Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cimbora Tábor

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cimbora tábor A tábor vége felé 2013.07.04 16:17:27
Csodálatos dolog, hogy a mai rohanó világban él még mindig ez a lelkesedés emberekben és érzik magukat annyira elhívatottnak, hogy Cimbora tábort, találkozókat szervezzenek és Cimbora klubokat éveken keresztül színesebbnél színesebb programokkal lássanak el. Ennek lehetünk…..
Az én nagy és "öreg" fejemmel ez már a sokadik cimbora táborom. Másodikos voltam amikor a nagy és gonosz tábor elszakított anyukámtól, és beszippantott magába, de nemsokára ő is követett engem. Az első táborok mindig emlékezetesek és érdekesek. Úgy esett, hogy én voltam akkor…..
Cimbora tábor Van már cimboránk 2013.07.04 11:46:18
A tábor egy csodás estjén a felügyelők újabb meglepetéssel készültek. Egy művésznő jött el hozzánk, hogy elénekelje nekünk az idén 100 éves Weöres Sándor verseit. Korhecz Imola Korhecz Imola és gitáros társa Juhász Csaba a Cimbora főcímdalával indította a koncertet,…..
A dunaújvárosi Cimborák foglalkozásait, élménydús beszámolóit is olvashatjátok ezen a címen: http://d.blogger.hu/ ..
Balatonalmádi Strand könyvtárában Jeney Zoltán a Rév Fülöp című könyv írója várta a Cimbora tábor tagjait. Felkészülten érkeztünk, hiszen már többen olvastuk a könyvet, ráadásul a drámatagozat a műből készül, amelynek a bemutatására a tábor utolsó napján, a gálán…..
Cimbora tábor Újra horgászunk 2013.07.04 10:46:32
Az egyik táborlakó hozott egy horgászbotot és többek társaságában lement a partra kipróbálni. A délutáni foglalkozás vége és a késő délután kezdődő előadás között fogta a halakat, váltakozó szerencsével. Eközben folyamatosan cserélődött a nézőközönség. Egyesek…..
Ez a dal ebben az évben 40 éves, érdekes hogy még mindig éneklik és szeretik. A tegnapi előadóművész: Korhecz Imola. Nagyon jól énekelte ezt a dalt, ahogy sok másikat is, erről hamarosan részletes beszámolót olvashattok. ..
Cimbora tábor Édes álom 2013.07.04 10:38:05
A tábor egy rettenetesen meleg napján, elhatároztam, hogy előveszem buborékfújómat, s boldogsággal töltöm meg barátaim lelkét. Ahogy buborékok megtörték a fényt, a szivárvány színei tündérként táncoltak a levegővel teli, gömb alakú szappanrétegen. A látvány gyönyörrel…..
Cimbora tábor A reggeli horgászat 2013.07.03 14:59:24
Reggel 8.30-kor elkezdtünk vadászni a pici halakra. Nagyon sok gyerek körénk gyűlt, és megkezdődött a pecázás.  Először megláttunk egy siklót, és azt egy kis halháló segítségével próbáltuk elfogni. Aztán feladtuk a, sikló ügyesebb volt. Végül egy apró halrajt…..
Tegnap 7:00-kor meglepetéssel készültek a szervezők. Három hajó várt ránk, melybe egyenként 6 fő ülhetett be. Miután kiválasztották a három hajóra az öt-öt utast, jöhetett a kaland. Szerencsére jéghegyet nem láttunk. Ezek nem akármilyen hajók voltak, hanem elektromos…..
Báb-csoport tag interjúja Miért ezt a csoportot választottad?Otthon is szoktam gyöngyöt fűzni, origamizni és még sok más ehhez hasonló kézműves elfoglaltságom van. Mi a célja a csoportnak?Díszlet készítése a Rév Fülöp nevű darabhoz, melyet a drámás csoport ad elő…..
Cimbora tábor Az ismerkedés 2013.07.02 15:43:59
Az ismerkedő est idén a második napon volt. Vacsora után volt másfél óra szabadidő, amit mindenki máshogy használt ki. Volt aki elment fürdeni, volt aki pihent vagy kártyázott, míg mások egy hatalmas fiúk - lányok elleni foci meccsben élték ki magukat. ( persze a lányok nyertek 9…..
Régóta szerettünk volna beszélgetni Péter bácsival, aki a Cimboratáborok egyik elengedhetetlen tagja. Mióta tagja a Cimboratábornak?Hát igazából nem vagyok tagja csak segítője. Mióta vesz részt ilyen táborozáson?Hat éve. Különböző játékokon és táborokon. Hogyan…..
Interjút készítettem egy lánnyal, aki a bábos szakkörben tanul. Azért készítettem vele, mert idő közben nagyon jó barátnőm lett. Miért ezt az elfoglaltságot választottad? Mert bőrdíszes szeretnék lenni és ahhoz kell a varrástudás. Mik a célotok? Az előadáshoz…..
Cimbora tábor Az első focimeccs 2013.07.02 11:08:26
Az első tábori napon egyik cimborám hozott egy labdát. A táborozók többsége a focira szavazott. Nagyjából annyi fiú volt, mint lány, ezért egy fiú-lány meccset játszottunk. Az első félidőben még 4-2-re vezettek a fiúk. A lányok komoly taktikai megbeszélés után…..
Cimbora tábor Fürdés a Balcsiban 2013.07.02 10:59:36
Tegnap délután 16:00-kor megengedték hogy fürödjünk a Balcsiban. Először nagyon hideg volt a víz, de aztán megszoktuk. Sokat buktunk le a felszín alá, egy csomó gyereknek belement a víz a fülébe. :-(  Miután meguntuk, átmentünk a röplabda pályára. Ott voltak esetlen…..
Cimbora tábor Így kezdődött... 2013.07.02 10:25:43
2013. június 30-án elfoglaltuk a Wesselényi strand nyugati oldalán álló Cimbora táborunkat!  Nagy lábon ülünk Hogy lesz ebből sátor?! Az első vacsora Szép kilátások(k)..
Cimbora tábor Békák éneke 2013.07.02 00:52:05
Hétfő hajnalban elég furcsa ébresztőre keltünk. A balatonalmádi Cimbora tábor legelső napján a béka király és kísérete hajnali fél ötkor szerenádot adott a sátorozóknak, amit nem mindenki fogadott kitörő lelkesedéssel.  Köztudott tény, hogy csak a hím békák…..