestere kirúgott egy tisztviselőt. A köztisztviselő bírósághoz fordult. Eddig szokványos ügy. Az Önkormányzat ügyvédje tisztában van azzal, hogy a munkaviszony felmondása törvénytelen, ezért azonnal elfogadja a köztisztviselő 4 millió Ft-os peren kívüli…..
Nagy Sándor_gazda 2014.05.15 23:22:44
Trianon a 20. századi magyar történelem egyik legtragikusabb eseménye, ami máig hat történeti tudatunkra, identitásunkra, a politikai életre és a közgondolkodásra. A Mathias Corvinus Collegium Trianonon innen – Trianonon túl?! vitaestjének meghívottjai mindketten egy-egy tisztázó…..
A Gaudi-Nagy jelenségről két választási kampány és két interjú jut először az eszembe. 2010 tavaszán a Magyarok Házában működő – azóta többször tönkrement és gazdát cserélt – Nemzeti Kávézóban készítettünk videóinterjút Gyöngyösi Mártonnal a Jobbik…..
Nagy Sándor_gazda 2014.05.08 11:51:37
@Counter: Csak a kivételesen aljas, és becstelen emberek állíthatnak ilyesmit Dr Ángyán Józsefről, aki a politikusi jólétet cserélte le államtitkári székét otthagyva inkább, amikor az oligarchák által irányított kormánya szembement azzal amit ő vállalt. Hányan tettek ilyet a rendszerváltás óta? Ezért aki lekommunistázza, tulajdonképpen a kommunistákat akarja jószínben feltüntetni, na most ebből kiindulva már érthető a Fidesz álláspontja, hiszen tele van a Fidesz ex-kommunistával, Kövértől Martonyiig...
Március 21-e, a rasszizmus elleni küzdelem világnapja A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének eddigiekben és továbbra is célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. Az ugyanis egyre jobban terjed a parlamentben, a médiában és a…..
Egy rövid bejegyzés akar ez lenni. Para Kovács és egy másik értelmiségi nevetgélős beszélgetéséről. Érdekes volt látni, ahogyan próbálják – anélkül, hogy kimondanák – megbeszéltté tenni a tényt, hogy nincs kire szavazni, és hogy nincsenek új pártok. Érdekes volt…..
Hát eljött ez is. Néhány órája Kijevben Klicsko a Majdan színpadán állva megkérte a nőket és a gyerekeket, hogy hagyják el a teret. Az utolsó nagy csata következik. A térről közvetítők szerint a rendőrség gépfegyverekkel és páncélozott járművekkel érkezik a térre,…..
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
Nagy Sándor_gazda 2014.02.15 00:09:39