Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N. Barbie

0 bejegyzést írt és 2295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 alkalmazott, 0 bevétel, nem csoda, hogy jól jön az a kevéske brüsszeli apanázs. ..
N. Barbie 2020.04.24 18:08:48
@Épüljön STADION a CEU helyére..: Na igen, milyen egyszeru is ez a szektas elet, amit nem a mi szektank mond az csak hazugsag lehet.
Ezt az alhirezest meg fake news-ozast hanyagoljatok mar, mikor a ti lakajmediatok kapja futoszalagon a birosagi iteleteket hazugsagok utani helyreigazitasrol.
Persze, el lehet konyvelni fake news gyaraknak minden nem lakajmediat es arra hivatkozva nem allni szoba veluk, csak amikor a tenyek mast mutatnak, akkor ez nevetseges kibuvonak szamit am ertelmes emberek szemeben, nem valodi indoknak.

Ahogy ezt az izzadtsagszagu "tamadas az orszag/magyarok ellen"-ezest is be lehet fejezni. Ultragaz. Kib@szottul szanalmas, ahogy a kormany es fanjai a kormanyt ert akar hazai akar nemzetkozi kritikakat ugy adjak elo, hogy a magyarok es az orszag elleni tamadasok. Nevetseges, rohelyes, kimondhatatlanul gyenge mentegetozes, arrol nem beszelve, hogy a gyava, gerinctelen nimandok csinaljak ezt, hogy maguk ele toljak az orszagot meg a nepet. Csinaltal valamit, vallald erte a felelosseget, ne tereljel meg hazudozzal magyarok elleni tamadasrol.
N. Barbie 2020.04.24 18:16:29
@6.Lenin: Nagyon jo, fel oldal magyarazkodas, feltetelezes stb., epp csak a kerdesre nem valaszoltal...
N. Barbie 2020.04.24 18:27:20
@alöksz róz: "miért kéne nekem utánanéznem egy közismert propagandamagazin állításainak? "

Na igen, mikor kinos a tema, akkor kikialtani az oldalt "kozismert propagandaoldal"-nak, majd erre hivatkozva nem valaszolni. A vitakeptelenek egyik szokasos fegyvere.

Parancsolj, pecsetes papir retvari bencustol kasler miniszter neveben, amiben pontosan ugyanazt elismeri amit a "kozismert propagandamagazin" is irt.

www.parlament.hu/irom41/09948/09948-0001.pdf

Na lehet tovabb sunyulni a valasszal, hogy legalabb egy jarvanyugyi valsag kozepette miert is nem lehet elengedni a haszontalan sport kolteseket.
Ilyen a fideszes közteherviselés. ..
N. Barbie 2020.04.06 15:12:30
@FCUK29: "minden párt állami támogatása feleződik, nem csak az ellenzékieké. szóval hazudik és csúsztat az írás."

Pontositva te csusztatsz es hazudsz, meg pontosabban szandekosan nem fejted ki a lenyeget.
Most mondok egy osszeget, nem neztem utana, a fidesz kap evi mondjuk 5 milliardot. Ki az aki komolyan elhiszi, hogy ha csak a felet kapjak, azt barmilyen modon is megerzik?
Megy a telefon lolonek, hogy dobj par milliardot haver, masreszt az evi tobb szaz milliard kozpenzbe kerulo kormanyzati kommunikacionak alcazott mocskos hazugsagaradat meg mindig ott less, az arra fordithato osszeg nem lett megfelezve, vagy meg inkabb lenullazva. Tehat lenyegeben kiapadhatatlan penz all a fidesznek tovabbra is rendelkezesre. Nekik es csak nekik.
Ezzel szemben az ellenzeki partok valoban csak az allami penzbol mukodhetnek, nekik igen fajo annak a felenek az elvesztese.
A napnal vilagosabb mire megy ki a dolog, a maffiafidesz ismet megbunteti az ellenzeket, ahogy viktor igerte, elegtetelt vesznek.
Gondolom meg a legelborultabb fidesznyik se gondolja komolyan, hogy pont az a par szaz millio partoktol elvont penz hianyzik a koltsegvetesbol.
Szimpla elmebeteg bosszu a nagykereszteny nagymagyar fiukaktol.
N. Barbie 2020.04.06 15:20:18
@Tényelek: "A négy ország közül egyikben sem kapott korlátlan időre felhatalmazást egyik kormány sem. Háromban időkorlát van, míg Magyarországon a járvány vége a korlát vagy ha, a parlament úgy dönt, hogy megvonja azt."

