Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teragigamega lélek

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvetlenül lehet hivatkozni a devizahitelek semmisségére? Most már a hitelintézetek is kezdenek bajba kerülni - Orbánék pofozógépként használják őket, a válságot még nem heverték ki teljesen, a hitelpiac továbbra is pang, adósaik pedig egyszerűen képtelenek fizetni…..
Teragigamega lélek 2013.08.06 17:31:39
@johevi:
Igen, a jófej adósok azt várják, hogy a házaikat megtartják, többet nem fizetnek, a bank már fizetett, nekik nincs rá szükségük tovább, érthetetlen, mit kell még itt vacakolni...

És mi lesz a lottókárosultakkal?

kerdezzbatran.blog.hu/2013/07/20/lotto_karosultak_jelentkezzetek
Teragigamega lélek 2013.08.06 20:48:23
@KevinMulder: Az az igazság, hogy mivel a bankok kellenek ahhoz, hogy a gazdaság jól működjön (meg, hogy egyáltalán működjön), ezért kénytelen vagyok eltűrni a bankokat. Ám az egész családban alapszabály, hogy bankkal nem csencselünk, se nem viszünk oda pénzt és főleg nem kérünk pénzt.

Nem akarok okoskodni más dolgában, azt hittem, hogy majd a bank is meg a takarójukon túl nyújtózkodók is megtanulják a leckét, hogy ugyebár nem csencselünk bankkal, amíg nincs éhhalál meg hasonlók... de nem....
Most épp az alakul, hogy az én pénzemen mentik meg azt a sok faszszopót, aki spekulált, de nem jött össze neki a nagy dobás.

Csak azt nem értem, hogy én miért nem kapok semmit.
Tényleg, miért nem?
Dolgoztam és spóroltam évekig. Nem mentem senkihez, ha kellett valami, vagy vártam rá és dolgoztam érte, vagy lemondtam róla.

Most azoknak meg egy rakás pénz, közte az ÉN PÉNZEM IS, akik basztak várni, meg dolgozni, helyette spekuláltak.

Hát ezért fog az történni, hogy a magunkfajták a pénzt elvisszük máshová és itt, a sokszázezer álrokkantnyugdíjas és többszázezer devizaspekuláns országában majd szépen megeszik egymást azok, akik nem tudnak majd lehúzni MINKET.
Mert nekem ez volt az utolsó csepp. Hogy megmentik a felelőtlen spekulánsokat. Felháborító és undorító.
AnyaMama Az a fránya 6-os karika 2013.08.01 07:01:00
Ha az ember elmegy a gyerekeivel moziba, egy olyan filmre, ami hatos karikával, vagyis ilyen életkori besorolással rendelkezik, akkor nem számít különösebb meglepetésekre. De mint esetünkben is előfordult, igenis érheti meglepetés, méghozzá nem pozitív. Persze itt nem magáról a…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 19:33:27
@vittore:

Te aztán semmivel nem minősítesz, sőt, kifejezetten jó fej vagy:

"Nem vagy te KDNP funkci véletlenül?"

Anyád, az.

"egyszerűen hányok a tiedhez hasonló hozzászólásoktól."

Én meg tőled, te férfiatlan nulla.

Na takarodj.
Teragigamega lélek 2013.08.02 19:20:21
@TetraB:
"a Fantát meg az egyéb chipsreklámok beléjük égnek, aztán otthon megy értük a hiszti. ezért is jobb otthon filmet nézni, se előzetes, se reklám."

Na igen, ez a probléma. Lehet otthon ismeretterjesztő meg akár egyéb meséket is nyomni a gyereknek, de úgy, hogy azt mi komponáljuk meg. Reklámok és egyéb marhaságok kivéve belőle... ismétlődő mosóporreklámok, meg öblítőreklámok...
Egyes szülők úgy hiszik, hogy az ő lustaságuk érthető, elfogadható magyarázatot ad és jobb megvilágításba kerülhet a gyerekeik fejében egész nap bent maradt reklámszlogen és a dalocskák.
És az a gyerek, amelyiknek nem égett bele a fejébe a dallam, miszerint "kalgonnal a mosógépis tovább él" az nyilván brutális cenzúra eredményeként marad ki ezekből, hiszen BEZZEG az ovis csoport 90%-a ezt énekli és a maradék 10% meg marslakó szülőkkel él, akik megfosztják a gyereküktől a kultúrát, úgymond "burokban tartják".

