Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamen

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma érkezik a Mad Max új trailere, de addig is a Warner ellátta a türelmetlen rajongókat némi matériával. A klikkre növő  – és a híresztelések ellenére nem a Bane: Kezdődik című produkcióhoz készült – plakátról megtudjuk, hogy a jövő az őrülteké; ennél viszont sokkal…..
Kamen 2015.03.31 18:31:36
aeon flux trailer: get hard (2015) 2014.12.19 19:00:00
Will Ferrell egy gazdag pénzeszsákot alakít, aki már attól összeszarja magát, ha meglát egy afro-amerikait az utca másik végén, erre kiderül, hogy adócsalásért 10 év börtön vár rá, ahol valószínűleg már az első napon kicsinálnák, ezért felbérel egy börtönviselt(?)…..
Kamen 2014.12.21 10:47:27
Colin Farrell már korábban elkotyogta, hogy ő játssza A törvény nevében második évadának egyik főszerepét, az viszont már az HBO hivatalos bejelentéséből derült csak ki, hogy Vince Vaughn lesz a partnere. Illetve dehogy is a partnere: míg Farrell egy korrupt zsarut játszik majd,…..
Kamen 2014.09.26 10:31:05
Újabb legenda távozott. Ezt így egyszerre könnyű és fájdalmas volt leírni, innentől kezdve viszont nehéz összefoglalni, mit is köszönhetünk Lord Attenborough-nak, aki egyszerre volt elismert színész, rendező és producer. A mi generációnk leginkább a Jurassic Park John…..
Kamen 2014.08.25 08:31:52
Gyerekként ismertem meg, egy úr volt az űrből, oda voltam érte, a Mork név azóta sem jön a számra, és ez már így is marad. Később, fiatal felnőtt koromra már nem mondhattam magam a rajongójának, de most rá kellett jönnöm, hogy számos alakítását tudom igen jó szívvel…..
Kamen 2014.08.12 10:46:11
@Zalaba_Ferenc: Ajánlanátok pár vígjátékot a szereplésével, amit érdemes lenne újranézni/bepótolni?
Kamen 2014.08.12 11:11:46
@isvaen: Köszönöm!
Most nem azért, de egyre jobb a magyar horrorrajongók dolga: a Távozz tőlem, Sátán! és A megtisztulás éjszakája: Anarachia után most újabb idei darab fut be a hazai mozikba - talán mind közül a legrémületesebb. A sztori szerint Kaylie és Tim gyerekkorukban szemtanúi voltak annak,…..
aeon flux trailer: the judge (2014) 2014.06.20 10:02:00
Egy nagymenő ügyvédet telefonon értesítenek édesanyja haláláról. A férfi azonnal hazautazik szülővárosába, ahol nem csak a tőle rég elhidegült apja várja, de a hír is, hogy az öreget gyilkossággal vádolják. Aki követi Robert Downey Jr. twitter-fiókját tudja, hogy ez a film…..
Bill Cage (Tom Cruise) nap mint nap meghal. Nem valami videojáték főhőseként, nem is egyfajta fantasy-perverzióból, hanem történt az, hogy az idegenek lerohanták a Földet - surprise, surprise, ezúttal Európával kezdték -, és egy miután letarolták az öreg kontinenst, egy mindent…..
Kamen 2014.05.27 13:23:29
@bcrics: Nem.
aeon flux trailer: lucy (2014) 2014.04.02 20:50:00
Lucy (Scarlett Johansson) egy butuska szöszi, kinek testét kihasználják... no nem feltétlenül úgy, mint szeretnéd: drogcsempészetre használják, ám amikor egy erőszakos interakció révén a drog felszívódik a testében, Lucy hirtelen megtanulja használni a fejét, jobban, mint bárki…..
Kamen 2014.04.03 09:10:04
A Disney-kánon egyik leghíresebb gonosztevője, no meg legmenőbb áldozata éled újjá a stúdió effektusokban gázoló élőszereplős meséjében, mellyel titkon Alice Csodaországban-i babérokra tör. Ezzel tulajdonképpen csak egy a bibi: ez a harmadik előzetes, és a célcsoport még…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
A cím nem hazudik: amint a New Yorkból Londonba tartó nonstop járat kerekei felemelkednek a kifutóról, elkezdődik a hepaj, és addig nincs nyugvás, amíg ilyen vagy olyan módon, de a gép újra földet nem ér. Csakhogy valahol félúton, odafent a magasban valaki lyukat üt a cselekmény…..