Nagyon cseles. Ezzel a nevetseges ervelesel probalkozott a kis miniszterasszonyka is az osztrak kozteveben, csunyan fel is sult vele.
Tehat harom orszagban annak rendje es modja szerint idokorlatot raktak a torvenybe, mig orbanisztanban az osszecsalt fideszes ketharmad fog donteni rola.
Meg egyszerubben, fideszeseknek fogalmazva: a fidesz fogja eldonteni, hogy a fidesz altal hozott torvenynek mikor legyen vege.
Hat ja, vegulis majdnem ugyanaz, mint a tenyleges idokorlat, varjunk csak, nem, kurvara nem az.
N. Barbie 2020.04.06 15:25:32
@Tényelek: A nagy libsibolsizas kozepette megint nem sikerult cafolni oreg.
Tudsz mutatni egy adatot arrol, hogy mondjuk az ez evre betervezett 150 milliardos propagandakeret konkretan mennyivel is csokkent? Illetve lement-e nullara, ha mar igy vered a melled a kormany allitolagos nagy magan sporolasan?
Kivancsian varom.
Mert az, hogy osszesen 1850 millardot szedtek ossze, onmagaban semmivel nem cafolja amit irtam, ettol meg mondjuk a propaganda osszeg nyugodtan lehet erintetlen.
Pedig ott is egy Orban a miniszterelnök, de azért van különbség. ..
N. Barbie 2020.03.27 12:12:36
@Tényelek: "Ha a brit parlamentben is úgy viselkednének a képviselők, mint itthon a debil ellenzékiek"

Ezt mar leirtam par szektas haverodnak.
Akarmennyire is szeretnetek ezt a dolgot ugy eloadni, hogy az ellenzeki kepviselok ugy nagy hirtelen a semmibol, minden ok nelkul viselkednek ugy, ahogy, ez szemenszedett hazugsag.
10 eve engedi meg maganak a fideszed a Parlamentbe a nagykepu, kioktato, a kerdezot es partjat mocskolo "valaszokat" az osszes ellenzeki kerdesre. Mert az osszecsalt ketharmad ugyis elfogadja a valaszt. Lenin haverodnak kuldtem pelda videokhoz linket, persze szanalmasabbnal szanalmasabb kibuvokkal probalta kimagyarazni oket.
Ahogy irtam neki azt a peldat is, hogy majd meglatnam te mit csinalnal, ha 10 evig minden nap egy vodor szart boritananak a munkatarsaid a fejedre, te meddig birnad mosolyogva elviselni.
Es ha emiatt kicsit varatlant lep az ellenzeki kepviselo, akkor neznek a tolvajek es szektasaik nagy kerek boci szemekkel, hogy jaj Istenkem nem is ertem miert van ez.
Szoval arcbol lehet visszavenni es nem csak az okozatokat hangoztatni, hanem az okokat is.
Meg mielott minden orszag parlamentjen vegigmennel nagy kioktatva, hogy bezzeg ott tud az ellenzek viselkedni. Azt persze nem teszed hozza, hogy ott a kormanypart(ok) is.
N. Barbie 2020.03.27 12:20:52
@6.Lenin:
"az ellenzék mindent elkövet, hogy a 22-es választást megnyerje, minden szart megpróbál a kormány nyakába varrni."

"Miért ne tehetnék meg, hogy minden szart az ellenzék nyakába varrjanak, "

Gondolom a kis apro kettos mercet nem erzed ebbol a ket mondatodbol, mi?

10 eve lenyegeben teljhatalommal rendelkezik a szektad. Hat ki a faszom mas lenne felelos mindenert ami az orszagban tortenik, mint ok?
Ha az ellenzek ezt el is mondja, az neked baj.
De ha a szektad, ismetlem, 10 ev ketharmad utan is az ellenzeket probalja barmiert is hibaztatni, az persze rendben van, miert is ne tehetnek.

Nevetseges vagy.
Nem nem nezem hulyenek orbant, pontosan tudom, hogy a kommunista szellemi elodeitol volt esze eltanulni hogy kell csinalni diktaturat.
Vagy most 3 osszecsalt, orbitalis modon felejuk lejto palyan elert ketharmadok utan zseninek kene tekinteni? Na ne nevettesd ki magad. Diktatura bevezetesehez nem kell nagy esz. Egyenlo eselyekkel indulva es nyerve, na az elismerendo. Ez nem.
N. Barbie 2020.03.27 12:25:31
@6.Lenin: Ja, az elmult napokba minimum 20 valaszodba tetted bele ezt a lepkekergetos hulyeseged, beakadt a lemez? Gondolod ez a mindent vivo dupla asz valasz? Hat nem, csak kirohogteted magad vele.
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
N. Barbie 2020.03.24 16:06:09
@6.Lenin: Latom nem fogtad fel amit Hadhazy mondott, pedig akkora okosnak tartod magad. A folyamatban levo ugy kifejezest meg csak masolod a gazdadtol, nem tul eredeti...

Folyamatban levo ugy csak egy ocska kifogas es amugy is csak azert van meg folyamatban mert az a csunya kulfoldi vallalat megtamadta a kizarasat es a birosag igazat adott neki, ugyhogy talan, esetleg lehet benne valami.
Tehat egyszeruen fogalmazva, hogy meg te is felfogd, a kozbeszerzesnek mar reg vege lenne, ha a GE beletorodott volna a jogtalan kizarasaba. Ugyhogy azzal takarozni, hogy folyamatban levo ugy, es egyebkent a mar megtortent csunya dolgokhoz egy szot se szolni kulonosen undorito.
N. Barbie 2020.03.24 17:56:54
@6.Lenin: Papi, harmadjara nyomod a suketelest, a nevetseges kibuvokat a temaban.

