Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mort aux cons

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vb-győztes Németország újra lázban ég. A heves indulatok viszont csak látszólag szólnak a fociról vagy hogy a győztesnek hogyan illik viselkednie. A valódi vita a német nemzeti öntudatról szól, amely eddig – szerencsére – nyerésre áll. Talán nincs olyan, aki ne hallott…..
Jobbegyenes Szurkolói véna 2014.06.15 19:22:48
1987 óta járok focimeccsekre több-kevesebb rendszerességgel. Az elmúlt 27 évben sok szép élményt adott ez a szenvedély. Szeretem az ultrák rendkívül kreatív, szemet gyönyörködtető és lelkesítő koreográfiáit, az orkánerejű dalokat és rigmusokat, a hangulatot téli…..
Mort aux cons 2014.06.16 12:03:55
Marha jó cikk. Azok meg minek szólnak hozzá, akik életükben nem szurkoltak focimeccsen?

@avocado_:

"nem mer az ember járni nemhogy gyerekkel meg családdal hanem haverokkal sem"

Nem is vártunk mást egy balostól. Csoda, hogy az utcán át mersz menni egyedül. Rettegni meg bőröndöt pakolni tudtok csak, az a ti szintetek. Töketlen feminin banda.

@ledo76:

" A németek... de nincs rendbontás se a stadionon kívül, se belül,"

Muhaha, te aztán képben vagy a dolgokról. BuLi 2, Regionalliga Nordost, Dortmund-Schalke vagy Köln-Braunschweig mond valamit?

@kovi1970:

Blablabla, te az MLSZ-ből írsz? Ha a huligánok riasztják el a családokat, mi a francért a Fradi-Újpesten meg a Diósgyőr-Fradin van teltház, és nem a Paks-MTK-n?
Jobbegyenes Éhezők viadala 2014.06.12 13:29:51
Hol a fészkes francba voltatok ti, lelkes antiglobalista, antifasiszta, szociálhipszter európai értelmiségiek, amikor a 90-es évek forrongó Vad Keletén eladták a közműveket, szétlopták a gyárakat, privatizálták az üzemeket, tönkretették a vidéket? Miért nem alkottatok és…..
Mort aux cons 2014.06.14 18:07:29
@becsmik:

1. Ne boneheadezz, csak magad röhögteted ki! Főleg egy olyan országban, ami a 90-es években skinhead fellegvár volt, és még most is erős a mozgalom, míg a Sharp-ok csak max az álmaidban léteztek. Itt még a punkoknak is jobbos gyökereik vannak.

2. Ki a francnak képzeled magad, Armaninak, hogy te akarsz nekünk divatot diktálni? Mintha nem lett volna elég félkatonai szervezet a 30-as években, hogy az antiglobalista bohócokról akarnánk példát venni.

3. Szegénység nem egyenlő a közterületek összeszarásával, bármennyire is szeretnéd összemosni! A szegénység nem zárja ki a tisztaságot. Az állandó részegséget se teszi kötelezővé.
Felőlem annyi csövest fogadsz be, amennyit akarsz, de ezeknek a biológiai katasztrófáknak semmi keresnivalójuk közterületen.
Érdekes módon a magadfajta csak a bűnért, az igénytelenségért és a perverzióért képes aggódni, nektek ebben kimerül a humanizmus.
A hétvégén lezajlott a krími népszavazás, amelynek eredményeképpen a félsziget egy lélegzetvételnyi időre független lesz, majd rögtön csatlakozik is az Oroszországi Föderációhoz. A referendumról már nagyjából mindenki előre megmondta, hogy az szerinte jogszerű lesz-e, vagy…..
Mort aux cons 2014.03.19 00:58:58
@Mj:

Szóval azt akarod mondani, hogy a kárpátaljaiak foggal-körömmel ragaszkodnának, hogy egy korruot csődtömegben élhessenek tovább havi 2-300 Euróból, ahol még a levegővételért is kenőpénzt kell fizetni. Ahelyett, hogy csatlakoznának egy hozzájuk képest nyugati életszínvonalhoz és kézhez kapnák az EU-s útlevelet.
Mesélj még...
Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak…..
Mort aux cons 2014.03.08 19:37:38
@Mr. Bear:

