Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannn

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Afrika, Ázsia, Európa - a világ tele van kisebb-nagyobb szemet gyönyörködtető vízeséssel, melyekből most a legszebbeket Ti is láthatjátok. Csodáljátok őket a kedvetekre! A cikksorozat többi részét a linkekre kattintva tekinthetitek meg: I. rész / II. rész © Scotland Nordic Visitor Fairy Pools,…..
pannn 2019.02.02 08:56:07
Alitraveling Ódelhi 2015.11.08 18:40:03
Előzmény: Bahrain Hajnali fél 4-re ért a gép Delhi nemzetközi repterére. Mivel nem volt kedvem a taxisokkal alkudozni, így a Stops Hostel-től rendeltem fuvart a reptérről. Az e-vízummal könnyen bejutottam, azonban lassan haladt, és sokat kellett várni, így a transzferes…..
Manapság naponta születnek sztárok, megjegyezni is képtelenség - és nem is érdemes - a közepes filmek még közepesebb szereplőit (tisztelet a kivételnek természetesen). Látszólag dübörög a filmipar, valójában erősen stagnál, egymást érik a puccos premierek, de egyre kevesebb…..
Világutazó A sokszínű Malajzia 2014.06.16 08:30:48
A majd 15 órás repülőutat követően (átszállás Dubaiban), a februári télből megérkeztem a trópusi hőségbe, ahol a nyaralás egésze alatt 35 fok körüli hőmérséklet és általában mindig 98%-os páratartam fogadott. Eleinte nehéz volt, hisz úgy éreztem, hogy belégzéskor…..
Irán megítélését a mai napig meghatározza szigorú vallási rezsimje, nyugat-ellenes retorikája és hogy annak idején elkönyvelték a "gonosz tengelyének" egyik államaként. Holott az iráni városi lakosság sokkal nyugatiasabb, mint sok kelet-európai ország lakója, a perzsák nagyon…..
Álmok....? Tervek?!   Az utóbbi hónapokban sajnos nem úgy alakult az életünk, ahogy azt szerettük volna, de bízom benne, hogy a hullámvasúton lassacskán már az emelkedő jön. Addig is gondolatban utazunk, ennek csupán a fantáziánk szab határt, a pénztárcánk nem. Irán…..