Hadhazy kesz tenyeket kozolt egy korrupciorol. Amire a ducednak annyi volt a valasza (az elvarhato kivizsgaljuk, a felelost megbuntetjuk helyett), hogy mint egy 3 eves durcas hisztis hulyegyerek lobbizassal ragalmazta a kerdezot.
Tehat akkor jol ertem-e, hogy egy ilyen miniszterelnoki valasz neked, fideszesnek rendben van? Neked eleg egy korrupcios ugyre annyi magyarazat, hogy a kerdezot mocskolja a ME?
Es ha a valasz igen, akkor kicsit szalljal magadba es gondolkodj el rajta, hogy megegyszer a szadra vedd e az ellenzeket Parlamenti ugyekben...

Mert ahogy egy szektas haverodnak irtam, a dolog, akarhogy is probaljatok ezt elhitetni, nem ugy kezdodott, hogy az ellenzeki kepviselok, mint derult egbol villamcsapas, minden alap nelkul tablakat tartanak fel vagy hasonlok, hanem azzal, hogy ilyen szintu valaszokat kapnak a fideszedtol 10 eve.
Majd meglatnam, ha mondjuk a te munkahelyeden azzal varnanak a kollegaid 10 evig minden nap, hogy egy vodor szart boritanak a fejedre, akkor mosolyogva turned e a vegtelensegig.
N. Barbie 2020.03.24 18:21:48
@6.Lenin: Tehat a fel oldal mellebeszeles lenyege: igen, fideszeskent egy korrupcios ugyre neked eleg annyi valasz, hogy a felelos a kerdezot ragalmazza.
Erre voltam kivancsi, a rizsa nem erdekel. Szegyelld magad.
A Twitteren próbálja megállítani a víruspánikot és a világgazdasági összeomlást..
N. Barbie 2020.03.10 17:15:00
@Hova fogják elásni KariGerit?!:
A ZALAI JOBBIK IS FELOSZLOTT !!!!!

"Zalaegerszeg és Lenti is Jobbik nélkül maradt.
Facebook-oldalán jelentette be Stummer Attila a zalaegerszegi és Koller-Purger Dávid, a Lenti Jobbik nevében, hogy akár csak korábban a vasi alapszervezetek, ők is feloszlatják magukat."
mindenszo.hu/ennyi-volt-a-zalai-jobbik-is-feloszlott-van-egy-nyertesunk-is/

Mindenszo.hu :DDDD
Mert a kormanypropaganda oldalak aztan soha nem hazudnanak, ja dehogynem. :DD

Ezzel szemben a valosag:

MINDEN HÍRESZTELÉS ELLENÉRE ZALA MEGYÉBEN A JOBBIK TOVÁBBRA IS EGYSÉGES

A Jobbik Zala megyei, valamint zalaegerszegi és lenti szervezetének megszűnésével kapcsolatban a tegnap délután felröppent hírek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Miközben a média többségében futótűzként terjedt a hír a zalai Jobbikkal kapcsolatban, a valóság csupán annyi, hogy a lenti szervezetünkből kilépett Koller-Purger Dávid. Ezzel kapcsolatban megjelent egy nyilvános közleménye a legnagyobb közösségi portálon, amiben érthetetlen módon úgy írt, mintha tucatnyian léptek volna ki, illetve több szervezet is megszűnt volna. Az eredeti közleményében említett Stummer Attila egyrészt régóta nem is elnöke a Zalaegerszegi IT-nek, másrészt pedig nincs is szó kilépéséről.

Zala megyében tehát egységes a Jobbik, mind a három választókerületben ugyanazokkal a középvezetőkkel és szervezeti vezetőkkel folytatjuk a munkát, akikkel már a 2018-as kampányban is találkozhattak a zalai emberek. Célunk továbbra is az, hogy 2022-ben a Jobbik kötelékében, de összehangolt ellenzéki együttműködéssel megdöntsük a kétharmados NER-t.

Benke Richárd
a Jobbik Zala megyei regionális igazgatója

Zakó László
a Jobbik Zala megyei elnöke

Na ennyi lebuktatni a fideszes ordenare hazugsaggyarat.
Erre még doktor Göbbels is elégedetten csettintene...
N. Barbie 2020.02.26 16:09:41
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Jahogy az atlaghulye fidesznyik meg ennyi ev utan is arra veri, hogy a fidesz maffiapart lenyegeben korlatlan eroforrassal (10 eve szamolatlanul koltott propaganda kozpenz, kozpenzbol felvasarolt media stb.) be tudta huzni a szavazatok alig felet. Micsoda teljesitmeny.
Ja, nem.
N. Barbie 2020.02.26 16:43:39
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Igen, mast nem is vartam, csak egy kis szanalmas szemelyeskedest a tipikus atlaghulyefidesznyiktol.
Nem csodalom, hogy meg mindig nem ertettetek meg mennyire ciki is az, amire 10 eve dongetitek a melletek, valoban kell nemi minimum ertelmi szinvonal (mondjuk egy olyan 80-as IQ :D) a felfogasahoz.
Ez olyan, mintha azzal buszkelkedne peldaul egy maratonfuto es/vagy a szurkoloi, hogy ugy gyozott egy versenyen, hogy a vetelytarsai labat eltorette, melle atiratta a versenyszabalyzatot plusz meg az o tavja rovidebb is volt stb. stb.
Normalis emberek ilyeneken szegyenkeznek, fidesznyikek meg buszkek ra...
Most viszont már azt állítja, hogy azokból van a 800 milliója. ..
N. Barbie 2020.02.07 16:36:18
@Grimbusz Makszimusz: "Asszonyom ne erőlködjön, maga a pinájával ezt úgysem bírja felfogni! "

