Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peter parker

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő időzítést választott a köztévé Schmitt Pál felköszöntésére. A június 8-ai tévéműsor szerint az első meccs előtt félórás Schmitt Pál-interjút adnak. A dolog két szempontból sem stimmel: 1. Schmitt május 13-án volt 70 éves (emlékezetes az MTI felköszöntése,…..
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..
Ha a TV2 ruhákat terveztet a megasztárosainak, akkor az RTL Klubnak is ki kell találnia valamit válaszul. Most például azt, hogy dalszerző versenyt hirdet, a győztest pedig megjutalmazza félmillió forinttal, meg egy laptoppal. Bár a sajtóközlemény címe az, hogy "Szerezz dalt az…..
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
Nehéz lehet, ha valakinek meteorológus az apja. Biztos egész életében azt hallgatta, hogy vegyél sapkát, sálat, kisfiam, mert ma tuti ideér a hidegfront. Németh Balázs, a TV2 sportriportere úgy tűnik,  mára teljesen magáévá tette a réteges öltözködést, amiről akkor sem…..
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Sajátnevelésű Inter-játékos, bruhaha! Ráadásul nem ám a Cagliariban tűnik fel, hanem Chivut és Maxwellt kiszorítva mindjárt a nagycsapatban találja magát egy milánói derbin, meg egy BL-nyolcaddöntőn. És a legdurvább: tőrőlmetszett talján a legóhajú srác, úgyhogy végképp…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..