Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Begérke

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet mindannyiunk számára tele van hullámvölgyekkel. A legtöbb tapasztalat vagy felemel vagy padlóra küld minket. Vagy tanulunk belőlük, vagy bizonytalanságba sodornak minket. A választás mindig a mi kezünkben van. Éppen ez az oka annak, hogy a sikeres emberek teljesen más szemmel nézik a…..
Begérke 2020.06.11 14:11:50
Az úgy volt, hogy van nekem egy hitelkártyám. Nem írom meg, melyik banknál, mert nem akarom, hogy a bankom bepereljen jóhírnevének csorbításáért. Meg persze azért sem, mert nem akarom megkönnyíteni a számítógépes bűnözők dolgát. Egyszóval, eddig a bankom mindig értesített két dologról: milyen…..
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Begérke 2018.11.16 08:54:18
@Mancilla Pectoralis: Child írt már vagy 22 könyvet Jack Reacher-rel. És mindenhol fontos szerepet játszik, hogy mekkora. Ezért csak addig nem fog érdekelni, ki játssza J.R.-t, amíg nem olvasol el legalább párat.

Eleve nem kellett volna Tom C.
A sorozatrandizó Ahhha 2018.09.03 06:43:41
Edina tinderes ismerkedés eredménye. Szerencsére ő sem híve az online csevegésnek, ezért hamar megkaptam a számát. Még aznap beszéltünk is telefonon. Könyvelő, nemrég kezdte a pályát, 24 éves és egyedül él pesten. Rutinszerű beszélgetést toltam, humorral, csipkelődéssel és mindennel, ami általában…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Említettem volt, hogy a dehidratáció (kiszáradás) az egyik fő gyilkos a vadonban - de bármely más közegben is! Tehát mindig rendelkeznünk kell elegendő mennyiségű iható vízzel! Azonban a probléma itt kezdődik csak igazán!…..
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Begérke 2018.06.26 08:53:50
@SZPIITII: A helyesírás arról szól ,hogy valaki igényes-e magára és megvan-e az alapvető intelligenciája. Tehát akinek nem jó a helyesírása, az valószínüleg buta vagy nem igényes annyira, hogy törődjön vele. Ezért nagyon rossz benyomás tesz. konkrétan teljesen gáz.
Pompás Napok Apának lenni menő 2018.06.06 05:59:20
  Az a megállapítás, hogy apának lenni menő, ma már talán nem okoz akkora döbbenetet, mint mondjuk akár csak húsz évvel ezelőtt is. Vagy tíz. Talán az utóbbi években indult egy „csendes apa forradalom”, ahogy Léder László, az Apa Akadémia alapítója szokta mondani. Forrás: Baby Chameleon Épp…..
Egy csomagban érkezett a ma bemutatásra kerülő lendkerekes kisautó az MF-984-es repülőgéppel, amit néhány napja mutattam be nektek a blogon.A választásom azért esett erre az aprócska versenyautóra, mivel számomra ismeretlen gyártmány, de a formáját kifejezetten érdekesnek találtam. Remélem akad…..
Na, ilyen az, amikor csinálnak egy kurva jó filmet, és aztán semmi reklámot nem tolnak alá. Tegye már fel a kezét, aki látta ezt a filmet, aki hallott róla, akinek ajánlották, akinek mondta valaki, hogy ez baromi jó, nézzük meg a moziban! De várjál, melyikben, hol játsszák ezt? Láttuk a trailerét?…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én borzasztóan nézek ki a gimnázium végén készített tablóképemen. Ráadásul nem is annyira régen történt a dolog, de szerencsére azóta már normalizálódott a kinézetem. Elmondható ez utóbbi napjaink népszerű színészeiről is, akik közül…..
Begérke 2017.01.01 15:38:21
A WHO alkohol és a tiltott kábítószerek elleni küzdelem programvezetője, Dr. Lars Møller, a bizottság egyik  egy Kérdés-Válasz ülésen eloszlatott (vagy megpróbált eloszlatni) néhány tévhitet az úgynevezett biztonságos alkoholfogyasztásról. Mennyit lehet biztonságosan inni?  Ez lehet, hogy nem az…..
Az utóbbi napok, hetek heves viharai jelentős károkat okoztak, több mint tízezer kárbejelentés érkezett az egyes biztosítókhoz, amelyek több százmillió forint kifizetésére készülhetnek fel a történtek után. Az, hogy rendelkezünk valamilyen biztosítással, nem feltétlenül jelenti azt, hogy…..
  A bankoknak is jobb, ha az adóssal közösen oldják meg a helyzetet Több olyan visszajelzés is érkezett a hiteladósok részéről, mely szerint bankjuk az elmúlt hetekben-hónapokban egyezségkötési ajánlatta kereste meg őket. A jelenség meglepő, de egyáltalán nem egyedülálló: Számos országban a bankok…..
Folytatódik az "amit nem tanítottak" sorozatunk. Ezen a linken fogjátok megtalálni a sorozatot (klikk), tehát időnként majd érdemes oda is ellátogatni emiatt vagy feliratkozni a FB oldalunkra. Az ötlet onnan jött, hogy mindig mindenki panaszkodik az oktatási rendszer miatt. Az iskolában mindent…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Meghirdettük lakásunkat jó néhány ingatlanos oldalon, és másnap már jelentkeztek is telefonon a különféle irodák képviselői (magánszemélyek egyelőre nem). Most szerződést kellene kötnünk velük, hogy tudjanak hozni esetleges vevő jelölteket. Arra…..
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Találtad már magad egy csoport szakállas, tetovált ember körül a bárban vagy kocsmában? Ugye hogy ugye? Úgy tűnik, hogy azon emberek száma, akik szakállat, bajszot növesztenek és tetováltatnak egyre csak nő és ennek valószínűleg oka van. Egy új tanulmány megpróbálja…..
Vállalkozni szerettem volna. Megint. De nem olyasmit, amit előtte csináltam. Előtte is az mozgatott, hogy az ügyfeleim vállalkozását jobbá tegyem, csak korábban még ezt úgy képzeltem el, hogy a technológia segítségével tudják elérni. Ezért számolatlanul adtam el az…..
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..
Építik már. Szóval az úgy volt, hogy tavaly valamiért szerették a nézők a hülyét meg a tudóst egy műsorban. Vagy nem, de nézettség szempontjából ez valahol mindegy, így szóltak, hogy csináljuk tovább. Oké, de legyen durvább, nehogy a végén ne tűnjön veszélyesnek a…..