Igazan ertelmisegi fidesznyik valasz, mondhatnam csak a szokasos ertelmi szinvonal.
Amugy egy kicsit szexista, no- es csaladgyulolo, gondolom csakis a nagymagyar nagykereszteny ertekek diktaltak eme kivalo hozzabofogest.
Nosza szervezzunk tuntetest erte a fidesz szekhaz ele.
bayerzsotit tudod intezni szonoknak?
Körülbelül egy éve meglepő jelenségnek lehettek tanúi a gyógyszertárban vásárlók: egyesek kilószámra vásárolták a konyhasót (nátrium-klorid) a patikában - az élelmiszerbolti árnál jóval drágábban. Bár ez ma már nem jellemző, a patikai só iránti érdeklődést felfokozó tanok ma is terjednek: a…..
N. Barbie 2019.12.02 16:02:04
@Epikus SZTK: Igen, ezert nem is kezdek el semmibe vezeto kodszurkalast ezzel a kirussal, az ilyeneknek barmit, de tenyleg barmit mondhatsz, eszervek nem gyozik meg, a maganak kitalalt alomvilagtol semmi sem tantoritja el.

Aki azon meglepodig, hogy egy gyogyszergyarat a profit erdekel, azzal sok ertelmes beszed nem valoszinu.
Mintha meglepodnek azon, hogy peldaul egy autogyar igazgatoja azt mondja, nem azert epitunk autokat, hogy Kis Piroska kenyelmesen tudjon elmenni a kozertbe, hanem, hogy profitot termeljunk.
Nonszensz, koztudott dolog.
Levonták a tanulságot az önkormányzati vereségből. ..
N. Barbie 2019.11.22 14:05:02
@Tényelek: "Tudom sovány vigasz, de a briteknél közel négyszeres a fertőzésekben elhunytak aránya. "

Hat mar ne is haragudj de ezt nem hiszem el. Esetleg valami bizonyitekot tudnal ra kuldeni?
Nem hiszem el, hogy negyszeres a korhazi fertozesekben meghaltak szama ott, ahol minden sarkon van kiteve kezfertotlenito (a latogatoknak/betegeknek), nincs sajnalva a penz fertotlenito es takarito szerekre, mint ott, ahol WC papirt is a betegnek kell vinnie.

Ha meg hozzaadom, hogy fidesz parancsra mostmar nem hozzak nyilvanossagra a korhazi fertozeskben meghaltak szamat, ugy kell kiperelni hosszas eljaras utan (ha nincs takargatnivalo akkor miert is?), Angliaban meg minden korhaz minden reszlegen a bejaratnal virit kint tablan a korhazi fertozes statisztika arra az adott reszlegre, na akkor meg kulonosen nem hiszem el.

Szoval varnek par hiteles linket erre a negyszeres adatra.
 A fotókat legalábbis biztosan ő küldte el az önkormányzati lapnak. ..
N. Barbie 2019.11.21 12:36:01
@Cycmen: Rinyalni te szoktal, en tenyeket szoktam irni. Ahogy most is, mikor valami vegtelenul szanalmas modon annyira futotta fideszeknel, hogy ellenzeki jelolteken fotoshopoljanak at a helyi lapba, annyi a dumad, hogy dehat van felneger kepviselo. Ezzel el van intezve.
Ja, a fideszben is van hat hogyismondjam, nem tul szittya nagymagyar nagykereszteny keviselo. Es akkor mi van?

Igem igen, ismerem a szokasos mentegetozest, dehatokis. Persze, persze. Persze a bizonyiteknak betudhato par link valahogy megint elmaradt...
N. Barbie 2019.11.21 13:55:29
@Cycmen: "pláne, hogy ezt az ellenzék vezette be ilyen szinten"

Aha,szokas szerint az alaptalan vadaskodas barmifele bizonyitek nelkul, melle meg a szokasos taplo proli alpari stilus. Ennyi telik.
Nagyon rossz úton járunk... A magyar labdarúgó-válogatott kikapott Wales ellen az Eb selejtező utolsó csoportmérkőzésén, így nem jutott ki a kontinensviadalra. Még esélyünk van kiharcolni a részvételt a „pótselejtezőn”, amelyen a Nemzetek Ligájának legjobbjai, továbbá a már kijutottak mögött…..
N. Barbie 2019.11.21 11:16:15
@Pár dollárral többért: "Né mán..! A románok ,szerbek,szlovákok sem jutottak ki..Ott is a zorbány? :) "

Es ezekben az orszagokban is ezermilliardnyi kozpenzt toltak bele magan vallakozasok stadionjaiba es zsebebe? Ja, nem. Masreszt most eppen nem jutottak ki de az elmult 10 evben igen. Meg mas kornyezo orszagok is, ahol szinten nem az adofizetok penzet egetik erre. Na ez a problema, de ugysem erted.

