Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadi3

0 bejegyzést írt és 718 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Talán mégis van remény arra, hogy bíróság elé állhatnak majd a korrupt magyar politikusok, mert civil szervezetekkel a háttérben elkezdte működését a Közérdekvédelmi Központ. Az Együtt-PM európai parlamenti képviselője, Jávor Benedek kezdeményezésére létrejövő szervezet nemcsak feltárná a gyanús…..
vadi3 2017.06.28 09:37:25
@apro_marosan_petergabor: " a kutyaugatástól még vígan halad a karaván..." Eddig rendben is lenne, csak mond már a karaván vezetőjén kívül tudja valaki más is, hogy merre megy a karaván?
Eltelt hát egy derék hónap a nagy CEU-botrány kirobbanása óta, és szomorú, de tény, hogy a közvélemény kútásóinak egytől eltekintve csak mérsékelt Fidesz-veszteségeket sikerült elkönyvelnie. A kivétel a Mediáné, de az is olyan, mintha kissé túlmérték volna a Fideszt januárban (hárommillió szavazó,…..
vadi3 2017.05.09 09:50:20
@MaxVal BircaMan HJCD: Igazad van, nincs kormányváltó hangulat.
Nem azért, mert nem kéne, hanem azért mert egy elenyésző kisebbség kivételével az emberek vagy bedőltek a fityisz hazugságainak, vagy mert elég nekik a langymeleg szarban még akkor is ha ezt nem ismerik be.
Egyébként pedig kibic
vadi3 2017.05.09 10:02:03
@MaxVal BircaMan HJCD: Nem. A többség szarik rá.
vadi3 2017.05.09 10:15:06
@6.Lenin: Kifejezetten magyar specialitás: mivel én nem voltam ott, ezért MÁS szavazata alapján jött a rossz, így MÁS a felelős, így a rosszat is MÁS követte el, nem én, tehát jogosan szidhatom a MÁSt, mert ő követte le a rosszat. Közben nem vesszük észre, hogy ezzel a magatartással ártunk magunknak a legtöbbet. Nincs benne logika, hacsak annyi nem, hogy eltoljuk magunktól a felelősséget.
Kovács András Péter stand upos kisfilmjében Berci bácsi permetezőt kap ajándékba, de nem jön ki a házból. "Szóljunk neki, hogy jöjjön ki feltartott kézzel?" ..
vadi3 2017.05.08 16:30:48
@FCUK: "így akit érdekel, megismerheti a tényeket. persze ezt neked nem kell tudnod :) "