"Node ha a nép szépen elkapcsolna a tévécsatornáról, amikor ez a derék úriember megjelenik"

Ebben az országban él legalább másfélmillió ember, aki Bin Ladent is istenítené, ha eleget sztárolnák a tv-ben. Innentől kezdve tök mindegy, hogy te vagy én hová kapcsolunk.
Jobbegyenes Védtelenül 2014.03.04 13:33:11
A Szovjetunió 1991-ben összeomlott, csapataik kivonultak a megszállt Kelet-Európából. A fél világ a csóró oroszokon röhögött, az egykori szuperhatalom olyan gyorsasággal került a padlóra melyet Ronald Reagan is csak legszebb álmaiban mert elképzelni. A NATO esküdt ellensége, a…..
Mort aux cons 2014.03.04 17:58:15
@Nemzeti Dohányos:

Putyin biztos neked fog pontos képet adni a tényleges védelmi költségvetésükről és a sereg valós helyzetéről.

@lavór:

Majd pont a mi megvédésünkre fogják feláldozni az amcsik a fiaikat...amire határozatot hoznának a légicsapások megindításáról, az ellenség Hegyeshalomra ér. És a hadseregen megspórolt pénzedet kifizetheted hadisarcra és az újjáépítésre.

A magyar meg kifejezetten jó emberanyag, ezt nap mint nap látom. Főleg az elpuhult nyugatiakhoz és a buta 3. világbeliekhez viszonyítva. Nem a VV kontraszelektált díszbuzijaiból kell kiindulni!
Mort aux cons 2014.03.06 15:23:05
@bukszindeksz:

Baromság. Itt senki nem sírja vissza a Néphadsereget. Mi egy modern és ütőképes hadsereget akarunk. Ti példálóztok állandóan az évi 14 lőszeretekkel, mintha a világon mindenhol ez lenne a helyzet.

@Légy a levesedben:

"ja qrva jó. mint a focistáink."

Ez hogy a francba jön ide? Újabban labdával döntik el a háborúkat?

@Gregbíró:

Ez az. Nekünk nem az orosz szintű ellenség ellen kell készülni, itt vannak nekünk az agresszív szomszédaink. Akik ellen semmit nem véd a NATO tagság, mert olyan nekik is van.
Mort aux cons 2014.03.08 19:12:31
@bukszindeksz:

Te melyik földrészen élsz? Észreveszed egyáltalán mi van körülötted? Egy rakás burkoltan-nyíltan ellenséges szomszéd, többmilliós magyar kisebbséggel. Jugoszlávia vagy Ukrajna mond neked valamit?

Olyan sötétek vagytok, mint a svéd szocik, akik elkezdték leszerelni a hadseregüket, mert szerintük már soha nem lesz háború a földrészen. Mindezt 1914 elején. Aztán kezdehettek kapkodva újrafegyverkezni háromszoros pénzből.
Ha egyszer majd az unokám megkérdi, miért él ilyen elcseszett országban, akkor  két idézetet mutatok majd meg neki. És hozzáteszem: azért, fiam, mert hülyék voltunk. Mert képtelenek voltunk megfogni még a szomszéd kezét is - így aztán szépen leigáztak minket azok, akik ezer…..
Mort aux cons 2014.02.25 09:33:06
@Megfigyelo:

@Megfigyelo:

Ki nem tesz a gázkamrátokra? Mintha az erdélyi magyarokat nem gyilkolták volna már végig néhányszor csupán a származásuk miatt.

A holokausztban nincs semmi rendkívüli. Pontosabban csak egy dolog: egyedül ti voltatok képesek még 70 évvel később is jövedelmező üzletet csinálni egy népirtásból.
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..
Mort aux cons 2014.02.20 22:34:20
@zeta62:

"Két éve 200 idegenlégiós "franciát" fogtak el a szír katonák, nagy részük mesterlövészként lövöldözött, növelve a káoszt, és a "forradalmi" hangulatot. "

Hülyeség!
Mort aux cons 2014.02.20 23:27:57
@zeta62:

És ez a több oldal nem írta, hogy melyik ezredből is voltak? Hogy a bajtársaiknak hogy nem tűnt fel, hogy kétszázat csak úgy közülük ismeretlen helyen bevetnek? Hogy hogyan tudták ezt mind egyszerre elfogni?