@vilagpolgar:
"Te csak a rosszat látod meg ezekben..."

Pl 6-8-10 éves számára? Ahol eleve a rendszer üzemeltetői szerint is 13 kell, hogy legyen az alsó korhatár?
Igen, valóban, a kicsik számára csakis a rosszat látom ebben és ez így is marad. És rossznak látom, aki ezt nem így látja, pont.

" igen vannak ilyen esetek is, de ha a szülő ne adj isten ért hozzá valamennyit, meg tudja mutatni a gyereknek hogy mire használja (és mire ne)."

Aha! Őrület :D

"A gond az hogy a szülők túlnyomó többsége nem ismeri eléggé a modern trendeket, így a gyerek kénytelen maga tanulni."

Részletezzük ezeket a modern trendeket... hogy valami konkrétről is legyen szó, ugye....

"A tiltás meg egyszerűen baromság: lehet széllel szemben hugyozni, de a világot nem fogod tudni megváltoztatni, és most perpillanat ott vagyunk, hogy minden erről szól."

Nálad, barátom. Nálatok odahaza, lehet, hogy erről szól minden. Nekem meg semmi nem erről szól. Azért, mert te és a pajtások lájkoltok meg posztoltok egész nap, azért vannak normális emberek, normális programokkal (tudod, nem csak számítógépes program lehet a PROGRAM, hanem kimenni a jó időben valahová a szaros okostelefon meg tablet meg miegyéb fosok nélkül) ...
Teragigamega lélek 2013.08.05 16:54:43
@vilagpolgar:
" Tényleg azt hiszed, hogy az öblítőreklám a legnagyobb veszélyforrás a gyerekre?"

Szerintem kiolvasható könnyen, hogy mi az, ami szerintem gáz.

"hogy tud magának igényesen információt keresni, hogy tudja a szemetet megkülönböztetni az értékestől. (legyen az tanulás, TV műsor vagy bármi)."

Segítek neked megkülönböztetni a szemetet az értékestől: a tanulás az értékes dolog, a TV-műsor meg a szemét. Így megvan?

"Meg lehet mutatni, hogy a kapcsolattartás mennyire egyszerű, hogy akkor is láthatja a nagymamáját a képernyőn, ha az a bolygó másik oldalán van."

No, akkor maradjunk annyiban, hogy a nagymama NINCS a bolygó másik felén. És amikor ott van, akkor természetesen jól jön a szkájp, vagy ahogy nagymama mondja, a "szkájpi".
Az e-mail egy remek dolog és számos más dolog van még ezeken kívül. Amit majd lehet használni, ha a nagymama tényleg a bolygó másik felén lesz. Addig is, meg lehet mutatni. És ettől még nem kell MINDEN NAP ezzel foglalkozni. Remélem, hogy veszed a lényeget. (Szurkolok neked.)

"Ha idősebb lesz, meg tud szervezni bármilyen programot"

Meg tud.

"kapcsolatban lehet egyszerre többszáz emberrel stb."

Ha ezt kívánja meg a munkája - ISTEN NE ADJA - akkor igen, majd kapcsolatban tud lenni.

"Meg úgy általánosságban, BÁRMIT meg tudsz neki mutatni a világból."

Bármit :D

"Ha csak nem közmunkásként az árokparton gereblyézel, akkor használsz valamilyen számítógépet. (Vagy a céged használ, ahol dogozol...) Jut is eszembe, az előző hozzászólást miről is írtad?"

Ez pont olyan színvonalú hozzászólás, mint az, hogy a Green Peace miért megy az olajfúrótoronyhoz bojkottálni, káoszt csinálni egy nagyfogyasztású, környezetromboló teknővel. És ha a green peace komolyan veszi magát, akkor eleve nem is venne ilyesmit.
Gratulálok!

