Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Conney

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai menü néhány figyelemfelkeltő robot, melyek modelljei nem mások, mint az állatok. Ezek a szerkezetek kinézetükben vagy éppen - ami még fontosabb - mozgásukban rendkívül élethűek és egyik-másik tulajdonságaikban szinte megszólalásig hasonlítanak az őket megihlető,…..
A LEGO egy olyan univerzális játék, ami szinte senki számára sem ismeretlen és kortól függetlenül bárki játszhat vele. Sőt, sokszor az is megesik, hogy a felnőttek nagyobb lelkesedéssel esnek neki egy halom LEGO-nak, mint a gyerekek. A LEGO ugyanis nemcsak muris, hanem…..
Egyesek szerint egy esküvő túl komoly és jelentős dolog ahhoz, hogy beleférjen bármiféle "bohóckodás". Vannak azonban olyanok, akik "a nagy napon" is hűek maradnak kedvenc sorozatukhoz, rajzfilmjükhöz, filmjükhöz, játékukhoz vagy bármihez, ami rajongásuk tárgyát képezi.…..
Brit tudósoknak a Harvard Egyetem zoológiai és genetikai kutatóközpontjának antarktiszi állomásán sikerült kifejleszteniük azt a retrovírust, melynek segítségével lehetséges az állat-ember-hibrid létrehozása. Jelenleg még az állati fél dominál, de az egér-alpaka kísérletek…..
Sellők, unikornisok, tündérek - mesebeli csodálatos lények, akik szépségükkel és varázslatukkal megbabonázzák a gyerekeket és sokszor a felnőtteket is egyaránt. De ott van a Jeti, a Loch Ness-i szörny vagy a Molyember is, akik megmozgatják az emberek fantáziáját, és még ma is…..
A gyerekek legtöbbször mindig kicsik és védtelenek, viccesek és játékosak, tehát egyértelműen"cukik" és "édik". A horrorfilmek birodalmában azonban nem minden az, aminek elsőre látszik: a filmek ezen műfajában mára már nem egy olyan alkotás született, amelyben ezek az általában romlatlan kis…..
Conney 2013.07.12 14:20:43
A pszichopaták kívülről úgy néznek ki, mint más, normális emberek. Arcukat azonban arra használják, hogy elleplezzék - nem létező? - lelkük hiányos részeit: a valódi érzelmeket. Ezek az emberek tűnhetnek sármosnak, megnyerőnek, okosnak vagy éppen szórakoztatónak - mindez…..
Jókai Mór 1872-74 között írt korai tudományos-fantasztikus vagy utópisztikus műve, A jövő század regénye, nemcsak vaskos, hanem megdöbbentő is, már annak, aki egyszer a végére ér. Komolyan azt gondolta Jókai, hogy röpke 100 év elég az ország újraalapításának, egy…..