Igen! Érdekelnének a tények. Tudod a TÉNYEK, azok amiket nem mondanak el. Az, hogy Mengyi kitől mennyit kért egy "kis segítségért" nem igazán érdekel. Mindennek és mindenkinek megvan az ára.
Az ellenben, hogy Mengyi kinek mennyit tejelt jobban érdekelne, de ezt a TÉNYT nem fogják a tárgyaláson elmondani. Érdekelne még az a TÉNY is, hogy a túróba lehet egy ilyen jól működő lehúzáson alapuló rendszert létrehozni és még kik a tagjai, ha lehet név szerint. Ezek a TÉNYEK viszont sehol sem fognak szerepelni.
vadi3 2017.05.08 16:42:00
@FCUK: Azt, hogy mi fog elhangozni, nem tudom, hiszen sem ügyészként sem védőként nem veszek részt benne. Azt azonban biztosan tudom ,hogy minden szót gondosan megválogatnak majd, hogy kinek a nevét szabad és kiét nem szabad megemlíteni. Ha te ezzel nem vagy tisztában, akkor nagyon naív lehetsz.
A fűtési módszerek, melyek közül választhatunk, némileg korlátozottak. A legáltalánosabb és legelterjedtebb módszer a magyar ember melegedésére, a gázzal való hőtermelés.  A gázkazán működése még egy laikus számára sem túl bonyolult, ami az elvet illeti. A gáz elégetésével termelt hő hatására a…..
vadi3 2016.01.21 17:38:18
@eßemfaßom meg áll:
"Szóval akkor térül meg ha az állam elkezdi kedvezményekkel megtömni" A nakollektorok ÁFÁ-ja kezdetekkor 12% volt, most 27%. Egyszerű döntés volt a kormány részéről, hogy emeljük meg.
A hőszivattyúk most elmennek GEO tarifával, ami kormányzati nyomásra jött létre. Értsd ez alatt, hogy szóltak a szolgáltatónak, hogy kéne virítani valami ZÖLDet. Ha változik a kormány politikája és már nem kell virítani a ZÖLD energiával, akkor meg is fog szűnni a GEO tarifa, innentől 20%-kal megugrik 1kWh óra ára, kezdődik a szopás...
"köbaltaeccerűségű dolog" Képzeld el, már gyártják vagy 60 éve, csak kellett pár év, míg rájöttek, hogy nem csak hűtőgépbe jó, hanem házfűtésre is. Az, hogy kis hazánkban csak pár éve kezd elterjedni nem azt jelenti, hogy az USA-ban nem létezett volna már 30 évvel ezelőtt is. A magas árat a munkagázra és a kültéri egységre vonatkozó előírások adják, valamint a jelenleg még kis szériában történő forgalmazás.
@Szzzz: Meg tudom érteni problémádat. A kivitelezők között valóban érdemes keresgélni. Én pl magamnak építettem, még jó hogy 20 év tapasztalatom van épületautomatikában. Képzeld el, működik is!
vadi3 2016.01.21 17:39:19
vadi3 2017.04.29 18:58:24
@Advanced Flight: Látszik, hogy technikai értelemben nem értesz hozzá.
1. A hőszivattyú nagy hátránya, hogy max 50fokC hőmérsékletet tud jó hatásfokkal megtermelni. E felett romlik a hatásfok, vagy kisegítő fűtés szükséges. Nagy előnye, hogy alacsony 35-40fokC hőmérsékleten viszont a ma ismert legjobb hatékonysággal dolgozik.
2. Meglévő fűtési rendszert csak akkor lehet lecserélni hőszivattyúra, ha a hozzá tartozó teljes hőleadó rendszert is cserélik vele együtt. Ez egyértelműen akkor költség, hogy nem éri meg, vagy a hőszivattyú csak részidősen működtethető, tehát használata nem kifizetődő.
3. Új épületek tervezésénél, ha a hőleadó rendszert már a hőszivattyúhoz méretezik, akkor a létesítés költsége egy kondenzációs kazánhoz képest hasonló nagyságrend, üzemeltetési költségben pedig jóval olcsóbb.
Ahogy írtad, jól működő beszerelt fűtőrendszert nincs értelme lecserélni.
Csakhogy vannak egyéb esetek is. Pl lakásfelújítás, új lakásépítés. Ilyenkor már érdemes elgondolkodni a váltáson.
A továbbiakban pedig ki lehet egészíteni a hőszivattyút napelemes rendszerrel amivel az elhasznált villamos energiát meg is tudod termelni és jó méretezés és kedvező időjárás esetén ki lehet hozni nullszaldósra az éves fűtésköltséget.
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
vadi3 2017.04.12 18:45:13
@Ballib Cenzúrázók Réme 10:
"Fillérekért dolgoztatják a magyar embert mert ezeknek a globális karvalytőkéseknek ez a profit érdekük."

Szerintem zárjuk be a multik gyárait. Senki se dolgozzon ott. Adj mindenkinek Te fizetést, hiszen Te aztán tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy megéljünk.

"Orbán Viktor nagyon jól tette, hogy kinevelte nekünk 2010 óta ezeket a magyar népért gazdagodó megbízható nagytőkéseket."

