Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pengeiq0

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hodor harca 2013.07.13 10:00:00
Ehhez tényleg nem lehet és nem is kell semmit hozzáfűzni. ..
pengeiq0 2013.07.13 12:04:19
Miután múlt pénteken kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium visszajuttatja a vesztes trafikpályázatokat azok feladóinak, arra kértük olvasóinkat, küldjék tovább őket nekünk, hogy összevethessük a nyertesekkel. Időközben sokakban felmerülhetett: fel szabad-e…..
Visszatérő szerepet kapott Summer Glau (képünkön) a CW tavalyi sikerújoncában, az Arrow-ban, ami itthon is rém népszerű valamilyen oknál fogva (nem mintha szar lenne, sőt, csak nagyon rétegsorozat, mégis nagyon rácuppantak az RTL Klub nézői). Az október 9-én folytatódó…..
Pár nappal azután, hogy kiadták az Opera történetében mérföldkőnek számító 15-ös verziót, a böngésző fejlesztői úgy érezték, hogy kicsit részletesebben beszélniük kell a böngészőmotor-váltás hátteréről és a várható változásokról. Mindezt egy Desktop Team…..
A tegnapi nap folyamán az Opera Software különösebb felhajtás - és 5-6 RC kiadás - nélkül kiadta böngészőjének legfrissebb, 15-ös kiadását. Ami csak a nevében az, hiszen a 13-as és 14-es verziószámot átugrották. Előbbit babona, utóbbit az Androidos verzió miatt. Akik…..
pengeiq0 2013.07.04 13:21:56
@penge™: Hamár ugyis firefoxy az új istened akkor használd ezt:itcafe.hu/hir/firefox_os_spanyolorszag.html

:D:D
pengeiq0 2013.07.04 16:00:33
@Nekomajin: Jöhet mert valóban fényt gyújt :D
...sajnos csak Norvégiában. Kétségtelenül jobb, mint a 35 fokos hétfők. És akkor következzen a változáslista. Kiemelt változások: Ctrl+Insert, Shift+Insert gyorsbillentyűk újra működnek a címsávban Ctrl+Shift+V billentyűparancs: "Beillesztés és Ugrás" Maximizált ablak…..
pengeiq0 2013.07.03 23:27:58
@penge™: "Jelenleg az Opera 180 fokos fordulatott vett és pofánszarta a felhasználókat és mindenkit, aki azért szerette az Operát, amit az Opera képviselt."

Ennéll ordenárébb butaságot régen olvastam.Csak itt a blogon vagyunk jópáran akikre ez nemigaz.Ha kicsit is kijönnél a burokból és észrevennéd magad.kicsit már kezd erős lenni amit művelsz.Tudom ban.Mert ez az egyetlen amivel képes vagy a kritikát elnémítani......Miért trollkodod szét a fórumot?És a többit?Most nyers leszek tényleg menjél a ...ba és élvezkedj a firefoxal +boldogítsda a róka topikokat.Úgyis vége számodra az operának akkor meg hagyd meg ezt a felületet azoknak akik hisznek benne neadj erdeg jólérzik magukat a változásokkal.Elnézést mindenkitől De tényleg durva amit a tag művel.Az egyetlen aki itt köpköd az te vagy és pont azoperát illetve azokat akik még mindig kitartanak mellette.......
pengeiq0 2013.07.04 10:59:05
@ap: Én elégedetten hasznélom a 15-ös verziót te?
pengeiq0 2013.07.04 11:03:06
@pengeiq0: Egyébként azért zavar mert 1 elmondta a next kiadása óta ezereszer,hogy szerintee fos a 15 .Unalmas már érted?Azzal is megfenyegetett,hogy firefoxra vált.Akkor Tegye meg és ne itt mocskoljon embereket lehülyézve azért mert nekik megfelel a "Köbalta"
Szintén unalmas....Újat nem tud már mondani.Ezért kérem ne égesse már tovább magát és ezt a felületet adja át azoknak akik támogatják továbbra is az operát és fejezze be az elvették a kismacim attitüdöt....