Vered itt a melled, hogy ennyi kozpenz utan vert izzadva kijutottunk az EB-re 2016-ban. Ez eredmeny?
Ennyi penz utan tudod mi lenne a minimum szint? Az, hogy lazan, megeroltetes nelkul, tobb gollal verunk minden nalunk alacsonyabban rangsorolt ellenfelet (nem pedig imadkozni kell erte, mint most), nagy szazalekban (mondjuk minimum 90%) verjuk a helyezesben kornyekunkon levoket es mar neha neha elkapunk egy komolyabb csapatot is. Na itt kene tartani ennyi penzbol.

Ezzel szemben mi a valosag? Az, hogy rendszeres idonkent megalazo veresegeket kapunk felprofi halasz meg autoszerelo csapatoktol. Vagy hogy az elmult 10 evben ugy 50 milliard kozpenzt elherdalo, a valogatottba jatekosokat adni hivatott es azert letrehozott felcsuti "akademia" 10 ev alatt annyit ert el, hogy adott 1 nulla focistat a valogatottnak, aki eddig talan 2-szer jatszott. Senkit nem tudtak kinevelni, aki akar itthon, akar kulfoldon torne egyre feljebb. Ezzel szemben szamtalan kornyezo orszagbeli akademia ontja a topligakba a jatekosokat, kozpenz felhasznalasa nelkul.

De mit is varunk, mibol, honnan lenne fejlodes, mikor egyik megalazo vereseg utan se allt fel egy begyepesedett MLSZ vezeto se (elukon a vikihaver, nem mellesleg bankszovetseg elnok, eletebe nem focizo csanyival), mindig el volt intezve egy kapitany cserevel, mert attol biztos tobb valamirevalo focistaja lesz a kovetkezonek, ja, nem.

Semmilyen rendszerszintu atalakitas nem volt, mert ahhoz eloszor is tavoznia kene a kenyelmes semmittevesben nagyon jol meglevo teljes focivezetesnek.
Amit penzert meg lehet venni a focihoz, az mar megvan regen. Innentol kene jonnie a szakertelemnek, az uj alapokra helyezesnek, de arra nem hajlandoak az MLSZ es fidesz oregurak.
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
N. Barbie 2019.11.19 17:23:05
@MAXVAL bircaman közíró: "Én sose voltam focirajongó. De a ballibek magyargyűlöletét nem értem sehogy se sportkérdésekben. "

Micsoda meglepetes, az atlaghulyefidesznyik meg mindig ott jar agyilag, hogy aki mereszeli nem dicsoiteni azt, hogy szazmilliardok folynak el eredmeny nelkul a szektavezer kedvenc sportjaira, az hazaarulo.
Ja, meg a k*rva any*ad is az te majom. Az ember esze megall, hogy mar mindenki hazaarulo lesz fidesznyikeknek, aki nem tapsol a fidesz es a duce minden f@szsagara.
Csak halkan megsugom amugy a 2 bites agyhalott fidesznyikeknek, hogy ez az uton utfelen hazaarulozas pontosan annyira kontraproduktiv, mint a ballibek allando nacizasa volt ( a hasznalat oka amugy ugyanaz, a ballibek is akkor naciztak, mikor ertelmes vitara nem volt agyi kapacitas, meg a nagymagyar nagykeresztenyek is ugyanekkor hazaaruloznak). A ballibek is annyiszor hasznaltak a nacizast feleslegesen, hogy a vegere mar senkit nem erdekelt, meg akkor se, ha egyebkent kivetelesen igaz volt. Ugyanez van a nagykereszteny fidesznyikek kenyszeres hazaarulozasaval is.
De persze a kozvagyont nyiltan nagyuzemi tetelben lopok es az oket ujra es ujra megvalasztok nem hazaarulok, mi? Koltoi kerdes, ugysem erted.
N. Barbie 2019.11.19 18:19:22
@Cycmen: "Drága asszonyom, a Fidesz vezeti a legjobban ezt az országot az összes eddigi kormány közül! "

Ez egyreszt egy szubjektiv velemeny, de meg akar el is fogadhatom, mondjuk szaroknal jobbnak lenni eppen 1 fokkal szerintem annyira nem nagy melldongetos dicsoseg, de mindegy.
Masreszt viszont a valasz semmilyen magyarazatot nem ad arra, hogy egy kormany amokfutasat, pofatlan lopasat, autokracia kialakitasat, haverok leplezetlen dusgazdagga tetelet, megaloman epitkezeseit stb stb. kritizalok miert is lesznek automatikusan hazaarulok.
N. Barbie 2019.11.19 18:22:16
@tiszafa: "Urugaytól 2:1-re kikapni nem szégyen"