A légióban összesen van kb. 200 aktív mesterlövész (TP és TE), ha ezeket elvitték volna, kiürül a komplett fegyvernem.
Mort aux cons 2014.02.24 00:56:58
@zeta62:

OFF

Már maga a cikk fogalmaz pongyolán, amikor az idegenlégióst zsoldos értelemben használja.

Azt tudja mindenki, hogy egy rakás ország képviselteti magát Szíriában különlegesekkel, titkosszolgákkal meg katonai magáncégekkel. De ez nem egyenlő az Idegenlégióval. Annak nagy részét nem is ilyenre alkalmazzák, a maradék kis részt meg nem fognák el egyszerre.

A jovo.info orosz forrásait nem kell készpénznek venni, írtak már azok máskor is hülyeséget.

ON
Az utóbbi napokban ismét fellángolt a szokásos vita Budapest 1944-45-ös ostromával kapcsolatban. Vannak, akik szerint az ostromgyűrűbe szorult negyvenezer magyar és ugyanennyi német katona a nemzetiszocializmus hősei voltak, mások szerint fasiszta gyilkosok. Mi inkább átadjuk a szót…..
Mort aux cons 2014.02.15 05:22:13
@Munkáspárt 2006:

"Ha állva hal meg, akkor meg egy agymosott, náci, erkölcsi hulla."

Neked nem is kell attól félned, hogy véletlenül állva halsz meg. Ha néha ki is merészkedtek ellenünk az utcára, akkor is visítva menekültök a rendőrök mögé.

A magadfajta ne is próbáljon írni a hősiességről, semmi köze hozzá!
Ma ismét a doni katasztrófára emlékezik az ország. A szovjet csapatok 71 éve indították meg támadásukat az urivi és a sztorozsevojei hídfőkből kiindulva a magyar csapatok állásai ellen. Az ekkor a fronton szolgálatot teljesítő katonák közül kevesen sejtették, hogy a legtöbben…..
Mort aux cons 2014.01.13 02:59:33
@Circus:

Tudod mi volt a vágóhíd, hülyegyerekem? Amit a nagyapádnak rendeztek a Duna-parton. Na ők tényleg úgy haltak meg, mint a birkák.

A honvédeink felálltak harcolni, férfiként, fegyverrel a kézben. Még úgy is, hogy tudták, nincs sok esélyük. Nem úgy, mint a mellettük lévő román vagy olasz alakulatok. Ahogy odatették magukat Tordánál, Budapesten vagy a magyar légtérben is.

Mondjuk a fajtádnak a becsület, bajtársiasság, haza, hősiesség szavak értelmezhetetlenek. Egy szánalmas feminin banda vagytok, aki állandóan csak rettegni, aggódni meg bőröndöt pakolni tud. Rólatok a körülmetélésnél a heréket is levágják?
Mort aux cons 2014.01.13 11:34:54
@röhögő:

"Öcsi! Hány háborúban voltál?"

Eddig egyben. És nem békefenntartani.

@Circus:

"ha sosem, akkor mit keresett ott magyar katona honvédelem címén?"

Pont ez a lényege a honvédelemnek, hogy az ellenség területén kell megvívni. Hogy ne a magyar hátország (tudod: apád, anyád stb) szenvedjen, hanem az ellenségé. A szovjetek bizonyították be 45-ben, hogy az egyetlen védelem az lett volna ellenük, ha saját pályán sikerül őket bedarálni. Utána már késő volt, még a saját szövetségeseiket is megszállták, ha az utukba kerültek.

Honvédelemről meg nincs joguk pofázni. Bármely ponton is lépték át a tengely katonái a szovjet határt, ott az oroszok megszállók voltak. És nagyrészt az elmúlt 2 évben szállták meg azt.

