Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khell

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból…..
Teljes médiaarzenálját mozgósította a Fidesz, hogy a porba tiporjon egy 18 éves kiskunfélegyházi gimnazistát. Nagy Blankának annyi a bűne, hogy kemény szavakkal ostorozta Orbán Viktor rendszerét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen. A fiatal lány azért keltett feltűnést kormánypárti és ellenzéki…..
khell 2019.01.18 10:47:47
B1G
Úgy tűnik, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nem ment el nyári szünetre annak ellenére, hogy nem jutottak képviselő-jelöltjeik a Parlamentbe az áprilisi választásokon. Ők mégis úgy gondolják, hogy a politikai ellenállásnak nem szabad vakációra vonulnia addig, amíg egy hatalmától megrészegült párt vezeti…..
Az áprilisi választás után ellenzéki körökben felütötte fejét az a vélekedés, hogy az Orbán-kormányt már csak valamilyen gazdasági (világ)válság mozdíthatja el a helyéről. Ebben van is valami, hiszen az újabb kétharmadnak feltétlenül szükséges, de nem elégséges feltétele volt az abszurditásig…..
Rettenetes műhelytitkot szeretnék feltárni mindazok előtt, akik nem járnak rendszeresen valamilyen edzőterembe. Egy olyan jelenségről lesz szó, melybe gyengébb idegzetűek jobb, ha nem gondolnak bele.  Ha úgy vesszük, a szóban forgó jelenség valahol kimeríti a környezetszennyezés fogalmát.…..
Mielőtt Magyarország megszakította volna nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatait Hollandiával, amiért a távozó holland nagykövet egy interjúban bírálta a magyar kormányt, Gajus Scheltema a közrádióban szerepelt. A Hely című műsor szerdai adása azt a budai villát mutatta be, amelyikben a nagykövet…..
khell 2017.08.26 12:36:33
@Fermentátor: Ezt én sem értem. Milyen ellentmondás?
Miért ne utálhatták meg ezt a vadbarmot az elmúlt napokban, miután kiderült mekkora suttyó? Hol lenne itt ellentmondás? Bár egyébként máshol irták, hogy már korábban is beszélt hülyeségeket, de egy szép gesztust kapott leköszönésének tiszteletére, aztán jó nagy hülyét csinált magából.

Ugyanez simicska vagy éppen soros kapcsán. Kit érdekel, hogy 5-10-20 éve ki kivel volt jóban? Nekem is van egy rakás ismerősöm akikkel nagyon jóban voltam 1-2 évtizede, majd kiderült, hogy idióták és azóta már nem vagyunk barátok. És?

Szóval mi ez a vadbaromság? Ha valaki valakivel jóban volt a múltban, akkor azzal nem veszhet össze, nem változhat meg a véleménye róla?
Ma már egyre inkább beteljesülnek azok a jóslatok, hogy a politikai célból levezényelt rezsicsökkentéssel nem csupán az ott dolgozó melósok megélhetése, biztos munkája, hanem a víz, gáz, villanyáram, hulladék ágazat infrastruktúrájának jövője is ellehetetlenül. Az állam által mesterségesen, a…..
khell 2017.08.09 17:54:58
@seol: Persze barátom románia... Nekem itt bpesten nem ritka a 180 megabites internet. Nem elméleti sávszél, hanem valós, kimért sávszél. Kurva messze van ettől románia. Lefedettségről ne is beszéljünk.

Zuglóról tudok nyilatkozni, 5 éve mikor ideköltöztem a lakás bizonyos részein alig volt vétel, ma mindenhol tökéletes beltéren is bőven van LTE, de alföldi falul is látom a fejlődést pár év alatt minimális vételő EDGE-ből eljutottunk ott is az 50 megabites netről.

