Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rulette

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerő Rulett StratégiaMost, hogy tisztáztuk az alapokat, folytassuk azzal, hogy hogy működik a rendszer.Először is jegyezd meg, hogy kaszinóktól pénzt szerezni nem bűncselekmény, bárkihangsúlyozom, hogy ne válj Telhetetlenné. Ne keress többet 300$-nál napontaegyetlen kaszinóban…..
Először is szeretnék köszönetet mondani Neked, hogy megvásároltad ezt azinformációt. Nem kértem érte sokat, ezért remélem, hogy hasznosnak fogod tartani,hogy megszerezted. Figyelmedbe ajánlom, hogy ha kipróbálod a módszeremet, denem leszel vele elégedett, visszaadom a könyv…..
Hogyan lehet pénzt keresni a rulett játékon. Néhány utolsó pont, amit olvass el, hogy folyamatosak legyenek a sikereid:1–Legyél türelmes! Tartsd magad az elhatározott tervhez; ne emeld a kezdő fogadást!NE LÉGY MOHÓ!2–Ne maradj 15 percnél tovább egy adott asztalnál! Használd…..
Ez volt az első stratégia ami felkeltette az érdeklődésemet, és első de még harmadik probálkozásra is sikeres voltam vele. Mégis volt bennem egy erős félsz hogy ebből tényleg meg lehet élni? Nézzük mi is a lényege:Az ember rak egy tétet színre, vagy szám típusra ,vagy…..
Roulette stratégiák Duplázás kivárássalEz a cikk szervesen kötődik elődjéhez mint hogy szinte ugyan az a szisztéma épp csak próbálják a bukás lehetőségét minimalizálni.A lényeg hogy mindaddig nem raksz tétet míg mondjuk 5 egymás utáni azonos szín nem jött ki. Ezzel…..