Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polírsuli

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polírsuli blog Sikersztori 2014.01.20 12:18:00
Sándor Dániel, a Polírozási Közösség egyik tagjának munkáját fogjuk most bemutatni.Dániel a sportmotorja alkatrészeit polírozta fel egy Nr2-es alumíniumok polírozására összeállított polírszettel. Leveléből az derül ki, hogy kissé meggyűlt a baja az alkatrész…..
Polírsuli blog Bolyhozzzz! 2013.11.18 11:51:51
Egy érdekességet hoztam ebben a posztban. Bizonyára a Polírozási Közösség tagjainak nagyrésze már tudja, hogyan lehet hatékonyabban felhordani a rongykorongunkra a polírpasztát, ennek ellenére fontosnak tartom, hogy írjunk róla. A rongykorong felbolyhozásával, még több…..
Polírsuli blog Vaskard polírozás 2013.10.14 13:41:13
Idén is ellátogattunk a Polírmobillal Szentendrére, és élőben mutattuk be a polírozás trükkjeit. A nap során az egyik nézőnk egy vaskardot hozott nekünk. Erről készítettünk egy videót is. ..
Polírsuli blog A nagy paszta poszt 2013.08.27 09:49:17
Amióta elindítottuk a Polírsuli szakmai blogját azóta a fejemben volt, hogy egyszer megírom ezt a bejegyzést. A pasztákkal kapcsolatosan ugyanis rengeteget kérdeztek ezért mindenképpen fontosnak tartom, hogy írjunk is róla. Kezdjük tehát a legelején. A polírozás - ahogy már…..
Minden blog számára az első néhány hónap a kritikus. A rendszeres írás, posztolás és az anyaggyűjtés valamint a soha ki nem fogyó ihlet elsajátítása amivel minden bloggernek szembe kell néznie, ha írásra adja a fejét. Az, hogy mitől lesz jó és olvasott a blog egy…..
Több mint egy évszázaddal ezelőtt alapították a Massachusettsi székhelyű Norton csiszolószerszám márkát. A cég az 1900-as évek elején már az egész Egyesült Államokat, Kanadát, valamint Nyugat-Európa piacait is meghódította a precíziós vágó- és csiszolókerekeivel.…..
A hétvégén befutott hozzánk egy szakmai kérdés, amit most közzé is szeretnék tenni, hátha ez is hasznos lesz a Polírozási Közösségnek. Bence motorkipufogót szeretne polírozni ezért írt a dolgoztam@polirsuli.hu címűnkre. „Kedves Polírsuli! Érdeklődni szeretnék, hogy…..
Tudom, tudom! Ez alapvetően egy polírozással foglalkozó blog. Viszont nem győzöm elégszer hangsúlyozni az előcsiszolás fontosságát. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a jövőben nyitunk a csiszolóanyagok felé is. A felületkezeléshez mindenképpen hozzátartozik ez a téma is...  A…..
Ebben a posztban a 3M Scotch-Brite termékeiről szeretnék pár gondolatot írni. Nehezen bírok elfogulatlan és objektív maradni, ugyanis ez az a termék, amiben testet ölt a profizmus, és az ipari minőség. (A másik ilyen termék még a süntárcsa. Később talán arról is írok majd egy…..
Polírsuli blog Rövid de velős 2013.07.24 14:24:51
A Polírsulin keresztül az egyik partnerünk megbízott minket, hogy írjunk egy rövid, de átfogó ismertetőt a polírozásról. Arra gondoltam, hogy ha már megírtam megosztom Veletek is. A Polírozási Közösség kezdő tagjainak fogok most ezzel kedvezni. A polírozást más néven…..
Egy kis szabadság után ismét visszatértünk, és folytatjuk a polírozással kapcsolatos blogolásunkat. Hamarosan az első Polírsuli – videónkat is közzé fogjuk tenni, de előbb egy szakmai kérdést fogunk megválaszolni. Zoltán egy lakkozott felületet akar polírozni és ezért írta…..
A polírozásnál, meg amúgy a csiszolástechnikában nagyon nagyon lényeges a szerszámgépünk fordulatszámának helyes beállítása. Alapvetően kijelenthető, hogy mindnél nagyobb fordulatszámmal dolgozunk a munkadarabon, annál fényesebb felületet fogunk kapni. Viszont vannak…..
Fontosnak tartom, hogy az új látogatóinknak tisztázzuk, mi is az a Polírsuli. Mivel foglalkozunk, kik vagyunk mi. A Polírsuli egy olyan új, egyedi oktató csomag, ami azoknak ad tanulási, fejlődési lehetőséget, akik a csiszolás, polírozás illetve a felületkezelés iránt…..
„Új időszámítás kezdődik!” – Ezzel a mondattal léptem be Polírsuli irodájába, ahol néhány kolléga kíváncsian, néhányan szkeptikusan, mások sóhajtozva fogadtak. Az utóbbi hónapokban olyan lényeges dolgok változtak meg a Polírsuli háza táján, ami felett nem volt…..