@ausländer Sipi:

Erről beszéltem, az agyhalott pacifista mintapéldánya vagy. Aki gyűlöl minden katonát, mert ő maga alkalmatlan annak. Egész addig, amíg a családját meg nem látogatja egy szakasznyi csetnik. Akkor már ő visít leghangosabban katonáért.
Mort aux cons 2014.01.13 12:00:02
@Dzsentrisvihák:

"Kérlek, add ezt elő a világ bármely hadseregének."

Azt én is megnézném. Amikor a 60 kilójával meg a 8 dioptriás szemüvegével élőben odaáll egy katona elé, és elkezdi neki magyarázni, hogy ő csak egy egyenruhás bohóc merevedési zavarokkal. Darwin-díjas felvétel lenne.
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése kiengedte a szellemet a palackból, mert ha ezek után egy férfi beballag a Csak csajok! fitnesz klubba, és ott közlik vele, hogy csak nők válthatnak bérletet, máris rohanhat jogorvoslatért, és a hatóság kénytelen lesz igazat adni…..
Mort aux cons 2013.11.26 10:17:51
@Sturmabteilungsmann:

Ja, ismerős. A libsik is ezt harsogták, amikor tönkretették a magyar bányászatot vagy élelmiszeripart.

Viszont mikor arról van szó, hogy nem akarják beengedni a cigányt a diszkóba, vagy felvenni a buzit dolgozni, ők visítanak legjobban az elveik ellen. Akkor már valahogy nem szent a piac.

Én elhiszem, hogy a Teczár-féle ratyiknak bejön, ha csak férfiak veszik körbe őket, de egy egészséges férfi szórakozásához nők is kellenek.
Mort aux cons 2013.11.26 14:14:22
Mort aux cons 2013.12.09 20:58:10
@alfax:

Savanyú a szőlő?

Megnyugtatlak, nem azért nincs nőd, mert nincs pénzed. Egyébként se lenne.

De most jól bosszút álltak rajtuk az eddigi sérelmeidért, élvezkedj csak!
Andor László esete a Daily Maillel olyan, mint amikor a hülye gyerek az iskolabuszon középső ujjat mutat az utcán ballagó cigiző felsősöknek, majd azok felpattannak a buszra, és jól összecsomagolják. Veszélyes dolog a rasszista kártya húzogatása, ezt a saját kárán tanulta meg…..
Mort aux cons 2013.12.01 14:50:47
@Nemzetstratégia:

Hülyeség, a libertáriusok nem felszámolni akarják az államot, csak ésszerű szintre csökkenteni és megszűntetni az állandó túlköltekezését. Ugyanis én sokkal hatékonyabban tudom elkölteni a saját pénzemet, mint néhány duplaseggű bürokrata többszáz kilométerrel arréb.

Aki ezt vitatja, az vagy maga is duplaseggű bürokrata, vagy a pénzemet akarja elszedni, csak ahhoz is gyáva, hogy leüssön és kiraboljon. Inkább végezze el az állam a piszkos munkát.

Farage meg többször elmondta, hogy a hadseregre és a rendőrségre igenis több pénzt költene. Ő is erős államot akar, de nem pazarlót.
Mort aux cons 2013.12.01 17:25:32
@Nemzetstratégia:

Ne néhány elméleti munka alapján ítéld meg őket, hanem az alapján, ami a gyakorlatban megvalósult! Reagen, Teatcher vagy Pinochet sem semmisítette meg az államot, Farage vagy Paul programjában sem volt ilyen.

"Kinek mi az ésszerű... "

Például az, hogy a szociális ellátórendszer ne a munka elkerülését és a megélhetési gyerekgyártást támogassa. Ne járjon ingyenes eü. ellátás olyannak, aki a saját egészségét dohányzással, alkoholizmussal vagy kóros elhízással saját maga teszi tönkre. Mindenkinek annyi nyugdíj járjon, amit előtte járulékként befizetett. Önfenntartó börtönök. Egy fillér állami pénz se a magyar filmgyártásba. És az év végi költségvetési hiányt a kormány tagjai a saját zsebükből fizessék ki. Első lépésként ez így ésszerű.