Attól, hogy a rablónak nemzeti színű pántlika van hetyke zergetollas kalapján még rabló.
Kedvenc miniszterelnökünk beszédet tartott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Most hagyjuk is, hogy megint mekkora hülyeségeket mondott, amikor a szovjet és magyar kommunisták bűneire emlékezve is a Nyugatot kezdte el ostorozni, koncentráljunk csak a mögötte lévő feliratra:  Hol sírjaik…..
vadi3 2017.02.26 22:00:36
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Közismert???? Európán kívül is? Vagy csak az Eu-nak hívott szemétdombon, és itt is csak azért, mert ő az aki minden lében kanál
Nem először tapasztalom, amikor sikerül fideszhű ismerőssel egy asztalhoz keverednem, hogy abban a pillanatban, amikor elfogy a „mi mindent jól csinálunk” érv, felerősödik a hang, és ha ez sem riasztja el a vitázni szerető beszélgetőtársat, akkor „én ezt nem hallgatom tovább” – felkiáltás után…..
vadi3 2017.02.03 10:42:16
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: hanem az, hogy felvállalja véleményét és ésszerű korlátok közt kitart mellette. Ha meg tudnak győzni érvekkel az ellenkezőjéről, akkor változhat a véleményem (nem vagyok vaskalapos), de a meggyőzés ne tekintélyelvűséggel és bunkósbottal történjen, hanem érvekkel.

Egyébként pedig kibicnek kuss
vadi3 2017.02.03 10:43:31
@Aranyi Gábor: " Ezek a férgek hozták vissza onnan az országot, ahová a tudjukkik alatt jutott. "

Oda is ezek a férgek juttatták.... Tudod vétkesek közt cinkos aki néma.
vadi3 2017.02.03 10:55:29
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Mikor jártál utoljára Magyarországon?

Magyar kórházba mikor kellett befeküdnöd, mikor voltán idehaza iskolában, mikor kerestél idehaza munkát?

Kibic a kívülálló, mondjuk pl aki bolgárok közt él. Én nem vagyok kibic, mert idehaza élek. Ennyike...
  Tisztelt Polgármester Úr,   A második kerületi önkormányzat és a Budapest 2024  Kft. 2016. december 5-én lakossági fórumot tartott, melynek témája a Hármashatár-hegyre tervezett olimpiai mountainbike-pálya volt. Sajnálom, hogy polgármester úr nem tudott személyesen részt venni ezen az…..
vadi3 2016.12.14 08:35:42
@Marós: Én azért nem örülnék neki, hogy ha este elindulunk színházba, de végül a rendőrségi fogdában kötnénk ki. Ahogy írtad a hídra akkor kell fellépni amikor odaérünk, de az ejtőernyős ugrás előtt illik meggyőződni arról ,hogy van-e nálunk ernyő.
Igazad van, hogy messze még az olimpia kezdete (már ha nálunk lesz), de sokkal könnyebb úgy megépíteni a szükséges létesítményeket, ha tudjuk ,hogy mire is lesz szükségünk.
Orbániában elkezdődött a ráhangolás a 2018-as választásra, és hogyan másként, mint eufórikus állapotot előidéző - legalábbis az elvakult fidesznyikokban - „mondások” sorával. Manapság már nem működik a „rezsicsökkentés”-szlogen, hiszen világszerte olcsóbb az energia, mint amennyivel szeretett…..
vadi3 2016.11.21 21:08:12
@illaim: Tanulni meg nem tud, mert jobb iskolákba nem jut be a nemtandíj miatt, a rosszabbakban meg csak a birkabégetést tanítják
vadi3 2016.11.21 23:34:40
@Kón Bandit: Menj be egy boltba és vegyél parizert, esetleg kenyeret. Ne a hivatalos inflációs indexet nézd, hanem azt, hogy mennyi pénzt költesz a boltban.
A közelmúlt eseményei egyre jobban alátámasztják azt a félelmünket, hogy az Orbán-kormány regnálása alatt olyan mértékben szakad le a Magyarország a környező országok gazdaságától, hogy csak komoly küzdelem és áldozatok útján lesz behozható ez a hátrány. Már a hazai döntéshozók is tudják, tenni kell…..
vadi3 2016.11.19 10:57:01
@Csaba Szikora: Már arra gondolsz, hogy még vagy 100 évig ne tudja abbahagyni.
Lehetne most olyan szavakat használni a magát miniszterelnöknek nevező rablóvezérrel kapcsolatban, hogy legyen már benne annyi gerinc ha már nem jött össze a népszavazósdi, nem erőlteti tovább a hiábavalót. Vagy nőjön fel ahhoz a tisztességhez ami az alaptörvénye módosítása során most nem sikerült…..
Mi itt a Nyugati Fénynél régóta hallgatjuk döbbenettel azokat a „független” elemzőket, megmondókat, akik afölött siránkoznak, hogy „a két oldal” leamortizálta a közbeszédet, és hogy „a két oldal” egyformán felelős az országban dúló polgárháborúért. Ezek az emberek egybemosnak tettest és áldozatot,…..
vadi3 2016.07.12 10:42:14
@torró: Pfujj!! Azok a mocskos komensiták. Na azok elloptak mindent, megnyomorítottak mindent amit meg abba meg belesz.rtak. Összezavartak itt mindent, miattuk nem lehet szabadon levegőt venni sem.....