En nem neztem a meccset, verfideszes, tehat cseppet sem elfogult anyamek viszont igen, es o mondta, hogy a vendegek meg 10-et is lohettek volna ha akartak volna. Csak nem akartak megalazni a vendeglatokat.
Mindezt tobbszazmilliard elegetese utan a focira, 0 azaz nulla fejlodes 10 eve alatt.
„…tekintetbe véve a város gazdaságfejlesztési érdekeit” – olvashatjuk az indoklást a Debreceni Közgyűlés november 7-i ülésén elfogadott határozat indoklásában. De ahogy az hazánkban lenni szokott a milliárdos üzletek esetén, már megint hülyének néznek minket. És persze újra csak a BMW-vel…..
Fábry Sándor figyelemre méltó interjút adott egy alig nézett televíziónak. A beszélgetést november 5-én sugározta a Fix TV, és azzal keltett feltűnést, hogy a magát jobboldalinak valló humorista okult az önkormányzati választás eredményéből. Mint oly sok konzervatív értelmiségi, ő is megcsipkedte a…..
N. Barbie 2019.11.14 14:09:06
@MAXVAL bircaman közíró: Tehat jo ostoba fidesznyik szokas szerint semmilyen kozgazdasagi tetellel (vagy akar tenyszeru peldakkal) nem tudod bizonyitani, hogy miert is lenne jo egy orszagnak a haveri kapitalizmus, nyilvan, hiszen ezt mar sokan sokszor bizonyitottak, hogy rossz az adott orszagnak, de ennek elismerese helyett szokas szerint csak hablatyolsz.

"Az úniós pénzek legnagyobb része vissza mennek nyugatra, ugyanis a nyugati befektetőkhöz kerülnek. "

Blablablabla, semmitmondo rizsa.
N. Barbie 2019.11.14 16:29:11
@MAXVAL bircaman közíró: Semmitmondo blablabla 2. resz.
Ennyit tudsz propagandapapagaj.
N. Barbie 2019.11.15 10:27:12
@MAXVAL bircaman közíró: Igen, aki megcafolja a szektad propagandajat az mindenki soros embere mi, te ostoba fajanko. :DD

Csak az utokor kedveert roviden mi tortent.

Te: a haveri kapitalizmus jo
En: bizonyitsd
Te: nem tudom bizonyitani
En: ennyit tudsz
Te: soros embere vagy

Ennyi vagy, vitakeptelen propagandapapagaj.
A Pesti Srácok 2013-ban indult, magát keresztény-konzervatív értékekkel rendelkező hírportálnak tekinti, ez azonban általában csak olyan formában igaz, hogy a magát szintén hasonló értékrendűnek valló Fidesz-KDNP holdudvarához tartozva évek óta óriási számban termeli ki a bíróság által is hazugnak…..
De az csak ürügy. A lényeg a stadion felépítése az olimpiára...
N. Barbie 2019.11.12 16:18:06
@Tényelek: "Nem akkor zavarták el a fideszes polgármestert, hanem előtte négy héttel, de az idióta visszament még egy pofonérrt, az utóbbi csak annak hír, aki adta. "

Jo, akkor jatszuk a nagy bociszemu alnaivat. nekem mindegy.
N. Barbie 2019.11.12 16:24:12
@6.Lenin: "Már ne haragudj, de te teszel arról, hogy nem lehet komolyan venni. Foggal-körömmel védesz egy nyilvánvalóan hazug balfácánt. tele a net a mémjeivel"

Ne nevettesd ki magad meg jobban papi, mar igy is reg el kellett volna engedned a dolgot ekkora eges utan.

Engem nem lehet komolyan venni mikor te vadaskodsz mindenfelevel de SEMMIVEL nem tudod bizonyitani? Hat ki a komolytalan ha nem az igazat megvedeni nem tudo kenyszeres vadaskodo, mint te?
Mi a foggal korommel vedes azon, hogy nem hiszek el bemondasra valamit egy fideszes vernyuggernek? Hmm? Ja, semmi.

Az mar meg sem lep, hogy nem erted a belinkelt keppel a problemam. Nem az a baj, hogy van, hanem hogy a kep mondanivalojat semmivel nem tudod bizonyitani, csak azzal hogy megmutatod a kepet.
Egy jol elhelyezett memmel/vicces keppel semmi gond nincs, de ragalmak alatamasztasara, barhogy is erolkodsz, nem alkalmasak.
N. Barbie 2019.11.12 16:34:53
@eszti.....: "hazatlan, hazaarulo.... ez jó! )))) "

Igen, itt tart a fidesznyik ertelmi szinvonal, elszomorito.
De persze mind kulonbnek tartja magat a hasonlo szinten levo bozgorozo romanoktol, csak nem tudom mire fel.
Teljes a zavarodottság a Fideszben...
N. Barbie 2019.11.08 17:20:23
Aha, a csunya, Ejropajijunijo nem lep fel az erdelyi magyarsag diszkriminacioja ellen.
Mondja ezt annak az allitolag nagynemzethy, nagymagyar, nagykereszteny fideszmaffianak a bukott tagja, akik 2005-ben az utolso parlamenti kepviselojukig megszavaztak romania csatlakozasat az EU-hoz. Ezzel elhalasztva egy tortenelmi lehetoseget, hogy romaniat ugymond valamivel zsarolni lehessen Erdely ugyben.
Ja, hogy akkor meg nem volt fent a birkaknak szolo nagymagyar nagykereszteny alarc a fideszen igy nem volt fontos, ertem.

