Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dense T. Harding

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelentek a Magyar Szuperhős Mesék magazin új kötetei (az általam is szerzett történetekkel):A második számtól egy-egy képregénnyel és két-két illusztrált történettel. Képek, bevezetők, más egyebek meg beszerzési lehetőségek itt: http://magyarszuperhos.hu Magyar…..
Büszkén írom, hogy megjelent a meséimmel a Magyar Szuperhős Mesék című kiadvány! Klasszikus szuperhős elemeket és fordulatokat hazai környezetbe ültetve mutatkoznak be a magyar szuperhősök: Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár. A történetek meseszerűek, könnyed hangvételűek…..
Hamarosan érkezik a következő - íme róla egy előzetes kép! ..
Megjelent a Neopolisz gyermekei című, Bloodlust Comics világába illeszkedő novellám! Ingyen olvasható, digitális kiadvány, a borító Fábián Péter munkája (pontos impresszum benne). Fogadjátok szeretettel: A Neopolisz gyermekei - ingyen olvasható novella:pdf formátumcbr…..
A Neopolisz gyermekei előzetes kép Bloodlust Comics stílusban, Fábián Pétertől! ..
A Neopolisz nyermekei címmel, a Bloodlust Comics világában játszódó novellához készült bemutató-kép. Íme. ..
Dense T. Harding Kezdetek 2013.07.01 11:45:25
Üdvözöllek! Az előtted elterülő blogot azért nyitottam, hogy legyen egy felületem, ahova feltehetem a legújabb írásaim. Ha a későbbiekben ide tévedsz és tetszik, kövess a facebookon, hogy értesülj a frissítésekről is! Amennyiben ez nem elég, szívesen fogadom a leveled…..