Először olvass! Olvasd el a posztot. Számodra sokkal egyszerűbb a másikat szidni, mint tenni valamit. Azok a komenisták, no de a Fidesz az is.....

Nem lenne egyszerűbb befejezni a gyűlölködést és végre elindulni valamerre.

Anyósom utálja a komenistákat, mert elvették a földjét és nem adták vissza. Ha megkérdezem, hogy most mit is csinálna azzal a földdel, csak néz, hogy nem tudja, de akkor is...

Ne azon keseregj, hogy a komenista verőlegények mit csináltak, hanem figyelj arra amit a Ligetes verőlegények mit csinálnak. Mert bár az ideológiát kicserélték a verőlegények megmaradtak. Eddig ezért vertek, mert nem akartad amit a Párt kért tőled, most meg azért vernek mert nem akarod a mit a Párt kér tőled.

Tudod olvastam egy mondást. Amíg vannak börtönök, mindegy, hogy kívül vagy belül vagy. Most kint, de ha fordul a világ azonnal lehetsz bent is. A világ pedig forog. Eddig a komenisták, most a Fityisz
vadi3 2016.07.12 10:52:31
@Ballib Cenzúrázók Réme 11: "semmi esélyük sincs arra, hogy megbomlik a 60 éves egységünk. Nálunk van kitartás"

Elvtársak! Az erősítés már érkezik. Csak azt nem tudjuk ,hogy mikor, hányan és merről...

Te magad vagy a velünk élő kommunizmus, sőt annak a legkomolyabb gulyáskommunizmus vállfaja.

Elvtársak! Összetartás....
Magyarország az elmúlt hat évben történelmi léptékű forrásokhoz jutott az Európai Uniótól. A pénzbeli segítség az ország termelésének több mint 20 százalékát tette ki. Mégis, ha körbenézünk Magyarországon,   nem látjuk a lendületes fejlődést, nem látszik ennek a hatalmas pénzfolyamnak a hatása. Mi…..
vadi3 2016.05.03 11:36:27
@BircaHang Média szerkesztősége: Az agyadat meg a Fidesz szívta ki, ott van náluk. Csak azt nem látod, amit nem akarsz látni, nevezetesen a fától az erdőt.
Az elmúlt huszonhat évben a magyar miniszterelnökök fokozatosan jelentek meg a népszórakoztatás világot jelentő deszkáin, hogy Viktor munkásságában csúcsosodjon ki egy sajátos műfaj, a miniszterelnöki stand up comedy. Az egyszerű népek, de még a hivatásszerűen politikával foglalkozók sem tudják…..
vadi3 2016.02.29 13:19:32
@s: Ha esetleg ténylegesen váltani akarsz a nihilről bármire, akkor menj szavazni. Ha nem mégy szavazni, akkor az egyszerű többség miatt a jelenlegiek fognak ismét győzni és akkor ismét sírva vigad majd a magyar.
Ne tévesszen meg a magyar kormány jelenlegi állapota. Ők adják pl a nyugdíjat, pénzelik az Eüt, az oktatást és mindent ami költségvetési pénzből megy. Kormány nélkül az első hasfájásig lennél jól, vagy közszolga esetén a hónap elejéig. Ennyit a gondolkodásról.
Kormány kéne, de nem a jelenlegi vicces fiúk közül, sem a másik oldali vicces fiúk közül. Ha meg pártsemleges, akkor meg bárki megpuccsolhatja. Szerintem először bíróság kéne és Recsket újranyitni, hogy legyen elég hely a sárosaknak. A maradékból mindegy, hogy ki alakít kormányt.
vadi3 2016.02.29 13:49:56
@s: "A kormány a menedzsment, de a tulajdonosok mi vagyunk. "