Idezem a szavazas utani MVSZ nyilatkozatot a gyorsan felejto fidesznyikeknek, meg mielott belebetegednek a nagy ballibezesbe Erdely ugyben:

"MVSZ: a Fidesz Orbán Viktor vezetésével elárulta az erdélyi magyarokat

Orbán Viktor igennel szavazott Románia EU-csatlakozási szerződésének ratifikálására.

Nem az MSZP-SZDSZ, hanem a Fidesz döntötte el a szavazást!

Az MSZP-SZDSZ koalíció és az MDF 173 igen szavazatot adott le.

Ha a Fidesz 168 képviselője ugyanúgy, nemmel szavazott volna, mint a 6 független, akkor együtt 174 szavazatukkal megállíthatták volna a nemzetre rontást! Ez is mutatja, hogy mennyit érnek a tusnádfürdői nagy szavak: SEMMIT!

A Fidesz 168 képviselője közül 84 igennel szavazott és 84 nem szavazott.
Igennel szavazott Orbán Viktor, Áder János, Németh Zsolt, Rogán Antal, Demeter Ervin.
Ugyancsak igennel szavazott Dávid Ibolya és Herényi Károly - MDF.

Nemmel szavazott Balogh László, Boros Imre, Ékes József, Körömi Attila, Lezsák Sándor, Medgyasszay László, illetve tartózkodott Horváth Balázs, valamennyien független képviselők.

A Fidesz ma Orbán Viktor vezetésével sem a lelkiismereti parancsot, sem a képviselői kötelességét nem teljesítette.

Az MSZP ugyanazt tette, amit december 5-e előtt.

MVSz Sajtószolgálat "
N. Barbie 2019.11.08 18:05:39
@Ménár Atya: Persze ertem, a fidesz non-stop 23 millio romanozza a ballibeket (joggal) de a sajat igen kinos fent emlitett arulasuk meg szerinted el van azzal intezve, hogy jobbik/DK/blodseg/fing a viharba. Ne nevettesd mar ki magad ennyire.
Na legkozelebb akkor irj oreg ha ertelmeset tudsz, a gyalazkodasod, meg terelesed nem erdekel.
N. Barbie 2019.11.08 18:26:32
@Cycmen: Szokas szerint forditva ulsz a lovon, legostobabb fidesznyik, te.
A volt polgarmester, a tisztesseggel visszavonulas es kussolas helyett maris az uj vezetest pocskondiazza zaszlok miatt, erted? Zaszlok miatt. Ennyit tud. Tehat ha ok aggatnak mindenfele zaszlot mindenhova akkor az nagymagyar meg nagykereszteny, de ha mas akkor fuj fuj. Nevetsegesen szanalmas.
A B1 meg megirta ezt, erted mar? Nem hiszem.
Aki ismeri az igazán nagyvárosokat, az tudja, hogy az egyik leginkább neuralgikus pont a közlekedés. Nincs ez másként Londonban sem, erről osztja meg tapasztalatait Világpolgár, aki előbb reagál a korábbi posztjai kapcsán érkezett megjegyzésekre, illetve a Brexit körüli huzavonára. (Korábbi…..
Vona kilépésével vált teljessé a sor. ..
N. Barbie 2019.10.31 12:12:53
@Tényelek: "Hagyjuk már ezt gonosz Orbán bántotta a Jobbikot szöveget.
Ha valaki nem érti, hogy apolitika a küzdelemről szól, az ne is kommenteljen!"

Nem oreg, az ilyen onfelmento fidesznyik mendemondakat hagyjuk inkabb.
Miota tisztesseges politikai kuzdelem az, ha az allampart allami szerveket uszit ellenzeki part(ok)ra, kozpenzbol kitartott lakajmediajan keresztul buzizza, iszlamistazza, majd a Parlamentben ezen viccelodik, plusz hasrautesre kitalal ugyanez a propagandagepezet beteg dolgokat mar 10. eve ellenzeki politikusokrol, amik miatt futoszalagon vesztik a sajtopereket (de kit erdekel, kifogyhatatlan kozpenzbol fizetik a bunteteseket is), profi paparazzokkal meg dronokkal figyeltetik az ellenzeki politikusok hazat es csaladjat stb. stb. asor holnapig folytathato lenne.
Ez melyik univerzumban szamit tisztesseges politikai kuzdelemnek?
Mert az, hogy esetleg odamondogatunk egymasnak, uzengetunk, ilyesmi belefer, errol szol a politika. De az altalam soroltak diktaturakon kivul nem reszei egy allitolag demokratikus (es persze nagynemzethy nagykereszteny) orszag politikai kuzdelmenek.
A közösségi oldalak ügyeletes szenzációja Orbán Viktor térdeplése a budai karmelita-kolostor erkélyén. Nick Vujicic végtagok nélküli prédikátor társaságában imádkozik, vagy legalábbis magába száll. Hívei erősnek tartják a fényképet, és rajonganak érte. Akik gyűlölik, képmutatónak vélik, és…..
N. Barbie 2019.10.29 13:01:09
@Minden ballib bérretteg: "Persze hogy nem ő mondta. A számtalan ballib legenda egyike ez is."

