Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rooter

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak most dőlt el: Mégiscsak érdemes lehet pereskedni a devizahiteleseknek „Túl messzire mentek a pénzintézetek” – ismerte el sajtónyilatkozatában még a Bankszövetség korábbi elnöke is. Felcsúti Péter szerint a bankok ugyan még kedvezőtlenebb döntéssel is számoltak, így…..
rooter 2014.06.17 18:39:42
@rozsé drazsé: Már hiányoztak a seggfejek. Én azt nem értem, ha nem érinti a téma őket, akkor mi a bánatos francnak kell mindenhol okoskodniuk. De igazából csak olvasgassatok, így legalább időben megtudjátok, hogy közeleg a bukás. Buzi bankbérencek.
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
rooter 2014.03.06 21:41:44
@jpmjpm: de van, csak tájékozódni kell! Aki meg az elmúlt 24 év gazembereire szavaz, annak elmeorvosra van szüksége!
Múltkor írtuk, hogy 3,5 hetes várólista van a Diginél mobilinternetre, mert elfogyott a stick. Most pedig már sima vezetékes internetet sem tudnak bekötni. Legalábbis naiv ügyfél 1,5 hónapja várja, hogy megoldódjon a "technikai eszköz hiánya": 2013.07.15.-én tévedtem be a Digi…..
rooter 2013.11.29 13:59:06
Balázs 5 hónapja fizeti az előtörlesztett hitele havi részleteit a semmire, mert a Fundamenta még nem könyvelte le: Azért írok Önöknek mert egy újabb banki trükkbe sikerült belebotlanom, ezúttal a Fundamenta lakáskasszával kapcsolatban. Mivel saját bevallásuk szerint már…..
Éváék belefutottak egy kuponos hotelnek látszó szakadt putriba: Aug. 15-17-ig voltunk Cserszegtomajon a Hotel Hévíz Superiorban az önök ajánlatával: "Álomnyár, Hévíz! 3 nap/2 éjszaka 2 fő részére all inclusive light ellátással 29.800 Ft-ért a Hotel Hévíz Superior…..
Úgy látszik hiába koptatjuk a billentyűzetet már 8 éve, ha még mindig vannak emberek, akik azt hiszik, hogy a Magyar Posta arra van, hogy a jelöletlen szirszarjaikat borítékba tuszkolva elvigye A-ból B-be. Tessék fizetni a szolgáltatásért és máris lehet interneten nyomon…..
Naiv ügyfél 10 év után új Whirlpool mosogatógépet vett 115 ezer forintért, ami azonban nem hozta az eddig megszokott teljesítményt. A szervizben több hetes teszteléssel sem sikerült reprodukálni a hibát, pedig előtte mindig marad koszos pohár, bármilyen mosogatóanyaggal. A…..
rooter 2013.11.18 13:32:02
Esztergomban már évek óta tesztelik, hány napot lehet kihúzni közvilágítás nélkül, mielőtt elszabadul az anarchia, amire az ELMŰ-nek is van válasza. Ők 8 napos határidővel javítják a 3 darabnál egyszerre több meghibásodott lámpát: Tegnap vaksötétben sétáltattam este a…..
A. vásárolt egy eldobható SIM-kártyát ezer forintért, amit eldobhat, mert sehogyse sikerült aktiválni. 2013. Augusztus 3.-án a LIDL-ben vettem egy Blue Mobil sim kártyát 999 Forintért. Ma 2013. Augusztus 5.-én a Blue Mobil sim kártyához adott tájékozatóban le írt…..
Naiv ügyfélnek használhatatlanná rongyosodott a bankkártyája, ezért bevitte cserélni a Raiffeisenhez. Ez egy olyan bénázáscunamit indított el, aminek még nem látszik a vége. Egy hét alatt odáig jutott, hogy az azóta  érkezett téves terheléseket (pl. megbüntették, mert…..
Naiv ügyfélnek másik inget adtak el, mint amit felpróbált, aztán pedig közölték, hogy akciós volt az ingje, és ezért nem cserélik másikra: A Duna Plázában levő Marks&Spencer áruházba tértem be a napokban, mert inget szerettem volna vásárolni. Mivel sem a…..
A devizahitelesek megmentésének következő nagy problémája, hogy nincs olyan, hogy devizahiteles. Jobb híján szokás ezt a meghatározást alkalmazni a köznyelvben, mert ez a közös nagy kalap, mely alá befér mindenki, de valójában ahány devizahitel-adós, annyi élethelyzet,…..
rooter 2013.10.28 10:12:27
@==T==: Ha a szerződés egy pont@Zka: Kicsit tájékozódj már, mielőtt hülyézel és nagyon ostoba dolgokat írsz!
rooter 2013.10.28 10:13:23
@Zka: Igazság? Fingod nincs róla...