De tudjuk ballibbantak majd megmondják, hogy mindjárt összeömlik a mobilhálózat az orbán miatt. (közben meg rebesgetik, hogy az 5G fellegvára leszünk, magyarországon lesz a régiós fejlesztőközpont, de tényleg mindjárt összeomlunk)
khell 2017.08.09 18:07:16
@seol: És akkor még a banki fejlődésekről ne is beszéljünk, ami az elmúlt 8 évben végbement, az állitólag tönkre tett bankoknál. A már emlitett 4 órás és azonnali utaláson kivül elég csak a nemrég bevezetett mobilos nfc-s fizetésre gondolni, ami igencsak a jövő (messze előzve a szomszédokat).
khell 2017.08.09 19:30:23
@fidesz maszop dk egykutya: 2x annyi adó, persze te marha.

Elsőre csak a kata-t emliteném, amit a fidesz talált ki, jelenleg éppen havi 660e ft-ot kereshet tisztán egy egyéni vállalkozó, havi 50e ft adó mellett. Ugyanez a ballibbantak alatt kb 300e ft havi adót jelentett pl. nekem, az röpke 300e plusz pénz a kormány miatt, havonta.

És ehhez nem kell állami cégnek túlszámlázni, meg talpat nyalni, sima piaci alapon.
Az már tényleg csak hab a tortán, hogy ballibáék óta nemcsak a minimálbér duplázódott, de az átlagkereset is folyamatosan nő, infláció meg kb. nulla.

De tényleg mindjár mindmeghalunk.
kiemelt kép: index.hu   A politikában nem történnek csak úgy a dolgok. Nem megy oda egy erdélyi amazon a felcsúti szurkolótábor közepébe azért, hogy sípoljon. Nincs ott mindjárt két tévéstáb kamerástól, riporterestől, aki mindjárt kérdezgeti a lányt, hogy vajon mi is a baja a…..
Nagyot megy az Interneten a fenti videó. Csak éppen egyetlen egy dologról feledkezik meg mindenki: A probléma nem egyedi. És várható volt, és sajnos az a várható, hogy még több lesz. Még több lesz, hiszen nem ok nélkül történt ez. ..
khell 2017.07.24 08:03:54
Jó, hogy így alakult. Nem szoktuk visszafogni a nyelvünket ezen a blogon, tíz posztban nem volt annyi picsábaküldés, mint amennyit ez a nyomorult BKK és becses informatikai partnere érdemelne. Persze érdekelne, hogy ki az érdemi szerző, ki hozta a döntést, hogy beleállnak a vállalhatatlanba,…..
khell 2017.07.22 23:42:36
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Kishaver eltévedtél? Milyen erőfeszitésem volt felesleges?
Konkrét hazugságok megcáfolása? Egyáltalán nem volt felesleges.

Egyébként tudod mit csinál most a tsystem? Kárt enyhit, mert nagyon nagy pofára esés volt ez az ügy és ez a hulladék rendszer amit kiadtak a kezük közül.
Hunvald-blog 128. Büszke magyarok 2017.07.22 20:00:55
Tusványos, ma: Hátulról, a hajánál fogva rángattak a földre egy Orbán ellen tiltakozó fiatal nőt. Orbán Viktort akarta kifütyülni, de szinte azonnal leteperték. Hajánál fogva. Egy idősebb férfi még belerúgott, majd a kezét kicsavarva biztonsági őrök vezették el a tömegből. Szégyellni való,…..
Az éjszaka elvitte a Készenléti Rendőrség az otthonából azt a 18 éves fiút*, aki néhány napja, a BKK online jegyvásárlási rendszerének startja után nem sokkal közölte a sajtóval, hogy a rendszer komoly hibákat rejt – pl. 50 Ft-ért is váltható rajta keresztül havibérlet. Ismétlem: a srác nem lopott,…..
khell 2017.07.22 19:01:48
@látjátok feleim szümtükkel: persze, az enyém az egész tsystem. Ezért is irtam le már háromszor, hogy micsoda szar, hulladék ez a rendszer.
(ja, meg a bkk is az enyém, milliárdokat kaptam zsebbe, személyesen viktor hozza minden pénteken, olyankor beszéljük meg, hogy a következő héten hogyan tesszük tönkre az országot)

Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy fizetnek érte? :)
khell 2017.07.22 19:05:01
@látjátok feleim szümtükkel: ""Az volt a baj, hogy pár órával miután "szólt" a bkk-nak, már rohant is a sajtóhoz, ...""