"senki se mondta, hogy a gyerek ne csináljon rengeteg minden mást."

Szinte senki :)

"Egy szó mint száz, ostobaság elzárni a gyereket bármi elől, ami az életét teljesebbé teheti."

Én is ezt gondolom: viccesnek szánt képek bárgyú feliratozásokkal (faszbukon posztolt képek garmadára gondolok), műsorajánló (benne rögtön több halottal), csimpokomon és társai az, amikre azt mondom, hogy elzárás, ami alatt ezekkel törődik, az élet hasznos és sokkal szórakoztatóbb dolgait nem tudja élvezni.

"(Márpedig a modern elektronika nagyon is az élet része, akár tetszik, akár nem.)"

Nagyon, hogyne. Ahogy mondod. Tök jó, ha van egy mobiltelefon az embernél, hogy ha bajban van, akkor segítséget hívhat. Ez tetszik. Az már kevésbé jó, amikor a mobiltelefon nyomogatásával meg simogatásával elmegy naponta több, mint pár perc. És nyugodtan magyarázz még erről is, amennyit akarsz, telibeszarom, hogy te és a többi hozzád hasonló mit gondol, én nem szeretném, hogy a gyerekem annyi reklámot nézzen, amennyit te néztél és annyit nyomkodja a szaros gépeit, amennyit te. Csak ennyi....
A kertvárosi Amerika az az álom, amelyet rengeteg filmben és sorozatban ábrázoltak már (hol ilyen, hol olyan előjellel). A valóság persze mindig kicsit más, mint a szükségszerűen torzító filmek és sorozatok – hogy pontosan milyen is, azt fotózta végig egy amerikai…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 15:52:25
@tohotom01: Mi, magyarok azt szoktuk meg, hogy tisztességesen megépítjük a házainkat úgy, hogy közben a Kárpát-medencében nem kell tizedakkora rengésekkel meg szelekkel számolni, mint az USA egész területén.

Na most, amikor jön a hurrikán és elviszi a gyorsan és olcsón fölhúzható amcsi papírházat, akkor jusson eszedbe oltogatni a magyarokat, okszi? :)
Teragigamega lélek 2013.08.01 19:29:08
@közmunkás bérkommentelő: Az USA nekem szeles és rengéses. Még, ha vannak is nagy területek, ahol ezek nincsenek annyira. A mi országunk kb teljes egészében védve van.
Teragigamega lélek 2013.08.02 19:21:54
@tohotom01: Azét, aki ártérbe költözik...
Szerencsére végül egy rendes pszichiáternél kötöttem ki, aki bátor volt és kimondta hogy csak depressziós vagyok. Onnantól kezdve csak Antidepresszánsokat szedek és jól vagyok. Tisztelt praxisblog! Pszichiátriai beteg vagyok, mert nem bírtam az egyetemet és 3…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 15:44:06
@Anselmo: Ez így van. Ez nem segítség. A xanax meg a társai csak a beteg környezetét gyógyítják meg: se a hozzátartozóknak, se a dokinak nem kell hallgatnia a "beteg" problémáit, mert sikerül kiütni és legalább nyugi van. Néz maga elé, katatón állapotba kerül és ezt igyekeznek hónapokig, évekig fenntartani. Megszűnnek a normális reakciók az ingerekre, megszűnik az ember embernek lenni. Erről szól ez.