Az elmúlt napokban parádés szereposztásban láthatjuk a megfilmesített Folytassa, Bankár című magyar komédia 2.évadját. Az első évadban, mint arra emlékeznek Lázár "Trafikmutyi" János oligarcházta, polipozta és uzsorázozta le Csányi Sándort, aki jókedvűen a trafikmutyi…..
Tamás megörökölte anyja hiteleit és az OTP javaslatára előre befizetett a zárolt számlákra 3 hónap törlesztőt, hogy amíg át nem írják a nevére, ne legyen gond. 3 hónap múlva papírforma szerint kiderült, hogy a zárolt számlákat zárolták, arról nem vontak semmit, és újra…..
rooter 2013.10.16 13:42:02
@silent76: Belőled is faszfej!
Hallottunk már olyat, hogy a Telekom 3 napja lejárt tartozásra hívta fel ügyfele figyelmét, úgyhogy végülis nem annyira extrém, hogy a visszakapcsolási díjat is előre kérik. Azt nem tudni, a szolgáltatás korlátozása után milyen jogalapja van a büntetés büntetésének, de erre…..
rooter 2013.10.16 13:36:33
@jézushka: Attól a törvény/jogszabály még érvényes, de ne zavarjon téged sem!
Az aradi utcai Roni ABC-ben alkoholmentes sört sem adnak el este 10 után, mert meg vannak róla győződve, hogy azokban is van alkohol. Hiába a felirat, az összetevők, szerencsére ők jobban tudják: 2013.07.31. 22:10-kor tértem be a Budapest 6. kerület Aradi utca 2 szám alatt lévő…..
rooter 2013.10.16 13:26:41
Zsk édesanyjától örökölte a nagyjából egy éve kötött 1,5 millió forintos tőkemegtakarítási életbiztosítást, ami egészen pontosan 6 azaz hat forintot fialt ezidő alatt. Megtakarították a tőkét vagy sem? Na ugye. anyám meghalt. de előtte még nyert a lottón. kötött is a…..
rooter 2013.10.08 12:58:36
@FDToth: Hát, te egy nagyon sötét gyökér vagy.
Gergő nem tudja tovább fizetni autója lízingjét, ezért további 2,2 millió forintot kellene befizetnie. A hitellel felvett 3,6 millió forintot ugyan visszafizette, de az autóját csak 1,4 millióért számították be, bár rövid időn belül, a lökhárító karcolásainak korrekciója…..
Folytatódik a telefonkönyves átverések evolúciója. A legújabb trend már nem a kamuszerződés vagy a számlának látszó tárgy, hanem a kamu lemondólevél! Péterék sem hitték el, amit kaptak. Az alig fél éve alakult cég szerint lejárt az 1 éves meg sem rendelt szerződésük, amit…..
rooter 2013.09.24 13:00:33
RG-t sokkolták a gyorsétteremben, amikor 2 hét különbséggel közel duplájára drágult a vegaburger. A személyzet megértő volt, azt javasolták, hogy egyen inkább valami olcsó húspépes cuccot: A vegetarianus szendvics  ára a Burger Kingben 2 hét alatt majdnem a duplájára…..
rooter 2013.09.17 13:56:18
Gábor garanciális összeesküvésre gyanakszik a Deichmannban. Amikor rákérdezett a Nike egyik futócipőjének paramétereire, azt a választ kapta, hogy igazából az összes utcai cipő. Remélhetőleg csak valami félreértésről van szó, vagy meghekkelték az eladót: 2013 májusában…..
rooter 2013.09.17 13:54:01
Naiv ügyfél kipróbálta, mi történik, ha a telefonos ügyfélszolgálatot összeereszti az élő ügyfélszolgálattal. A Telenor üzletkötője telefonon rádumálta egy drágább internetcsomagra, aztán csak modemet kapott postán, új SIM-kártyát nem. Amikor a fehérvári Auchan Telenor…..
Naiv ügyfélnek azt állították a Duna Plázában, hogy már sehol nincs olyan készülék, amit kinézett, ezért befizetett egy másikra. A valóságban azonban csak az üzletekben nem volt, online elérhető azóta is. Aki nem tömegtelefont szeretne, az kénytelen látatlanban megrendelni a…..
Bár már másfél éve működik az otthon nyomtatható vonatjegy, most jöttek rá az NFM-nél, hogy az általános jegyáremelés után a változatosság kedvéért adhatnák kicsit olcsóbban is: A vasúttársaság az NFM döntése alapján 2013. július elsejétől 3 százalékos…..
rooter 2013.09.03 13:19:38
Naiv ügyfél és neje belefutott a GVH-nál is több alkalommal emlegetett, mindenféle kamu gyógyhatású termékekkel foglalkozó mosonmagyaróvári Direkt Market Kft.-be, akiktől réz alapú ezüstgyűrűt vásárolt. Pénzt természetesen nem adnak vissza: Van egy Kft. Direkt Market.…..
rooter 2013.08.26 13:32:18
@Pécsi bölcsész: Ilyen faszt, minek kell sok pénzért taníttatni?