Kamen 2014.02.27 10:38:56
Tudom, menjek a fenébe a hülye posztcímeimmel, de amikor az ember ilyen épületes hírt hall, hát akkor már a címadásban megszalad a tolla, illetve billentyűzete, vagy mije. De inkább olvassátok az olvashatatlant: az egyelőre még 2015-re datált Terminator: Genesis Sarah Connorja…..
Kamen 2014.02.20 16:46:58
No, végre valami, ami kiveri a fejedből az "Everything is Awesome" című nótát. Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel) és a legendás Star-Lord (Chris Pratt) megalkotják a Galaxis Őrzőit, Rhomann Dey (John C. Reilly) szerint viszont csak…..
A Wall Street farkasa kirobbanthatatlan: ötödik hete trónol az élen, miközben filmek jönnek-mennek körülötte. Most a Herkules legendája jött amúgy egészen korrekt eredményeket szülve, ám A könyvtolvaj és a Banks úr megmentése, ahogy várni lehetett, nem érdekelt nagy, de még…..
A UIP új szintre emelte a kapcsolt marketing fogalmát: immáron nem elég úton-útfélen megemlíteni, hogy ezt és ezt a filmet ez és ez a sikerfilm rendezője/írója/producere/stúdiója/országa csinálta, hanem a címbe is bele kell tenni - függetlenül attól, hogy egy teljesen más…..
Ne szarj be, nem megyünk át fizikai kisokosba: az alábbiakban a 10 Oscar-díjra jelölt Gravitáció hazai DVD/BD/BD3D-megjelenéséről olvashatsz el mindent, amit tudni érdemes - méghozzá nálunk (no meg a DVDExtrán) elsőként! Ha nem nézted meg moziban, akkor nem vagy normális és…..
Meghalt Helyey László színművész és megannyi szinkron jeles közreműködője. Hiányát súlyosan meg fogjuk érezni. Bánatunk határtalan. ..
A Sony marketingesei rájöttek, hogy három ellenfél talán túl sok lesz rögtön a második részben, úgyhogy Pókembert egyelőre csak egy közepes viharral eresztik össze. (Ha engem kérdeztek, kicsit túlreagálja...) ..
Emberek vagyunk, Lewis. És mint olyan, nem nagyon toleráljuk, ha egy kultikus filmnek, amely legalább annyit ad a trashnek és a sci-finek, mint amennyit társadalomkritikának, szóval Paul Verhoeven kultklasszikusának csupán szemétre való folytatásait tehetjük fel a polcra BD-n. Mindez…..
Kamen 2013.12.05 19:25:10
@Zalaba_Ferenc: Hátulja talán elegánsabb lett volna egy sima városképpel, de a front cover miatt bármit megbocsájtok.
Elröppent egy év, így pontosan egy hét múlva folytatódik Bilbó, Gandalf és a törpök váratlan utazása, amely során meglehetősen sok új figurával találkoznak. Visszatérők, becsatlakozók, halmozók: íme A hobbit: Smaug pusztasága magyar hangjai. régi és régi-új…..
Kamen 2013.12.05 19:22:24
@Silverbeast: Én bevállalom az IMAX-et szinkronosan. Eredeti nyelven, 3D-ben itthon is tudom nézni, IMAX-ben nem.
Hogy milyen az a robotfóbia, a katonás hacuka vagy a "rossz zsaru - robotzsaru" felállás? 2014 februárjában kiderül, akkor menetel be ugyanis a mozikba a Robotzsaru új változata José Padilha (Elit halálosztók 1-2.) rendezésében többek között Joel Kinnaman (The Killing), Michael…..
Amióta az eszemet tudom, az egészségügy szapulni való dolog volt. Időpontot kell kérni a két órás várakozásért, és mandulaműtét után ugyan mandula nélkül, de gombával lehet távozni (esetleg karóra nélkül), miközben a szakmabeliek túlóráktól nyúzottan veszik át az…..
Kamen 2013.10.22 14:29:51
A héten kerül a mozikba a világ jelentős hányadában, így Észak-Amerikában és Magyarországon is az esztendő egyik legünnepeltebb filmje, a Gravitáció. S minthogy ünnepelt filmről van szó, szárba is szökkent nyomban a spekuláció, mi több, a meggyőződés: Alfonso Cuarón filmje…..
Kamen 2013.10.01 17:08:40
@Takács Máté: De az IMAX-re pedig azt írja 2D feliratos... WTF?!
Megérkezett A hobbit-trilógia második részének második előzetese, melyben az egyik címszereplő végre szembesül a másikkal (és feltűnik Legolas is, kinek falra helyezett portréja nélkül 10 évvel ezelőtt nem létezett sem lányszoba, sem geekbarlang). A trailerrel párhuzamosan új…..