Ezt továbbra is tartom, te hazug. De nem nekem volt probléma, hanem ennek a hülyegyereknek. Ha nem játsza el a faszagyereket a médiában, lehet, hogy nem jelenti fel a bkk. Ilyen egyszerű. A törvény (nem a magyarországi, hanem bármelyik európai ország) lehetőséget adna akkor is feljelenteni, ha csak a cégnek szól, csak akkor lehet, hogy jobb kedve lenne a cégnek is és esetleg nem élne a feljelentés jogával.
khell 2017.07.22 19:16:31
@látjátok feleim szümtükkel: Velem ugyan nem meccseltél te le semmit. Reggel is megcáfoltam a sok marhaságot amiket összehordál, délután is megtettem.
Semmit nem változott a véleményem a dologról.
Tarlós István haragszik az egész világra. Az értetlenkedő, balhécsináló zöldeket nem szereti, érthető okokból, hiszen túl sok a fa. Az állandóan követelőző, elnyomó bicajosoktól agyvérzést kap, mert azoknak meg minden kellene, az autósokat pedig mindig és mindenki csak bántja. Azoktól, akik nem…..
khell 2017.06.14 16:02:37
@ZX: A budai részen csak hegymenet van és nem kevés. Teljesen mindegy, hogy előtte mennyi a sik terep, a bringások 90%-a budai részen nem tudna feltekerni, de legalábbis nem munkaképes állapotban.
khell 2017.06.14 16:11:21
@gwr: "a dugók és korlátozások 99%-a nem a futóversenyek miatt van? Szerintem meg tény. "

Ki mondta, hogy nem tény? Nem tudom hány százalékot adott hozzá az eddig korlátlan számú futóverseny, vagy hány tizezer liter benzint puffogtak feleslegesen a levegőbe a futóversenyek miatt vasárnap is álló autók, de nem is érdekes a százalék. Attól, hogy van egy probléma, azt nem kell feleslegesen tovább rontani.
Emiatt állitom továbbra is, hogy tarlós jó döntést hozott. Nem tiltotta be, legyenek futóversenyek, de korlátozott számban, hogy ne jussunk el a gombfocis állapotig.
khell 2017.06.14 16:12:32
@Indriq: "miért nem akarják maximalizálni a nemzetközi konferenciákat? "

valószinű azért, mert nem volt mindenhéten félnapos lezárás nemzetközi konferenciák miatt, hanem volt belőle egy évben kettő és az se félnapos lezárás volt.
A zuglói polgármester a törpepártok összefogását sürgeti...
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
khell 2017.05.24 11:45:01
@Könnyen elkaptuk, uram!: nyilván nem mind terrorista, de nagy részük kurvára nem illeszkedett be, nézzél már körül.

Ahogy az is nyilvánvaló, hogy 100 terroristából 99 arab. És ez a probléma, ezt lehet hosszú távon kezelni (dehogy kezelni, hála a ballibbant elmebetegeknek, most már maximum enyhiteni lehet) azzal, hogy nem engedünk be többet. Főleg nem ellenőrizetlenül, papirok nélkül, ilyen mennyiségben.
És ez nem a holnapi merényletet fogja megakadályozni, hanem talán 10-20 év múlva lesz egy kicsit élhetőbb európa. Magyarországot meg próbáljuk meg terrormentesnek megtartani ahogy ma van, azzal, hogy nem engedjük be a söpredéket, akármennyit is nyüszitenek a tetves ballibbantak.

Attól, hogy a nyugat korábban beengedte őket és most isszák ennek a levét, nekünk nem kell ugyanolyan hülyének legyünk.
khell 2017.05.24 12:37:04
@thegabcsi: akikkel kint találkoztál honfitársaink, ők a mi agysebészeink, a gdp termelő professzorok és rakéta-mérnökök, akik nélkül mindjárt mindmeghalunk. (már, ha hihetünk a ballibbantaknak)
khell 2017.05.24 13:36:48
@imi60: A mostani migránsok majd 5-10 év múlva fogják gyilkolászni az európai embereket.
Pont a korábbi migránsokkal szerzett tapasztalatok alapján nem kell beengedni őket.