Teljesen igazad van, csak a cég mindennapi életét, hogy kinek mikor menjen a banki átutalás azt a menedzsment határozza meg, a menedzsmentet alkotó tagok írják alá a papírokat. Ha a dolog nem tetszik a tulajdonosnak, akkor elküldi a menedzsmentet és választ helyette másikat.
"A kormánynak NINCSEN PÉNZE"
Valóban nincs, csak használja a Kincstárét. A baj az, hogy a kincstárban lévő pénzt más nem is használhatja. A tulajdonos nem mehet oda, hogy én ebből kérek. Hova is jutnánk, ha minden állampolgár szabadon kezelhetné az állam pénzét...
A mai nap legnagyobb trollkodása  a „közügyek iránt érdeklődő, független magánszemély” meghatározás, amelyet a népszavazási kérdését szabálytalannak tűnő becsúszással érvényesítő Erdősi Lászlóné állított önmagáról. Az ilyenért egy normális publikum piros lapot adna neki, ha már bíró nincs a pályán,…..
vadi3 2016.02.26 09:00:00
@Kytia: "valaki jelentkezzen már be végre az ország vezetésére. "

Valaki jelentkezzen már be egy kis alapos karaktergyilkosságra.
Tudod: libás Bajnai, gyúcsány, füvezős pm, 888 írása Tóbiásról.

Szóval csak olyan jöjjön, akiről soha semmi rosszat nem írtak és semmivel sem lehet megvádolni. A baj az, hogy ilyenből csak egy volt a történelem során...
vadi3 2016.02.26 09:20:01
@Szelid sunmalac: Teljesen természetes, hogy mindenkiről lehet rossza írni. A karaktergyilkosság lényege pedig az, a legapróbb bűnöket felnagyítja, akár legyen az gyerekként egy csoki megfújása a boltból. De akár lehet egy "kabátlopási ügy" is, ahol már teljesen mindegy, hogy az ember mit csinált, elég ha belekeveredett.
A Fidesz pedig megkeresi az ilyen ügyeket és a delikvenst úgy állítja elénk, mintha ő lenne a pokol legfrissebb szökevénye.
Kytia írására reagálva: Hiába várjuk a messiást, aki kivezeti országunkat a mutyivilágból, ha egyszer nem lehet olyan embert találni, aki elfogadható lenne (elfogadásról írok, nem alkalmasságról). Arról, hogy senki se legyen elfogadható a karaktergyilkosság mindig is gondoskodni fog.
vadi3 2016.02.26 11:04:15
@Parajpuding: Ne használj feltételes módot és jövő időt. Azt a 2 milliót már most is terelik szépen a vágóhídra. Felébredni meg akkor fognak amikor már villog előttük a tagló, de az utánuk nyomulók miatt nincs meghátrálás.
A MANYUP pénz hová lett? Lett következménye
Hol van a rendőrök korkedvezményes nyugdíja. Most már sehol
...

Rezsicsökkentés? Pazarolj nyugodtan, kevesebbe kerül... egészen addig amíg meg nem emeljük az árát.
Hol vannak a kéményseprők, mi lesz a szemétszállítással...