Egy lányismerősömnek fölírtak zoloftot, hogy jobban legyen. "Depis" volt, aztán oda jutott, hogy hosszú hónapokra szedették vele azt a szart.
Egyszer úgy volt, hogy meg kell látogatnia az anyukáját a kórházban. Nyilván nem éhenhalás ellen, de valami kaját oda kellett volna vinnie, meg is volt beszélve. Nos, a zoloft oda juttatta, hogy nem tudott nélküle kimenni az utcára se. Merthogy éppen kifogyott neki a zoloft és annyira be volt fordulva, hogy nem hagyta el a szobáját. Anyukája meg bent van a kórházban és várja őt.... na ezt nagyon megjegyeztem.
Ezek után aztán nekem bármilyen pszichiáter magyarázhat, egykét kivételtől eltekintve (amikor már dühöng valaki, meg társadalomra veszélyes) ezek a szerek gyilkos, embertelen cuccok, akik meg fölírják őket, azok aljasabbak, mint az SS-tisztek.
Teragigamega lélek 2013.08.01 18:31:12
@CPR: Azért azt már ideje volt bezárni. Sokan írtak levelet a minisztériumnak, hogy zárja már be. Köztük én is. És nagyon örültem, hogy sikerült...
Teragigamega lélek 2013.08.01 20:18:41
@Braincelle:
"Ennek a pár embernek, aki szerint a pszichiátria hülyeség, és minden gyógyszer az ördögtől való, azt javaslom, hogy menjen be egy pszichiátriára, csípjen nyakon egy akut paranoid pszichotikus beteget, vigye haza és itasson vele lélekmelegítő gyógyteát. Hátha hat. De ha nem, akkor meg valahogyan kezelni kell ezeket az embereket.
Azzal mondjuk én sem értek egyet, hogy boldog-boldogtalannak antidepresszánst és anxiolitikumot adnak, de ehhez kell egy társadalom is, amelyik vevő rá, és jobban szeret bogyókat enni, mint erőfeszítést tenni, fejlődni és problémát megoldani."