Akik már ott vannak azzal nem lehet sok mindent csinálni, a nyugat most issza meg a levét a korábbi hülyeségének.

Mi magyarok, meg annyit tehetünk, hogy mások kárán tanulunk, és nem követjük el ugyanazt a hülyeséget a primitiv népség beengedésével és pár évtized múlva is talán élhető ország leszünk.
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
A Baby Chameleon megalkotásakor, és a működésünk kezdetekor egy ideig dilemmáztunk azon, hogy legyen-e lehetőség utánvéttel megrendelni a termékeinket. No, azért hosszú hetekig tartó fejtörést nem okozott a kérdés, hiszen, őszintén szólva, több volt a kontra, mint a pro. Mégis, érdekes tapasztalat…..
khell 2017.05.07 22:39:54
@Baby Chameleon: "Szerencsére 0 db visszajelzésünk nem volt eddig arra, hogy azért nem rendel valaki, mert nincs utánvét. "

Azért remélem az világos, hogy ez kb semmit nem jelent, az emberek 99%-a nem fog azért regisztrálni, emailt irni, vagy bármit tenni, mert nincs utánvét. Megy tovább és rendel máshonnan.

Bennem fel sem merülne, hogy egy cég amely eldöntötte, hogy nincs egy adott szállitási mód, majd meggondolja magát, mert én megkérem... Engem mondjuk pont nem az utánvét érdekel, hanem a webbox, ahol nincs, onnan nem rendelek és kész.
Évek óta sokszor elhangzott különböző beszélgetések során, hogy szükség lenne egy olyan politikai erőre Magyarországon, amelyik mentes a nagy (vagy korábban nagy, mára már kicsit „összement”) bal- és jobboldali pártok terhes örökségétől, támogatható válaszokat ad az ország különböző problémáira és…..
khell 2017.05.07 19:06:46
@röf: Ott a pont :)
khell 2017.05.07 19:44:01
@Tibi !: megérkezett a primitiv, ballibbant aljanép ide is, hurrá.
khell 2017.05.07 19:58:42
@Sörös Mérenc: mondjuk mszp-vel, gyurcsánnyal?
Én nem hinném.

Amikor valaki azt mondja bármi áron, bárki által le kell váltani a fideszt, az meg van huzatva.
Zord idők Anyád kampány 2017.05.05 21:19:49
Vasárnap eldől ki lesz Franciaország elnöke. A két talpon maradt vetélytárs Macron és Le Pen. Szót ejtettem már a párizsi teraszok kapcsán a franciák kíméletlenségéről, különösen ha politikáról van szó, bár azt kétlem, hogy bárkinek, aki híreket fogyaszt sikerült volna ezzel újat mondanom.…..
khell 2017.05.07 14:40:11
@zord íjász: "Magyarországon is rendszeresen megrongálják a plakátokat. "

Azért messze nem olyan mértékben, ahogy a francia állapotokot leirtad. Itt a plakátok töredéke van rongálva.

"Az ATV Csatt című vitaműsoráiban, vagy a Hír Tv Csörte c. vitaműsorában kényes témák kapcsán, egymás szavába vágva, egyszerre négyen beszélnek. "

Nem mintha ezeket objektiv mércének hinném el, de ha igy van, akkor méginkább nem értem a szebeállítást a francia politikai "kultúrával". Hogy azok mégjobban őrjöngenek a tv-ben. Ill. nem huszadrangú bohócok őrjöngenek a tv-ben, hanem miniszterelnök jelöltek? Vagy miről is van itt szó?

"aki ilyen blődségre hivatkozva bújkálna a közvélemény elől, és garantáltan a politikai porond közelébe nem léphetne soha többet."

