Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dick Masters

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este a csajom kibökte, hogy tetszene neki egy ilyen "felállás"! Mivel nem volt a közelben a megoldást adó harmadik, így egy műbrokival pótoltuk, ami persze nem adott ilyen élményt, de azért beleélte magát a helyzetbe rendesen. Dugtam a punciját a műbrokival, közben szopott,…..
A nők láthatóan a romantikát szeretik. ..
...de azért egy lyuk még üres! ..
Szavazzatok kommentben. Nekem a szőke, de ha választani kellene, nem biztos hogy tudnék! ..
...és én is szeretem, ha ilyen a vége. De ha így marad és szopogat tovább, akkor akár folytathatjuk is, és akkor a közepét szeretem ilyennek! ..
Tegnap mikor hazaértem, a csajom javában pornó oldalakat nézegetett. Mivel a tévében semmi érdekes nem volt, úgy gondolta nem akar elaludni, mert meg kellene dugni a kis punciját. Meztelenül feküdt az ágyon, közben a laptopon válogatott a videók között. Gyors zuhany után…..
Dick Masters 2013.07.25 07:48:33
@Frick László Emlékzenekar: A csajom mindig rendesen tisztálkodik. De ha nem tette rendbe a popsiját, akkor nem akarja/engedi. Az anális szex egyik szabálya pedig, hogy nem tesszük hátulról előre. Ezt a szabályt betartjuk minden esetben. Vagy úgy gondolod, hogy az análszex nem "fér bele"? Vannak csajok akik igénylik, elvárják és rettenetesen élvezik!
Brandi Love In The Hot Tub powered by YouPorn.Brandi Love In The Hot Tub powered by YouPorn. Brandi Love egy igazán kerek seggű "anyuka". Mostanában divat MILF-nek lenni, de én ezt nem bánom! ..
Subba Az igazi vérszopók 2013.07.17 09:03:38
Mindenki élje úgy az életét, ahogyan neki tetszik, azt mondom. De fogja még ezt a kivénhedt Marilyn Manson klónt bánni ez a 20 éves pofók kislány. Meg a napi egy pohár disznóvért. Meg az esküvőt Halloweenkor. Meg a csúnya sminket. Meg így az egészet. De addig is: Amúgy a vér…..
A hétvégén egy baráti párral elmentünk strandolni a Velencei-tóra. Nem sokszor fordul elő, de most kölcsönöztünk egy vizibiciklit. A barátommal elkezdtünk befelé tekerni, és mivel a csajaink nagyon szégyenlősek, ezért csak indulás után azonnal dobták le a bikini felsőket. Már…..
Kíváncsi vagyok észrevette-e volna valaki! Nekem is csak hosszas nézegetés után tűnt fel! ..
Ilyen bikinipróba közepébe még nem volt szerencsém belecsöppenni, de a legutóbbi bikinivásárlásból próbafülkés szopás lett. <a href='http://www.youporn.com/watch/341295/two-hot-milfs-share-a-young-cock/'>Two Hot Milfs Share A Young Cock</a> powered by <a…..
Nyár van, keresem azt a helyet, ahol ilyen látványban lehet részem! Tud valaki ajánlani ilyen helyet? ..
Régebben történt már. Kihalt erdei úton kocsikáztunk, beszélgettünk mindenféle semleges témáról a csajommal. Menet közben egy olyan kis úthoz értünk, ahova köztudottan dugni jár a környék hűtlenebbik fele. Mondtam is Neki ezt az információt, de ő nem tudott róla.…..
Mit gondoltok, tényleg Miley lehet a videón? Mindenesetre formás és szemtelenül fiatal. ..
Előző este van, a lakás csendes, az egyik gyerek nyaral, a másik ájultan alszik az egész napos rosszalkodás és üvöltés után (éjszaka persze ébred majd, jeejeejee). Férj még dolgozik. Ülök, és fogadom a drukkokat, a "nemtudommiebbenajó"-kat és a…..
Testimese Hátulról 2013.07.09 09:37:00
Dick Masters 2013.07.09 10:15:43
Kezdésnek egy video Gianna Michaels főszereplésével a nagy mellek kedvelőinek. ..
A pornó napjainkban nagyon elterjedt, mindenhol ott van. Az internet korában egy kattintásra van szinte bárhonnan. De pornót nézni együtt igazán jó. Egyszer Te választasz filmet, egyszer Ő. Aztán akár el is játszhatjátok. Némelyiket, pl. a gruppen kategóriást kicsit nehéz azonnal…..