Amikor pszichológus/pszichiáter/pszichoterapeuta egy csoport élén segít embereknek, hogy kibeszéljék a problémákat, esetleg ő ad jó TANÁCSOKAT, az rendben van. Sokszor már az is segít, ha valaki egy szakembernek, vagy bárkinek, egyszerűen elmondja a probémáit.
Az viszont számomra nem elfogadható, amikor bemegy X beteg a dokihoz, 3 perc alatt előadja, hogy mennyire depi, majd fölírják neki azt, aminek elég a betegtájékoztatóját elolvasni, hogy egy életre elmenjen a kedve tőle mindenkinek, aki normális és számol vele, hogy egy év múlva is élni fog - így gondban lehet, amikor véres vizelet, máj durva terheltsége, miegyéb majd megkeserítik az életét.
Ezek a gyógyszerek nagyrészt valóban az ördögtől valók. Ezért ha valóban nagy probléma van - a saját fejét ütő ember kezelése TALÁN idetartozik - akkor IDEIGLENESEN, pár napig, de inkább csak a roham időszakában ez megengedett.
De nézzük meg őszintén, hány ember él csak a mi országunkban nagyon sok évig, napi szinten ezekkel a cuccokkal? Ez alapján kell eldönteni ezeket a dolgokat és nem úgy, hogy azokat vizsgáljuk, akik eleve kattantnak születtek, őrjöngenek, gyilkolnak, falnak mennek. Ilyenből kevés van. Azokból viszont rengeteg van, akik ezeket a kis depijük meg egyebük miatt szedik.
Cinikusnak érzem azt, hogy a társadalmat teszi valaki felelőssé azért, mert ő a munkája során csak öt percet tud szánni egy betegre, emiatt aztán, mivel az 5 percbe belefér az, hogy fölír egy kemadrint, aztán hadd menjen isten hírével, föl se merül, hogy egyéb módon is lehet segíteni valakin. PL nem méreggel.
Egy dolog, hogy mennyit kell dolgozni egy adott méretű lakásért, s egy másik az így megszerezhető ingatlan minősége.  Ezért nem álltunk meg a nemrég nagy port felvert elemzésében kimutatott arányok (magyaroknak 7,5 évnyi, a dánoknak 2,2 évnyi átlagbérébe kerül ugyanakkora…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 19:42:24
@Kara kán: Vannak üres lakások, egész sok, elég, ha csak Pestet nézzük. De ezeket a házakat a szocializmus alatt hagyták leromlani és már statikailag nem valami jók, kívül-belül omlik a vakolat... sok a gond velük. Amiatt se engedik, hogy emberek odaköltözzenek.
Amik meg újonnan épülnek, azok meg mind undorítóak és tönkreteszik a városképet. Azokat kár is volt fölhúzni.
A panellakások felépülésükkor sokak számára komoly javulást hoztak a lakhatási körülményeket tekintve, az azóta eltelt évtizedekben azonban minőségükkel együtt imázsuk is megkopott, és a hazai ingatlanpiac mostohagyerekeivé váltak. A legfrissebb előrejelzések azt mutatják,…..
A Heti Válasz brutális állami támogatásának ténye már egy ideje ismert, inkább csak a mérték meglepő: még látványosabb az állami reklámköltések minden józan mértéket meghaladó aránytalansága, ha a heti 215 ezer példányban értékesített Nők Lapjára jutó alig…..
Nem igazán találunk szavakat erre. Emberünk kicsit rákattant az EVE Online-ra, egyszerre több karakterrel játszik. De hogyan játszik, édes istenem! Több számítógép és monitor, hat spéci keypad összekötve, léc ragasztva a megfelelő gombokra, hogy egyetlen mozdulatra mindegyik…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 16:53:08
@Xil: na ez az
Szinte látom magam előtt a random sci-fi fps szerencsétlen takarítóját, akinek egy-egy kiadós deathmatch után el kell tüntetnie a sok mocskot és szemetet az űrállomásról. Nagy sóhajtással gumikesztyűt húz, összeszedegeti a töltényhüvelyeket, no meg a shotgunok által a falakra…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 16:40:42
@Az Utolsó Csillagharcos: Nekem is ez jutott eszembe. Aki ki tud nyírni ügyesen mindenkit, az utána fókázzon is.
AnyaMama A hétéves filmkritikus 2013.05.30 11:13:10
Az amerikai Benjamin Price két éves kora óta jár moziba, és nem „kiskereskedelmi" mennyiségben fogyasztja a filmeket. Ugyanis évente körülbelül száz filmet néz meg, és mióta írni tud, már véleményt is formál róla a szélesebb közönség számára saját…..
A lakáscélú devizahitelek végleges kivezetése kapcsán összegzem mit is tett eddig a kormány az adósok érdekében. Még nem tudjuk, hogy a végtörlesztés 2.0 milyen formát fog ölteni, eddig csak annyi derült ki, hogy a kormány tárgyalni kezdett a Bankszövetséggel. Ha a…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 14:25:12
@Lrdx:
AKAR?
Már bocsi, mi az, hogy AKAR???
Ez a telep arra lett létrehozva, ami miatt annak idején a lakótelepek. Szükségből. Csak most nem elcsatolt részekről menekült családok, vagy lebombázott házakból jött családokról gondolkodik az állam, hanem spekulánsokról.
Nem arról szól, hogy milyen szép és milyen jó, hanem arról, hogy amikor valaki felelőtlen volt és nem jött be a spekulációja, akkor az állam - nem tudom, miért - segít azzal, hogy ad fedelet a feje fölé, hogy ne kelljen a gyerekeket állami gondozásba adni, meg még hasonló indokok miatt.
Ez vészhelyzetre van kitalálva. Arra, amikor már a bank elveszi vagy már elvette a lakást és muszáj költözni.

Egészen arcpirító ez, hogy valaki "nem akar odaköltözni", mintha egy csövi azt kifogásolná a Blahán az ételosztásnál, hogy miért szegényes a fűszerezése a ragunak és miért nem porcelán tányérban adják oda, tisztességes evőeszközökkel.

Azért a pofátlanságnak is megvan a határa, ember..... gondolkozz már....

Ez az egész a MI PÉNZÜNKBŐL megy! A sok "hitelkárosult" nem győz jajongani mindenféle fórumokon, most meg már az utcákon is ordítanak, mint a fába szorult féreg, hogy őket mentsék meg. Emiatt lép a politika, aminek igen szép üzenete van: fölvettél szép nagy hitelt, hogy kényelmes sokmilliós házban élvezkedhess, amit aztán nem tudsz fizetni, de ha minden kötél szakad, akkor mehetsz az adózók által fizett házikóba.
Persze, csak akkor, ha megfelel és nem büdös az állami segítség.