Fentebb már kifejtett okok miatt, ezt a hozzáállást továbbra is sem érzem követendőnek. Ha a franciák ilyen bohócműsorok alapján döntik el, hogy ki vezesse az országot sok évig, akkor jó nagy idióták.
khell 2017.05.07 18:55:56
@zord íjász: " Észak- Koreában vagy Szomáliában nincs ilyen probléma, ott egyszerűbb az élet. Olyan is. "

Oh persze, ha itt nincs TV (néz még egyáltalán olyat valaki?) vita, akkor szomália és észak-kora szintjén vagyunk. Ne vicceljünk már...
Akármennyire is nem mozgósított a Fidesz a Momentum Mozgalom és az olimpiai aláírásgyűjtéssel szemben, a fanatikus és frusztrált Orbán-fanok tudják a dolgukat: az aláírásgyűjtés utolsó napján délig két helyen is megtámadták a standokat, ahol a népszavazáshoz szükséges aláírásokat gyűjti az ellenzéki…..
khell 2017.02.18 14:56:40
@Janossz: aha, tehát tegnap megint megbukott orbán, mint az elmúlt sok évben minden nap :)
Legalábbis, ha a ballibbantakat kérdezzük. Ugyanezt hittétek a vasárnapi zárva tartásos népszavazás kapcsán is, aztán kurva nagyon pofára estetek akkor is, csak tovább nőtt orbán előnye. (mondom mindezt úgy, hogy gondolkodás nélkül elmentem volna szavazni, hogy töröljék el a kötelező zárvatartást, mert egy állatság)
khell 2017.02.18 15:09:15
@Indriq: Tudsz olvasni? Első kommentemben leirtam, hogy én szeretném, ha lenne népszavazás!

"Ha olyan irdatlan nagy bukta lenne a bal oldalnak, a törpezseni nem erőltetné a népszavazást?"

Egyik oldalnak sem lenne jó a népszavazás. A baloldalnak rohadt kellemetlen lenne, hogy fele akkora se lenne a részvételi arány, mint orbán utolsó népszavazásán és az emberek majdnem fele szavazna ellenük, szemben a 98%-os győzelemmel orbán népszavazásán. Aztán még elő lehetne venni, hogy csak budapest szavazott, amikor az egész országnak kellene erről szavaznia, ráadásul vidéken sokkal több a kormánypárti.

De orbánnak meg azért lenne kellemetlen, mert hiába lenne nevetséges a részvételi arány és sokkal nagyobb bukta, mint a migráns népszavazás, valószinű pár %-al a nemek győznének.

Ilyen egyszerű.

A vasárnapi boltbezárásos szavazás már jóval kellemetlenebb lett volna a fidesznek, mert ott simán győztek volna az eltörlés mellett szavazók, de mint láttuk meg se kottyant a fidesz népszerűségének a dolog, eltörölték és kész, minden ment tovább, tovább növelték az előnyüket.
khell 2017.02.18 15:35:47
@Janossz: "Tegnap megbukott Orbán.
Miért nem veszitek ezt észre?"

Ha ettől te jobban alszol, akkor bizony megbukott, megint, tegnap is :))
7 éve minden nap megbukik szegény.

(de halkan megjegyzem, bár úgyse "veszed észre" pont ezért tartotok ott ahol, mert egy álomvilágban éltek, teljesen elvesztettétek már a kapcsolatot a valósággal)
A nyári grillszezon után a téli időszakban fogy a legtöbb mustár. Nem lehet elképzelni mustár nélkül a sült kolbászt, virslit és sült húsokhoz a pácot. Emellett hajápolásra is javasolják, de kenje a hajára aki akarja, mert mi most azt a mustárt keressük, amibe a házi sült kolbászunkat tunkolhatjuk.…..
khell 2017.02.09 10:22:52
@Macskond: "Nekem is és akit a környékemen ismerek azoknak is a globus mustár "A" mustár."

Egyetértek. Az itthoni választékból messze-messze a legjobb a globus.
khell 2017.02.09 10:25:38
@emzéperiksz: "A nyertes egy klasszikus kifőzdés középszar."

Bár úgy lenne, hogy a kifőzdékben globus mustárt adnának... Az nekik drága.