Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapesti Ember

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Seattle törzsfőnök, a duwamish indiánok vezetője 1854-ben híres beszédet intézett Washington territórium kormányzójához, miután a kormányzó - Franklin Pierce elnök nevében - felajánlotta földjük megvételét. A beszéd hosszú volt és megszégyenítő, s ma az egyik…..
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
A Mandiner blogján Schmidt Mária esszében emlékezett meg Horn Gyula életéről. Ez az írás erre kíván reflektálni. A dőlt betűvel is jelzett idézetek ebből az esszéből származnak. Vajon Horn Gyula tényleg a magyar Talleyrand volt? Esetleg a nyugatos (bocsánat, zapadnyik) Kádár…..
Budapesti Ember 2013.06.30 13:24:48
kesztió · szabadter.wordpress.com/ 2013.06.30. 12:56:23

ez "mindenki antiszemita Magyarországon" lib-bolsi mantra unalmas s velejéig hazug. Ha egyszer is olvastad volna pl. csak Le Pen írásait tudnád te is.

Ha nem tetszik ez az orság takarodj e innét, de ne mocskold, ne piszkíts a saját fészkedbe...még a madarak se teszenk ilyet csak a hozzád hasonló torz lelkűek.