Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkáábí

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 20-án döntés születhet az Európai Néppártban (EPP) a Fidesz kizárásáról, de legalábbis tagságának felfüggesztéséről. Az évek óta itthon Brüsszel-ellenes jelszavakat szajkózó EU-kritikus népvezér és a nyugat-európai politikai térben az EU óvatos megreformálásában alakító szerepet magára…..
Reggel a szokásos időben kelek fel. Tegnap ugyan esett hajnalban 10 centi hó, de gondolom, egy teljes nap alatt csak sikerült azt letakarítani a városi utakról. Leviszem a biciklimet a panel második emeletéről, majd a folyton visszacsukódó ajtón átküzdve magamat kitolom a küszöbön; bele a…..
Szabad az Á Félnek 2019.01.22 11:55:43
A Fidesz–KDNP politikusai úgy csinálnak, mintha magabiztosak lennének, de közben félnek. Úgy csinálnak, mintha ők ártatlanok lennének, mint a ma született bárányok, de közben tudják, hogy a lopott pénzen szerzett királyságuk bármikor elveszthet, ezért félnek. Félnek, mert tudják, hogy ha vége a…..
Szkáábí 2019.01.22 19:02:38
Néhány évig tanítottam a szombathelyi főiskolán. Épp az idő tájt, amikor Markó Péter volt a megyei közgyűlés elnöke. Tudtam róla, hogy sárvári népművelő, aki az MDF szellemiségét kereste a Fideszben. Egy ideig meg is találta, aztán kiábrándult, most pedig eljutott odáig, hogy egy kormányellenes…..
Szkáábí 2019.01.15 21:58:48
Sokszor kapjuk az ívet mindenféle fórumon, hogy miért nem fog össze az LMP boldog-boldogtalannal, hogy elzavarjuk már a Fideszt. Ezt kíserlem meg sokadszorra, a lehető legtömörebben elmagyarázni. Először: az LMP 2009-ban a Gyurcsány-Bajnai kormányok ellenzékeként alakult meg. És ez egy fontos…..
Október első felében radioaktív felhő telepedett rá egész Európára. A szennyezést először az osztrák tudósok és hatóság, aztán több nyugat-európai ország szakemberei is megállapították. Még Magyarországon is mérték az egészségügyi határértéket meghaladó szennyezést. Mindenki azonnal Oroszország felé…..
Tanulni, tanulni, tanulni- mondta Lenin ( a kép a Pripjaty-i kultúrház romjai között készült) Szeptemberben Kijevbe utaztam. Régóta szerepelt a bakancslistámon, Csernobillal együtt. Mert arra már emlékszem, hiszen 1986. április 26-án történt. Mint minden alföldinek, a rendszerváltás előtt az én…..
Mik voltak a legelső magyar fejlesztésű videojátékok? Hogyan lopták el a magyaroktól a Last Ninját? Ellopták-e egyáltalán? És miért lehetett a legsikeresebb magyar játék egy delfines marhaság? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ podcastünk legújabb…..