Persze, legenda. Leforditom neked, mert latom egyedul nem ment, hogy mit is jelent a cikkben idezett resz:
1992-ben Andrasfalvy miniszter parlamenti jegyzokonyvbe vetette panaszat, hogy a mogotte ulo frakcio frakciovezetoje minden vallast vagy egyhazat erinto KDNP-s felszolalaskor elkialtja magat, imahoz.
A mogott ulo frakcio a fidesz, a vezetoje vikiked volt. Tehat jegyzokonyvbe van vetetve, hogy rendszeresen gunyolodtak a vallasosakon viktorkadek.
Ugy gondolom ez is boven eleg bizonyiteknak, mellekes, hogy eppen terdre csuhasok-kal vagy imara felkialtassal gunyolodtak. A mara nagy kereszteny, nemzeti tolvajok, buszkek lehettek ra.
N. Barbie 2019.10.29 14:12:51
@Minden ballib bérretteg: Ertem, tehat megis mondta vikiked, nem ballib legenda, de akkor is ballibfasiszta.
Te szellemi toprongy te.

Kulon szanalmas, mikor a fidesz, a mara legnagyobb hazaarulo nacifasisztak szektasa nacifasisztazik meg hazaarulozik.
Pozsgai Zsoltban az önkormányzati választás estéjén eltört valami. Azt mondta el egy interjúban, amit az év elején Varga István ügyvéd, a KESMA-kuratórium elnöke szintén kifejtett. Nincs ínyükre a lebutított kormányzati kommunikáció, a különbség csak az, hogy a főkurátort azonnal kirúgták, az írót…..
N. Barbie 2019.10.28 18:29:00
@torró: Akkor remelem ez a nagyra becsult videki nepseg azt se felejti el, amikor a NER lovagok vittek el elole ezer hektar szamra a foldeket vagy a biztos megelhetest jelento trafikokat. Ja, de elfelejtettek ezek a szent emberek. na hagyjuk a meset.
Mert latom a balosokra megvannak a szep jelzoid, de a hazaarulo mocskos tolvaj alkereszteny alnemzeti fideszedre egy rossz szot nem lattam, de erdekes.
N. Barbie 2019.10.29 10:51:41
@torró: "Ami földeket elvittek, csak hogy tisztában légy a fogalmakkal, azok már a volt állami gazdaságok , vagyis állami tulajdonú földek voltak. Igaz ezek a régi grófi birtokok voltak."

Es? Toth Pista bacsi boldogabb lesz attol, hogy egy 3 megyevel arrebb elo mukormos kapta meg a helyi foldeket de elmondjuk neki, hogy azok grofi foldek voltak? Nem mindegy? A lenyeg, hogy ki vitte el a foldet.

"A hazaárulás mindig is a balosokra volt jellemző. Miben voltak a NER-k hazaárulók? Ha lennél szives valamit prezetálni , hallgatom, illetve olvasom. Kik ócsárolják az országot most is egyfolytában? Ki visít nyugatnak?"

Eloljaroban akkor tisztazzuk, hogy az orban rendszer nem egyenlo az orszaggal. Ha az ellenzeki partok mennek az EU-ba "ocsarolni" meg "visitani" azt az orban redszerrol teszik. !!!Pont ugyanugy!!!, kedves hamar felejto fideszes jobarat, mint amikor a fidesz volt ellenzekben es rohangalt arulkodni az EU-nak. Tehat ha neked ezert hazaarulo a ballib, akkor a fideszed is pont annyira az.
Nekem egyebkent azert hazaarulo senkihaziak, mert a haza vagyonat a sajatjukkent kezelik es osztogatjak a haveroknak a luxusprofitokat. Es abbol a penzbol fel lehetne keszulni a kovetkezo valsagra (vagy ha demagog akarok lenni akkor WC papirt venni a korhazakba), ami elobb vagy utobb, de jonni fog es jelen allas szerint, 10 ev allitolagos zseni kormanyzas utan, ugyanolyan letolt gatyaval varjuk, mint a ballibek.

"De mondj valakit akik jobban tudnák (egyenlőre) csinálni"
Hat ooo ize, esetleg BARKI, aki nem bukott le nagyuzemi lopassal, ha mar allitolag annyira kereszteny ertekeket kepvisel a 2,5 millio idiota? Vagy hogy van ez, megvedjuk a kereszteny ertekeket, de ha lop a szektank, akkor kegyesen felrenezunk? Ilyen szelektiv vallasossag? Hanynom kell az ilyentol.
  Kormányunk külpolitikai vergődésének nem a szervilis híradókban látható szakértők az igaz fokmérői, hanem a legnagyobb magyar fapados repülőgépjárat desztinációi. Első pillanatra meghökkentő lehet az állításom, ezért most részletezem. Talán néhányan emlékeznek még a „keleti nyitás” politikájára.…..
N. Barbie 2019.10.25 12:41:27
@midnight coder: Parancsolj, csak egy pelda. Ajanlom a cikket teljes elolvasasra, utana lehet szajkozni, hogy nincs is semmi gond az ukranok foglalkoztatasaval.