Nem baj, megyünk előre a vágóhídon (fideszes-szoci-jobbikos-libsi) mind együtt. Valaki már látja a taglót (Simicska) de még reménykedik, aki pedig tudott az megszökött (mármint Londonba mosogatni).
Kinyílt Pandora szelencéje azzal, hogy megvalósíthatóvá vált a saját lakás, nagyobb lakás, szebb lakás képe az átlag ember számára. Az átlag embernek NINCS 1 vagy 3 millió forintja a kezében, talán életében nem volt soha ennyije egy összegben. Jött a CSOK és a mindenféle lazítással (megelőlegezés,…..
PKP közösség Átgondoltátok? 2016.02.11 20:01:45
Átgondoltátok, barátaim? Átgondoltátok ti ezt rendesen, tisztességes magyar, magát jobboldaliként meghatározó, a napi betevő falatjáért megdolgozó s a Fideszre szavazó emberek, polgárok?..
vadi3 2016.02.13 18:32:40
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: @lifecracker: Keveritek a szezon a fazonnal. 200e magyar lelépett mert nem akart részt venni a "tisztogatásban". Lehet rájuk mondani, hogy árulók és elárulták azokat akik itt maradtak, de ez már legyen azok problémája akik itt maradtak.
Egy kérdésem van csak: Mit szóltatok volna hozzá, ha az osztrák határon kapnak a kitántorgók közül a férfiak egy fegyvert és visszazavarják őket gyilkolászni a többit aki nem indult el.
Most lehetne köpködni az osztrákokra, meg a nyugatra....
Könnyű beszólni a migránsoknak. A pofont is könnyű adni, de akkor legyél legény ha majd Te kapod és légy hálás azoknak akik adhatták volna, de nem tették.
És mélyen gondolkodjatok el, hogy vajon az a 600e aki már kint él nyugaton miért ment el. A miniducsénak meg miért nem sikerült csak 53-at visszahívnia.
vadi3 2016.02.13 19:12:01
@Brix: Akkor Te is a többi kollégád is álljatok ki a határra és mutassatok rá arra a migránsra akinek meg kell halnia. Döntsetek élet és halál felett és utána nézz a tükörbe is. Az összes többi csak porhintés. Itt komentelsz, hogy Nigéria... Menj oda és rakj rendet. Nem megy? Neked elég ha itt köpködsz egy kicsit és máris rendben van a lelked? Elég a pótcselekvés ahelyett, hogy tennél valamit?
  Orbán Viktorban hívei főleg a határozott, keménykezű vezetőt értékelik, aki nem hagyja, hogy mindenféle szanaszétbe széledjen-bitangoljon a nyáj. Aki végre nem merül el a liberális demokrácia végeérhetetlen gittrágásos konferenciáiban, kávé-cigarettafüstös…..
Háborúzni, konfliktust vállalni egyetlen fronton sem egyszerű, ám több ellenség ellen hadakozni egyszerre, kifejezetten kemény kihívás. Orbán Viktor és csapata nem ijed meg a saját árnyékától, azonban egyre több fronton keveredik kilátástalannak tűnő csatározásokba, ami már a kormány működését is…..
vadi3 2016.02.04 10:41:43
@Ballib Cenzúrázók Réme: Tegnap este az M1-en sikerült egy jó nagyot gyurcsányozni, meg ez Neked is.