"A módszerváltás óta tudjuk milyen, amikor privatizáció címén teljes iparágakat tüntetnek el a föld színéről."

Itt nem privatizáció volt, hanem lopássorozat. Azok által végrehajtva, akik néhány évvel azelőtt még az állam mindenhatóságát harsogták.

"Nem a duplaseggű bürokrata költi el a pénzed"

De ő drágítja tovább a rendszert a korruptságával, a felelősségre vonhatatlanságával, az állandó sztrájkjaival és a politikai alapon kinevezett vezetői tehetségtelenségével.
Jobbegyenes Nagyon égő 2013.11.17 20:28:30
A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű izé pár napja úgy döntött, hogy egy kis könyvégetéssel dobják fel miskolci éjszakát. A kötetek és újságok eltüzelésével – amelyek közt ott volt Radnóti Miklós egy műve is – állításuk szerint magukat akarták megtisztítani. Hát, volna…..
Mort aux cons 2013.11.18 12:04:15
@The Drunken Master (a.k.a. Eltiron):

"A legalapvetőbb eszmény a szólásszabadság"

Legfeljebb nálad. Menj ki az utcára pl Borsodban, mondd az első szembejövőnek, hogy "Kurva anyád!", aztán majd meglátod mire mész a legalapvetőbb eszményeddel!

"NEM különböztetünk meg ab ovo származása miatt SENKIT!"

Olyan ismérv alapján különböztetek meg dolgokat, ami alapján akarok. És a XX. század jó része a származás szerinti megkülönböztetésről szólt, akárhogy hisztizel. Még 2013 Svédországában is 4-szer akkora eséllyel hívnak be állásinterjúra, ha svéd név van az önéletrajzodban, mintha délszláv.
A vámosszabadiak tiltakoznak a falu mellé tervezett menekülttábor megnyitása ellen. Be is indult a balliberális katyusa, össztűz zúdult a helyiekre, hol "felheccelt tudatlanoknak", hol pedig "xenofób gyűlölködőknek" kikiáltva őket. Ehhez a kórushoz sajnos most a Mandiner és Lakner…..
Dübörög a fesztivál szezon, egymást érik a különböző több napos felejthetetlen szórakozást ígérő rendezvények. A magyar pedig szeret mulatni, politikai beállítottságtól, világnézettől, nemtől és mostanában már, jelenkori sajátosságként korosztálytól függetlenül…..
Az ETO vezetése kitiltotta a szerdai Győr-Maccabi mérkőzésről a Nagy-Magyarországot ábrázoló és Árpád-sávos zászlókat, illetve drapériákat. Ezen felül minden szektorban két, kifejezetten csak erre a célra alkalmazott, kamerával is felszerelt (!) antirasszista komisszár fogja…..
Mort aux cons 2013.07.17 12:56:15
@SPYD3RM4N:
" mert ahol náculás van, ott kivétel nélkül mindig megjelennek ezek a szimbólumok. "

Ahol meg rablógyilkosság van, ott általában van cigány is. Ha meg mosdatni kell őket, akkor zsidó. Úgyhogy nem kell csodálkozni, hogy róluk meg erre asszociálnak.
Mort aux cons 2013.07.18 00:02:39
@SPYD3RM4N:

Fenét.
Mindkettő szerves része az adott kultúrának.
Jobbegyenes Strasbourg árulása 2013.07.10 12:28:22
A strasbourgi „rendkívül bölcs" emberi jogi bíróság ma első fokon ítéletet hozott a Gárda-ügyben, úgy vélik, jogszerű volt annak betiltása. Legsemmitmondóbb érvük e mellett, hogy a „félelemkeltés" nem politikai véleménynyilvánítás, különösen a „történelmi…..
Mort aux cons 2013.07.11 22:10:15
@SPYD3RM4N:

"programjában deklaráltan Magyarország felszámolására törekvő csoport lenne benn a magyar Parlamentben. Nekem furcsa lenne, mert ezt árulásnak hívják."

Volt már rá példa, Károlyi elvtársadék a világháború alatt ordibálták a magyar parlamentben, hogy ők antantbarátok.