Vajon, aki tényleg BJBAN VAN, az beszól arra, hogy milyen vacak ez a telep?

Ahogy látom, kemények voltak a feltételek. Magyarul: azok tudtak első körben beköltözni a telepre, akik valóban nagyon megszorultak. Végigolvastam, mik voltak a feltételek.
A nagy sírás-rívás közepette aztán csak kiderült, hogy annyira megszorulva nincsenek a hitelspekulánsaink, mint amennyire hangosan óbégattak. Ezért nem volt egyből tömeges beköltözés.
És most sincs.
Akinek valóban baja van, az nem válogat. Megeszi az ételosztáskor a kaját és ha jobbat akar, akkor dolgozik érte. ÉS NEM KÖLCSÖNKÉR, hanem megdolgozik érte!
Teragigamega lélek 2013.08.01 14:35:22
@Jhonnyq: Én inkább azt fikáznám, aki spekulál, aztán a mindannyiunk pénzéből nyújtott segítséget is csak leszólja. És ordít az utcán.
Teragigamega lélek 2013.08.01 14:37:21
@na4:
"Persze, a mohó, kapzsi, pénzéhes dzsentrik, akik ész nélkül vették fel és költötték a hiteleket, most azt várják, hogy valaki kifizesse helyettük a cechet. Frászt. Addig kellett volna nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. A szokásos magyar simli."

Pontosan. Erről van szó. És a populista politikusok meg is mentik őket azok pénzén, akik dolgoztak, spóroltak, akár nyomorogtak, de nem csencseltek bankkal. Ez a legszomorúbb.
Avagy akiket meg kell segíteni a devizakárosultak után Több, mint 40 éve lottózom. Általában 3-4 szelvényt töltök ki, meg havi szelvénnyel játszok fix számokkal. Néha-néha volt kettesem és két vagy három alkalommal hármasom is. Egyszer pedig majdnem lett egy négyesem, csak két…..
Teragigamega lélek 2013.08.01 14:32:29
@Steve123: Jól mondod! A szerencsejáték ZRT alattomosan növelte a szelvények árát! Folyamatosan egyre többe került a lottózás, amivel közben bizonyíthatóan egy fillért se nyertem már évek óta.

Javaslom, hogy ha az állam nem hallja meg a sok lottókárosult hangját, akkor lépjünk a tettek mezejére!
Menjünk ki az utcára és ha kell, álljuk el egy lottózó bejáratát, adott esetben akár törjük be az ablakát is!
Nem félek összecsapni a rendőrökkel se, ha a szerencsejáték-tőkések elleni harcról van szó!

Sokan mondják, hogy a notórius lottózók fölkészülhettek arra, hogy bőven 100 Ft fölé fog emelkedni a lottószelvény ára.

Mi, a lottókárosultak viszont azt mondjuk: ez fölháborító és rajtunk, évekig kitartó lottózókon nem csattanhat az ostor, ekkora emelkedést nem vagyunk hajlandóak benyelni. Követeljük, hogy a politikusok azonnal lépjenek, különben lottókárosultak tömegei fogják az utcákat ellepni!