Nem kéne végre elszakadni attól ami 7 évvel ezelőtt volt és felmutatni valamit ahhoz képest ami 5 évvel ezelőtt volt.
vadi3 2016.02.04 10:43:39
@BircaHang Média: Valahogy úgy!
Csak azzal a kiegészítéssel, ha mégis megteszi, akkor ne csodálkozzon, ha köpködnek rá. Ja igen!!! Ez vonatkozik Rád is, de nézhetjük a másik felét is. Ha majd betolsz Mo-ra annyi pénzt mint Soros, akkor Te is felszólalhatsz. Addig kibicnek kuss
vadi3 2016.02.04 10:59:21
@Kivlov: Járjon elől jó példával az ország elöljárósága. Addig nem fizetek többet, mint amit a törvény előír
A FIDESZ legfrissebb hirdetése (amit minden bizonnyal az utcákon is látni fogunk nemsokára, a lassan három éve tartó permanens óriásplakát-kampány keretében) csúcsra járatja a hangulatkeltést: gyakorlatilag terrorizmus-pártolással vádolja meg az ellenzéket csak azért, mert nem szavaz(ott) meg olyan…..
vadi3 2016.01.26 14:38:26
@tralalala: Kezdjük...
"Magyarországra bevándorlás is van" Mi Neked a bevándorlás? A fajtiszta magyarok áttelepülése a határon belülre, vagy a nemzettől idegen emberek letelepedése országunkban. Ha magyarok jönnek, akkor ők gazdasági bevándorlók, akiket Pártunk távol akar tartani ( vagy mégsem?). Ha nem magyarok jönnek... upsz, olyanok nem jönnek. Tavaly is csak 4 kért és kapott munkavállalási engedélyt. Szóval olyan bevándorlás, mint amit a magyarok csinálnak pl. Angliában olyan nincs.
"Ez egy globális jelenség" Jaja,bizonyám, a gyúcsányahibás, meg emúltnyócév, meg gonosz imperialisták, stb.....
Mint írtam, ha tudod, hogy mi ellen kell tenned, de nem teszed, akkor az csak látszatintézkedés. Ha nem tudod javítani az életkörülményeket, akkor az emberek egy része a lábával fog szavazni. NEM AKARNAK ITT ÉLNI. Ezt nem lehet megideologizálni. Ők döntöttek és elmentek.
Ha kilépünk az EU-ból, mert már nem akarjuk, hogy "lehessen cukrászdájuk Bécsben.", a kivándorlás nem fog leállni, lásd a koszovoi albánok, legfeljebb nehezebb lesz. A kivándorlást két ok állíthatja meg. 1. Javítjuk idehaza az életkörülményeket, 2. már nem lesz senki aki menni akar. Az 1 pontért eddig nem sok történt. A 2. pont pedig minden egyes kormánydöntés miatt újratermelődik.

Egyébként pedig szokom a gondolatot, hogy valamikor nekem is el kell majd indulnom, de addig is megpróbálom a mélymagyarok uralmát.
vadi3 2016.01.26 14:42:06
@tralalala: "hogy jaj a család szentsége, meg jaj hogy merészelik ezt a bulvár stílust. Szánalmas. "

Visszakérdezhetek: Anyád kurva volt?

Te nem érzed a két véglet között a különbséget. A máséval lehet bármit, de az enyém szent és sérthetetlen?
vadi3 2016.01.26 15:00:37
@tralalala: Számomra mindegy, hogy melyik oldalt szidják ilyen alpári módon, mert egyik oldal sem érdekel...

Azoban ha igaz amit írsz (már miért ne lenne igaz) és volt "Orbánlányokon hónapokig csámcsogni lehet, Orbánnét ellő tehenezni lehet, Orbánpapa kőbányáját négy évig baszogatni lehet", akkor ebből tanulni kéne és nem folytatni.
Szerinted milyen erkölcsi alapod van a másik hibáit felhánytorgatni, úgy hogy közbe Te is elköveted mindahányat és mennyivel vagy előbbre a másiknál, ha ugyanazt csinálod.

Másik példa a kormányzati lopkovice. Miért sizdják a szocikat, ha a Fityisz is ugyanazt csinálja.

Tudod: előbb magadéból a gerendát és utána máséból a szálkát.
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
vadi3 2016.01.04 15:54:26
@♔bаtyu♔: "Jól olvassátok, fentiek azt jelentik, hogy Európai liberális vezetői menekültválságra hivatkozva elárulják Európát. A Sorosék irányította balliberális média segítségével"

Ez egyszerűen fenomenális!!!!
Mint egy videojátékban a bónuszpontok! Európa, liberális, menekültválság, Soros, ballib média, elárulja

Van még olyan ami itt kimaradt, de plussz pontot ér az elszámolásnál?
vadi3 2016.01.04 15:56:40
@♔bаtyu♔: "Te liberális vagy ugye? Az ilyen mint te az szokott lenni. Sőt nagyon-nagyon liberális :DDD "

