Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ami Nincs Lelkismereted

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Ami Nincs Lelkismereted 2013.06.30 06:21:42
Semmi baj, nem veszem kóstolgatásnak. A könyviráshoz kitartás kell, én már hármat irtam, nyáron jelenik meg az egyik, egy nagyon híres zenészről.
Régóta készülök a szektának visszavágni amiért a fél életem tönkrement.
Az anyukám 50 évig volt Tanú ebben nevelt. Kb 14 éves lehettem mikor mindent elkezdtem elkövetni, hogy szabadulni tudjak. Leéltem az életem karácsonyok, szülinapok nélkül, átéltem a megaláztatást az iskolában mikor a nemzeti ünnepek alatt egyedül ücsörögtem a teremben. A véntestvérek az évek elteltével egyre komolyabb beszélgetéseket folytattak anyukámmal a viselkedésem miatt, végül egy rossz házasságba kerültem 18 évesen másképp sose szabadulok. Ezt írtam le a könyvem bevezetőjébe is csak nem ilyen dióhéjban.
Aztán anyu 2 éve meghalt. A fővárosban ő a sok év alatt az egyik kerületi gyülekezetbe járt, majd halála előtt kb 5 évvel átkerült egy másikba költözés miatt. Megjegyzem két kerület közti táv kb 15 perc. Tehát 45 éves ismerősei maradtak. Utolsó akarata az volt hogy J.tanúk búcsúztassák. A beszéd végül egy nevetséges evoluciót tagadó beszéd lett. Ráadásul a régi gyülekezetből a testvérek meg sem jelentek, hiába értesítettük azt a vént, aki világéletében hajnali újságkihordásból telt új autókra. Így anyukám halála után hónapokkal is volt aki megkérdezte hogy van.
Én 17 éves koromig sok mindent megéltem miattuk, a könyvhöz azért gondoltam más történetét is beleírni, hogy látható legyen az, hogy ezt nem egy ember látja így. Tervem még hogy tanaikat, tiltásaikat egyenként cáfolom meg, de ötleteket is szívesen veszek.
Én kapcsolatban vagyok egy kiadóval tehát hidd el még ebben az évben megírom. A kiadóm a kész këzirat leadása után kb 6-8 héttel piacra is dobja.
Ha van még kérdésed nyugodtan írd meg. Mail címem iloveelvis78@gmail.com