Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffman

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy mondtuk, megnézzük vágatlanul Uwe Boll "nagymester" első igazi antifilmjét, azt az alkotást, ami a blog elindítója is volt, a Holtak házát.     ..
Újra megpróbálom végigvinni ezt a remekművet. Mikor arról beszélek, hogy fent van egy számláló, az nem látszik teljesen, ezért elnézést kérek, lecsúszott a képről, de azért kivehető a lényeg.  ..
Egy kis baaad movie a fa alá! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak! ..
Képzelet vagy Valóság? Húsvét 2014.04.20 16:02:32
Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak!! Csiribusz   ..
Hoffman 2014.04.22 00:06:02
Egy titokzatos fénykép tartotta lázban a kanadai kutatókat, amelynek a vizsgálatát most fejezték be. Az elemzésre a Montreal városában lévő GARPAN központban került sor.  Az elsősorban azonosítatlan repülő jelenségeket vizsgáló szervezetben ufókutatók tanulmányozták a…..
Hoffman 2014.04.07 13:11:03
@Csiribusz: Régebben rendszeresen olvastam, és még volt hátra nem egy számomra érdekes bejegyzés, csak az utóbbi időben nem volt sok szabadidőm, mire pedig lett volna, már nem találtam. Köszönöm a gyors választ.
Hoffman 2014.04.08 06:33:02
@Csiribusz: Névről sajnos már nem emlékszem pontosan, mik voltak még hátra.
Lassan szó szerint a végállomáshoz érkezik a negyedik évad, ennek hangsúlyozására most végre sokkal több szereplőt láthattunk. Bár sejthető módon az igazi izgalmakat a végére hagyták, mert eme epizódunkat leginkább a "vihar előtti csenddel" tudnám jellemezni. Marlboro Man,…..
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Hoffman 2014.03.15 19:17:25
Romániában olcsó forgatni, a Frászkarika DVD-s folytatását is ott készítették el. Ránézésre bagóból kihozták, de bízzunk benne, hogy azért megüti az élvezhetőségi szintet a B kategória területén belül. A rendező Eduardo Rodriguez volt, aki a Stash House és El Gringo…..
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
Hoffman 2013.07.16 10:38:33
@Csiribusz: Igazából ez egy eredetileg japán horror, a "Fekete Víz" (2002). Csak hát tetszik tudni, hogy megy ez Amerikában. Ha egy másik kontinens egy országa/tartománya készít egy horror sikerfilmet, akkor azt egyből le kell "amerikanizálni". Így volt ez szinte mindig (A kör, Shutter stb). A legpofátlanabb ilyen húzás a "REC" című kiváló spanyol horrornak az átdolgozása volt, amikor snittről snittre átmásolták az egész filmet (egy-két új jelenettel megspékelve), amerikai színészekkel.
Hoffman 2013.07.22 22:48:20
@Csiribusz: Ez nem ötlet kérdése, hanem bizony az anyagiakért. Egy ilyen feldolgozással is vissza tudják hozni a belefektetett pénz sokszorosát. Bár jómagam jelenleg csak 15 éves, több, mint 600 horrort láttam eddig, és meg kell mondjam, ami ma a horrorfilmek világában van, botrány. Tucatszám jönnek egymásután a found-footagek,remakek,végletekig folytatások, feldolgozások, és a sablonos giant-monster-es vagy "gyilkos az erdőben" horrorok. Meg kell mondjam, a mai világban 200ból 1 horrora mondja rá az ember, hogy "Igen, ezt érdemes volt megnézni".
Hoffman 2013.07.23 11:40:31
@Csiribusz: Szerintem a horror önmagában egy nemes műfaj, csak nem mindegy, hogy hogyan nyúlnak ehhez a műfajhoz a készítők, és hogy milyen hozzáállással állnak neki. Ha az egyetlen motivációs erő a pénz, akkor kár belekezdeni. Gondoljunk csak bele, hogy hány minőségibbnél minőségibb horror készült annak idején, amikor még a horrorfilmek nem csak a jump scare-ekben és a vérben merült ki. Bár tény, a jump scare-eken is lehet félni, főleg ha zene is társul hozzá.
Mivel úgy alakult, hogy mostantól sorozatokról fogok beszámolókat készíteni, az örömöm mellett elkezdtem kicsit parázni, ugyanis nem mondanám magamat jártasnak horror sorozatok terén... valószínűleg ezért nem hallottam még sosem korábban a Hemlock Grove-ról. De aztán szép…..
Mivel legközelebb hétfő este lenne lehetőségem mikrofon közelébe jutni (addig meg nem akarok várni), így megint írásban számolok be, ezúttal a nagyon várt Tűzgyűrűről, Guillermo Del Toro Godzilla vs. Transformers - mozijáról. Az új, Rajzbarlang nevű blogon pedig Rainse nevű…..
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
Hoffman 2013.07.05 18:37:18
Nagyon szívesen, kedves Csiribusz!

Ismét ajánlanék egy cikket:
www.scaryforkids.com/car-keys/

Kérem ne higgye azt, hogy telhetetlen vagyok valamennyire is az általam ajánlt cikkeket illetően, csak örömömre szolgál ajánlani általam is kedvelt hátborzongató történeteket :)
Hoffman 2013.07.05 20:47:11
@Csiribusz: Mint mondtam, nem akarom, hogy telhetetlennek látszódjak, csak ajánlottam egy cikket. Hogy mikor használja, önön múlik, én ebbe a legkevésbé akarok beleszólni, és persze várom a többi érdekes cikket is :))
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
Már eddig is sok kérdés merült fel a sellők létezésével kapcsolatban. Mindig is izgatta az emberiség fantáziáját, mivel azok az ember egyfajta idealizált verziói. Valódiak a sellők? Valóban léteznek?  A legutóbbi bizonyíték arra, hogy a valóságban is léteznek a sellők, összemosta a vonalat a való…..
Furcsa, tizenöt centis lényt találtak Chilében. A kutatók nem tudnak róla semmit, viszont azt jól elmesélik a pár nap múlva debütáló "Sirius"-ban.  A Sirius címet viselő dokumentumfilmet pár nap múlva mutatják be Amerikában. Középpontjában egy aprócska, idegen lény…..
Hoffman 2013.06.30 15:29:51