Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babyku

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
babyku 2014.03.03 10:27:33
@szonár: Igazad van. Ezek úgy parancsolgatnának Orbánnak mintha ők lennének kormányon. A böszme amikor Pútyint fektette az ágyába nem kiabáltak, most a nyugati "hátvéddel" marha bátrak lettek. De a nyugatnak sem ment el az esze - most sem fog bele avatkozni mint 56-ban is csak úszítottak! A Bajnai nevű libatolvaj meg ne gágogjon mert még valaki megtömi kukoricával....
A Forint drámai mértékű és sebességű romlásnak indult pár hete, és ehhez bizony nagyban hozzájárult Orbán csodafegyvere, Matolcsy és sleppje hozzáértő és művészi gazdaság és pénzügypolitikája. Matolcsy persze nem érti, hogy mi az oka annak, hogy nem értik meg az ő…..
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
babyku 2014.01.27 11:26:30
@bandiras2:Vízentál tehet egy szivességet a a hasonló származású Nostronak.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan ezt vártam. A fenéket. Nem úgy képzeltem el a mostani választást 1-2 évvel ezelőtt, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjére kell szavaznom, és egy olyan listára, amely akár Gyurcsányt is magába foglalhatja, ha meg akarom állítani Orbán…..
babyku 2014.01.11 18:20:33
@fizetekmegegysort: hány FIDESZes javaslatot is fogadott el a mszp a patkóban?
babyku 2014.01.11 18:27:11
@a 17 éves Parker Schnabel: Csak ne nagyon örülj a 4-es metrónak mert nem tudsz majd benne közlekedni - valamennyiünk inge-gatyája - ami ráment - ki lesz ott rakva. Csak Demszky harsány röheje fog hallatszani a lukban!
A legnagyobb amerikai kutyás szervezet, az American Kennel Club elkészítette a legek listáján, amelyről megtudhatjuk, melyek a legokosabb és a legkedvesebb kutyák. Mint hogy amerikai szervezetről van szó, a szóvivő a lista közzétételekor hangsúlyozta, hogy minden kutyafajta…..