Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hétszázÁt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül tágasabb – valóban ezt mondta főnöke egy 24 éves brit nőnek, ám meglehetősen szokatlan indokból. Emma Hulse első napja egyben az utolsó is volt az angol Unit TV társaságnál. Produkciós állásra vették fel, de öt perccel később már ki is rúgták – mert túl jól…..
hétszázÁt 2018.09.11 21:59:08
Inkább ronda az... csak meg kell nézni a régebbi képeit a profi smink és fotós nélkül.
www.instagram.com/p/mMo4szh8qc/?taken-by=hulseemma

Amúgy meg, minden képen csücsörít... kell ahhoz egy szint, hogy több száz vagy ezer csücsörítős kép után sincs igénye, hogy valami más legyen, mondjuk akár ne a (mű)csöcseit tolja a kamerába a csücsörrel. Ki követ egy ilyen embert instán?
Egy félig lerágott újévi malac és két tál lencse után lengőtekében és snóbliban sikerült megállapodnia az ellenzéknek a közös miniszterelnök-jelölt személyéről, aki nem más, mint Kálmán Olga. „Imádni fogják! Egyenesen beszél, van kisugárzása, jók a mellei, mi…..
hétszázÁt 2014.01.08 10:25:43
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Reggel még kacsának tűnt a hír, de délutánra maga a CBA erősítette meg a magyar üzletlánc vezetősége utasította a boltvezetőket, hogy minden dolgozóhoz juttassák el üzenetüket, el kell menni október 23-án tüntetni a Békemenet mellett, a liberális hazaárulók ellen, akik a…..
Először is elnézést a késedelemért. Egyelőre borítóval sem szolgálhatok. (2013-02-10: már igen) Érdekesen indult a történet, tulajdonképpen föl sem ajánlottam közlésre ezt a novellát, pontosabban nem a folyóiratban való közlésre ajánlottam föl, még pontosabban még a…..
Sárhelyi Erika, Savanya István, Székely-Nagy Gábor: Adj jelet! versek három hangra az előszót írta Nagy Bandó AndrásSzékely Műhely, 2008. magyar / kortárs / vers / antológia Khm, méltatlan szövegkörnyezetbe került a mi Netelkánk: az ő versei messze jobbak a két…..