Kérdezel, választ nem várva saját magadnak válaszolsz, de úgy ,hogy a másikat helyből lenézed, majd minősítesz. Tökéletesre csiszolt művészeted van, hogyan kell a másikból egy sorban libsibolsit csinálni. Csak az a baj, hogy ezzel enmagad is minősíted
vadi3 2016.01.04 16:54:06
@Ballib Cenzúra: Vedd elő a Bibliát és az Ó és Újszövetségben találni fogsz hasonlókat.
Sőt keresztény elődeink ennél kevesebbért is képesek voltak egymást és bárki mást is öldökölni közel 1000 éven keresztül.
Annál riasztóbb, egyben tanulságosabb kongresszust aligha tartott a rendszerváltás óta magyar párt, mint amilyet a hétvégén rendezett a Fidesz. A felszólalók dagályossága és szűklátókörűsége riasztó volt, de aki odafigyelt a részletekre, az megtalálhatta a humoros…..
vadi3 2015.12.16 12:47:53
@Ballib Cenzúra: Azé me.. akkor azok a gonoszok így viselkedtek, azé nekünk most mindent szabad, me akkó mink elnyomottak vótunk. Most mink vagyunk fölű, most mindenki más maraggyon csönbe.

Fel kéne nőnötök lassanként. Azért mert a szocik, kommunisták, kádáristák, gyurcsányisták, kiszesek, gmksok és egyéb megbélyegezhető csoport tett valamit ami elítélhető, azért Nektek ugyanaz még nem lesz szabad. Egészen egyszerűen jön majd valaki aki ugyanúgy elvégzi a számonkérést rajtatok is, mint Ti elődeiteken. Készülj rá, hogy nyugodt lelkiismerettel állhass akkor bíráid elé.
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. S nemcsak a Transpareny…..
vadi3 2015.12.15 11:18:14
@bircaman szerkesztő maxval: @Pipas: @Tudományos libsizmus: Na mi van, kijött a napi utasítás központból, hogy ma mit kell nyomni.
Érdemben hozzászólni, hogy igen az a Tiborc őgy valóban grízes egy kicsit, vagy a Fejér megyei földek... Neeeeem!
Libsi, CIA meg a tuggyukik az megy. Felállni, feltenni a kezet, hogy igen én ennyit okosítottam a közös kasszából, szánom bánom és meggyónom az nem megy. Lehet takarózni az emútnyocévvel megy gyúcsánnyal, de elfogadni a tényeket, hogy a Fityisz szétlopja az országot az nem megy.
Tudjátok nem is az a baj, hogy szétlopják, mert két méter mélyre ők sem vihetik el magukkal. Maga tény, hogy morálisan szétzüllesztik az a keveset amit szocik meghagytak az fáj. Különbnek ígérték magukat, de szinte mindenben túlszárnyalták elődeiket.
vadi3 2015.12.15 12:51:09
@high up!: "Szerencsétlen debil fideszprolik, ezek tényleg asziszik, hogy ezt az amúgy tényleg cseléd genetikájú népet még további 30-40 évig tudják a NER cselédjükként tartani? "

Egyértelmű a válasz: IGEN! Többeknek sikerült is már, csak az utóbbi száz évből Horthynak és Kádárnak is.
Pusztán attól függ az egész, hogy hogy adják be a népnek. Most a nemzet megvédése a szöveg, ezt még 2-3 évig, amíg a menekültválság tart biztosan be fogják kajálni az egybitesek. Utána lesz más, de mindig lesz 1,5 - 2 millió ember akit üres hazugságokkal meg lehet vásárolni. A kérdés pusztán az, hogy lesz-e másik 2,5 millió ember akit meg nem.
vadi3 2015.12.15 12:55:45
@bircaman szerkesztő maxval: Értelmezhetetlen amit írsz....

Elképzelem, ahogy a vádlott az utolsó szó jogán feláll és kijelenti a bírónak, hogy lehet, hogy lopott, de ebből pert csinálni és őt börtönbe juttatni pusztán liberális manipuláció.....

Szakadj már vissza a földre. De Facto elkövették a a korrupciót? Ha igen akkor mennyivel jobbak, mint elődeik?
Milyen erkölcsi alapjuk van kiállni és BÁRKIT is kritizálni. Csak az, hogy ők vannak hatalmon még nem elég...
Reggeli kávét mindenképpen, esti pálinkát foltokban kiváltó-helyettesítő hír: idén novemberben lépett hatályba az a törvény, amely a politikai vezetőket és rokonaikat nagyon helyesen egyébként, kizárta a közbeszerzésekből. (Na, nem mintha Tiborcz kartárs nem állami…..