Követelésünkkel egészen Strasszburgig megyünk! :D
Naiv ügyfél emlékei szerint annyival azért nem bowlingoztak gyorsabban a Sugárban, mint múltkor, amikor 8 ezer forintot fizettek 3 óráért (kedden egész nap 50% kedvezmény volt). Ezzel szemben hétvégén 27 ezer forintra jött ki ugyanaz, plusz a tízezres italfogyasztás. Ami…..
Teragigamega lélek 2013.07.31 17:39:58
Kicsit túltöltődtünk a múltheti a BKK szerint hamis/kétszer kezelt, igazából egyszer kezelt jegy történetével, aminek egyébként még nincs vége, máris itt egy újabb. Naiv ügyfél hiába próbált este n9-kor jegyet venni, ez fizikailag lehetetlen, de nem véletlenül: A sztori…..
A különféle kerámia burkolatok közötti hézagokat különféle fugázó anyagokkal szokás kitölteni. Ám ezek idővel szennyeződnek, néha ki is peregnek a lapok közül. A felújításuk elég munkaigényes, de megéri a fáradságot. Különféle házi praktikák léteznek, ám ezen…..
Dicséretes dolog, hogy a Fidesz nem hagyja földönfutóvá válni különféle pozíciókból kihullott elvtársait, hogy minden körülmények között honorálni igyekszik a feltétlen lojalitást, de nyújtsa fel a kezét az, akinek ma Magyarországon havi bruttó 600 rongy üti a markát…..
Teragigamega lélek 2013.07.30 18:09:48
@politikailagnemkorrekt: Inkább az a kérdés, hogy más összetételű kormány tanácsadójáról is szülne-e egy ilyen posztot... vagy nem.
Teragigamega lélek 2013.07.31 16:08:34
@ColT:
Nem a véleményed volt az érdekes, hanem az, hogy posztolnál-e....

"Inkább az a kérdés, hogy más összetételű kormány tanácsadójáról is szülne-e egy ilyen posztot... vagy nem."
A devizahitel balhéval nagyjából helybe ment a lófaszért derék Viktorunk. Annyiszor sulykolták, hogy meg lesz itt oldva, kérem szépen, minden, hogy most már muszáj csinálni valamit. De úgy tényleg valamit, mert a végtörlesztés és az árfolyamgát nem nagyon érte el a valódi…..
Bár ígéret volt, nem szűnt meg a homokfúvás a kínai farmergyárakban. Mi a valódi ára egy koptatott farmernek?  Tavaly több nagy ruhagyártó vállalat is leszögezte, nem forgalmaz többé olyan ruhákat, amelyeken homokfúvást alkalmaztak, ennek ellenére a technika nem tűnt el.…..
Teragigamega lélek 2013.07.30 20:24:12
@Szűcslaci: Mivel nem vagyok farmer, ezért nem hordok farmert.
Július 19-én van a születésnapja Fu Suqingnak, a világ legidősebb asszonyának, legalábbis a kínaiak szerint. Tíz napja százak siettek Taipoing városába, Shuangliu megyébe, Szecsuán tartományba felköszönteni az idős hölgyet. Fu Suqing 1897-ben született és személyi…..
Teragigamega lélek 2013.07.30 18:30:28
@Dobóhátvéd: Igen, én is ezt néztem, rengeteg rizs és hús 12 óráig, aztán 12 óra pihi. Így én is ellennék...
Kiderült, hogy New Yorkban pont ugyanolyan tragikusan bánnak a csomagokkal, mint Oroszországban vagy Kínában. Az egyetlen különbség, hogy a Fedex elnézést kért az eset miatt, és ki fogják vizsgálni. Legközelebb vattára dobják...
Teragigamega lélek 2013.07.30 18:25:21
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
Teragigamega lélek 2013.07.29 21:31:08
@Hátrányos helyzetű kaviár: Hát persze! Véletlenül se rinyál. Hogyne.
Kapja az adózatlan pénzt, közben meg posztokban és kommentekben (néhol nyilván más néven) sír keményen, milyen tahók vannak. Semmibe veszik őt, a kurvát, nem elég ápoltan megy oda, sőt, még a farka se úgy áll, hogy neki pont passzoljon.
Olvasd végig és aztán magyarázz, okoska.
Amúgy meg szájalni élőben kezdj velem, azt ajánlom.
Teragigamega lélek 2013.07.29 21:31:41
@Hátrányos helyzetű kaviár: Milyen ellenérv te kis szerencsétlen?
Sajnállak...
Teragigamega lélek 2013.07.29 21:50:36
@Hátrányos helyzetű kaviár: Jól van haver, nyilván tényleg nagyon messze vagy :D
Elhiszem ám neked :D
Na csöndesedj el szépen a monitorod előtt, ahogy a többi hozzád hasonlóan bátor netlovag :D