Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grande milan (törölt)

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság hipsternek lenni nagyon trendi dolog, napjainkban már elég ehhez megvásárolni egy SZTK-keretes szemüveget, egy kordbársony nadrágot, egy sálat, esetleg egy surdasapkát és máris be lehet ülni keresztbe tett lábbal valamelyik romkocsmába észt osztani. A hipsterség persze…..
Egy 19 éves srác legyen szíves hivatalos dokumentumokkal bizonyítani, hogy valószínűleg sosem látott dédnagyapja mit csinált 70 évvel ezelőtt. Ha nem tudja, akkor nyilván náci volt. "Egyetlen kérésem van mindenkihez. Tegye fel a kérdést magának, hogy hol voltak, mit csináltak,…..
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
grande milan (törölt) 2014.01.30 08:45:10
Az idei év első felében tovább folytatódik a nagy sikerű Puskin Klasszikusok sorozat. A mozi ezúttal két emblematikus rendező életműve előtt tiszteleg, így 2014. február 6-ikától, egy hat filmet felölelő válogatás keretében Steven Spielberg és Martin Scorsese alkotásai…..
grande milan (törölt) 2014.01.29 08:18:42
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Egy családi albumban talált német irredenta bélyegsorozat apropóján bejegyzés-sorozat indult a Pangea blogon. Azt ugyanis minden kisdiák fejből fújja mit vesztett Magyarország a Párizs környéki békében, ez azonban korántsem befolyásolta olyan mértékben és irányban a…..
grande milan (törölt) 2014.01.27 19:14:36
Szombaton az MSZP - amelynek az Összefogás nevében jogában áll miniszterelnök-jelöltet állítani - "pajzsra emelte" Mesterházy Attila pártelnököt. Vele indul választási küzdelembe a magát "baloldali demokratikus ellenzéknek" nevező formáció. A belső egyetértést talán…..
grande milan (törölt) 2014.01.26 23:42:53
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Az atomerőmű bővítési projektet 5-10 éven belül így is- úgy is el kellett volna kezdeni. Hogy az IMF-től kaptunk volna erre a célra 30 éves hitelt azt kétlem.

Az IMF-nek a hitelezéshez kötötten túlzó követelései voltak a magyar kormányokkal szemben, túlságosan el akarta téríteni a gazdaságpolitikát nem jó irányba.
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
grande milan (törölt) 2014.01.26 23:37:47
@okosallah: És? Mit akarsz ebből kihozni? Igen, a munkásmozgalomban benne a kommunista, szocialista, szociáldemokrata pártokban jelentős szerepet játszottak a zsidók. Mint ahogy a liberális és konzervatív pártokéban is. Sztálin redszerét ugyanúgy a zsidók is megszenvedték, mint az egyéb szovjet állampolgárok. Biztos hallottál már Birobidzsánról, ahová Sztálin telepítette volna a szvjet zsidóságot. Az 56-os forradalomnak is sok zsidó hőse volt, pl. Mansfeld Péter.

hu.wikipedia.org/wiki/Birobidzsan
Emlékeztek még arra a 1947-es tervre, mely nevet adott volna minden kerületnek? Persze akkoriban még kevésbé durva megoldások születtek volna: mondjuk Mátyáskirályváros vagy Magdolnaváros. Néhány évvel később már más szelek fújtak. Palotabarát, a bpxv bloggere és az Urbanista…..
A lényeg? Kettős. Egyfelől együttműködés bármilyen külső fenyegetéssel szemben az ellenőrzött oligarchikus verseny feltételrendszerének őrzésében, másfelől a rendszeren belüli versengés az erőforrásokért. Az együttműködés kifelé összezárja a két érdekcsoportot…..
A szocialista párt adós a magyar társadalom alulnézetből történő elemzésével és az erre épülő programmal. Fejet hajt az MSZP az egykori 2. magyar hadsereg Don-kanyarban elesettjei előtt. A főhajtás rendben van. Az viszont nagyon nem, hogy „hős katonákat” említ az ezzel…..
grande milan (törölt) 2014.01.19 09:56:25
@wallenberg8801: A nácik mellett harcoltak a nácizmus győzelméért. Minimum tudatlan birkák voltak, de inkább bűnrészesek, és semmiképpen nem hősök.
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
grande milan (törölt) 2014.01.18 23:41:25
Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea. Így néz ki az összefogósdiak listájának csúcsa. Lehetne most azzal poénkodni, hogy vajon akkor miként festhet az alja, meg hogy mi a fene történt Kóka Jánossal, hogy ő kimaradt. Ehelyett inkább vegyük…..
A nép sértegetésének, becsmérlésének és lenézésének semmilyen pedagógia haszna nincsen. „A politika és a gazdaság szoros szövetsége emellett minden esetben kiegészül a lelki és szellemi értelemben is elzüllött választók millióival. Ezt az agresszív, önző és saját…..
70 évvel ezelőtt nagyon megkergette a Vörös Hadsereg az ellenséget. "A döntő győzelem évében", ahogy a Szovjetunióban nevezték a 44-es évet, történt a "tíz pusztító csapás". A kifejezést először J. V. Sztalin használta, a “sztalini” jelzővel még életében…..
grande milan (törölt) 2014.01.01 14:39:27
Újabb év, újabb karácsony, újabb fotózás. Visszatekintve megint sok-sok dolog változott, kivéve a lényeget: imádjuk amit csinálunk és még mindig önök a legjobb, legösszetartóbb közönség. Gondolom, nem kell magyaráznom, milyen szorosan összefügg a kettő. Köszönjük hát,…..
grande milan (törölt) 2013.12.24 19:38:57
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
grande milan (törölt) 2013.12.12 23:25:46
@Guilelmus: A törvény ereje, nácipatkány.
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
grande milan (törölt) 2013.12.09 22:15:10
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
A kérdés jogos, miként a másik, ebből adódó felvetés is: ki ad egy darab szappanért 3800 dollárt? A választ természetesen Katar környékén kell keresni. Ott van az a szappan, a mosolygó hölgy kezében Nem árulunk zsákbamacskát, így rögtön a poszt elején eláruljuk, hogy a…..
grande milan (törölt) 2013.11.12 19:29:39
Ha az akcióhősöket egy dobogóra állítanánk, akkor úgy nézne ki, hogy Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, és Bruce Willis. (A sorrendet mindenki döntse el maga) Ők hárman voltak a korszak legjobbjai, és nekik köszönhetjük a legjobb filmeket. Ugyanakkor Willis volt az, aki a…..
Kinszki Imre 1901. március 10-én, ma 111 éve született.  Első felvételeit 1921-ben készítette. 1931-ben a Fotóművészeti Hírekben publikál, majd 1934-ben megjelent cikkében az ’új tárgyilagosság’ mellett érvel. 1937-ben alapító tagja a Modern Magyar Fényképezők…..
grande milan (törölt) 2013.11.11 19:44:31
Proszektúra A Knézy 2013.10.16 09:58:57
Knézy Jenő megérti az idők szavát. Ha a Fidesz 5. sz. párttagkönyvének tulajdonosa immáron nagy nyilvánosság előtt senkiházi becstelen disznóknak nevezheti (nem patkánynak, ez a megszólítás Bayer részéről a baloldali politikusok kiváltsága) a magyar válogatott focistáit, s…..
grande milan (törölt) 2013.10.16 18:03:27