Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K-Blog NER Hotel: így állunk 2019.03.09 10:08:00
Tavaly a kormányközeli oligarchák látványos terjeszkedésbe kezdtek a hazai idegenforgalomban. A közbeszerzések révén néhány év alatt meggazdagodott vállalkozói réteg rövid idő alatt bevásárolta magát a legnépszerűbb hazai turistacélpontok hoteljeibe, éttermeibe - majd a szektorba jelentős összegű…..
Egyetem szívatása eddig a kommunisták szokása és privilégiuma volt. Persze csak eddig. A politikai alapú ellehetetlenítéssel a Fidesz szépen felzárkózott hozzájuk. Ráadásul a CEU elleni heveskedés messze túlmutat egy egyszerű egyetem elleni támadásnál. Azon túl, hogy elmekórtani esetet idéz, ahogy…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2017.04.07 00:40:57
Nem azért, mert kócos a kérdező. Mégcsak nem is azért, mert erősen politikai tartalom készül. Hanem azért – mondta el a szóvivője –, mert az állítólagos ellenzéki újságírók „nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni”...
Nyílt válaszlevél Schiffer Andrásnak az LMP alkotmánybíróságot érintő döntéséről Tisztelt Ügyvéd Úr! Kedves András! Érdeklődéssel olvastam blogbejegyzésed a Reflektor-blogon, amelyben a Lehet Más a Politika (LMP) alkotmánybíró-választási döntését kívántad megindokolni. Fontosnak és a demokratikus…..
Na mi van, mi? Aszittétek, hogy, közbe'meg dehogy! Mehhehhehhee... Olyan kis cukik vagytok ti mind ezekkel a hülye kérdéseitekkel. Komolyan azt hiszitek magatokról, hogy éngemet bármikoris zavarba tudtok hozni? Azt hiszitek van bennem egy szikrányi morális gátlás, ami legalább néha elnyomja azt az…..
A kötelezőnek nevezett betelepítési kvóta ellen tartandó népszavazás tulajdonképpen a nem a menekültek befogadásáról vagy kiebrudalásáról dönt, hanem olyan kormányzati szándékok megvalósításáról, melyekről elvétve ejtenek szót a voksolás ötletgazdái. Az ugyanis kész tény, hogy amennyiben a kormány…..
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..
Mindjárt, mindjárt... mindjárt itt a hétvége, végre valahára jut majd némi időm játszani picit és alaposan megizzasztani az új karit. Addig is ismerkedjetek meg az öt legszebb és persze nem utolsó sorban legjobb gamer lánnyal. Ők azok, akik nem csupán szépségükkel bűvölnek el maguk körül mindenkit,…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2016.07.16 15:14:22
@Tomás Németh: cosplay azt jeleneti penzert szopik, vagyis kurva.
Az elmúlt években egyre többször találkozom olyan hajmeresztő törvénymódosításokkal, amelyek komolyan elgondolkodtatnak: hová lett a társadalmi ellenállás? Hová lett az az öntudat ami emberek ezreit vitte utcára alig egy évtizeddel ezelőtt, ami miatt az én generációm is élőben láthatott égő autókat…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2016.07.12 00:07:40
@$pi$: A blogger, az mszp altal a koltsegvetesbol elopott teljes osszeggel szamolt, es az tenyleg tobb tiz ezer milliard. Ha a teljes osszeget sikerul visszaszerezni, az valoban 10 evig fedezte volana a nyugdijakat.
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
„Bevezették a szükségtelen állapotot.” Mekkora mondat! Milyen pontosan foglalja össze az elmúlt másfél hét eseményeit, a kormány, a kormánypárt tevékenységét, annak abszurditását! Nem magamat dicsérem, a mondat nem az enyém. Kölcsönvettem. Ellopni nem fogom, hiszen lopni egyrészt csúnya dolog,…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2016.03.05 15:00:36
@hívőlélek: "Russia Foundation nevű londoni székhelyű kutatóintézet elnöke egy brit gazdasági napilap online kiadásának beyondbrics rovatában azt írta: "

Aha es szerinted mennyire hiteles annak a velemenye, aki a sajat joletet, tobbek kozott magyarorszag kifosztasaval alapozta meg.
Biztos vagyok benne, hogy mikor elvesztettek az indiai gyarmataikat, akkor rolluk is hasonlo "elfogulatlan" velemenyeket irogattak.
Lassuk be egy gyarmattarto, aki elveszti gyarmatait, az meg is mit irhatna ?? Esetleg azt:"hat a nyakukba raktuk a szovjet diktaturat, utanna a diktatura altal szejjel vert orszagukat hullarablokent kifosztotuk, es most orulunk, hogy vegre szabad fuggetlen orszagkent gyorsan fejlodik"
Ezt az onkritikat nyilvan nem varhatjuk.
Szoval egy gyarmattarto kritikaja LOFASZT SEM ER.
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2016.03.05 17:24:19
@IdomitottFoka: "Sztálint ostorral kellett kergetnie az udvaron Churchillnek, hogy márpedig szállja meg Hungáriát vagy különben... "

Ha ismerned tortenelmet, akkor tunad, hogy boven a masodik vilaghaboru vege elott, megegyeztek, az oroszokkal, hogy hogyan osszak fol europat. Eldontottek, hogy keleteuropa szovjet fennhatosag ala kerul es kesz. Az orszagok sorsa, fuggetlen volt attol, melyik oldalon harcoltak.
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2016.03.05 17:31:51
@Conchobar: "" - Az oroszoknak nem volt Indiában gyarmatuk. Merthogy a "Russia Foundation nevű londoni székhelyű kutatóintézet"
Egy londoni szekhelyu nemzetkozi tarsasag, angol ujsagban megjeleno velemenyet, azt en NEM orosz velemenynek tekintem, hanem angliainak, de leginkabb a nemzetkozi nagytoke velemenyenek, a gyarmattartok velemenyenek.
A baloldal üdvöskéi c. sorozatunk első részében Gyurcsány Ferenccel foglalkoztunk, és a mai részben is vele foglalkozunk: elkezdjük megnézni, milyen volt az ő kormányzása. Kevesen mondhatják el magukról, hogy úgy birtokolták a magyar miniszterelnöki széket, hogy nem volt hozzá…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2015.11.21 13:18:57
@baldoc: "Mégis, mi más lenne a magyarázata ennek a Gyurcsány fóbiának, ha nem a FÉLELEM TŐLE!!??"

A Gyurcsanytol senki sem fel, de ettol meg veszelyes, mert ELMEBETEG, es tul sok penzt lopott a diktaturaban. Ebbol a penzbol tartja fent a viccpartjat, es tamogatja a terrorizmust.
Juhász Péter nemrég nyílt levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek, ahol Rogán körül tornyosuló fekália felemlegetése mellett az Együtt alelnöke azt írja, hogy Orbán nem csak pártját, hanem az egész ország politikai berendezkedését központosította, lekörözve Rákosi…..
Az orbáni rezsim két vezérmotívuma a szuverén Magyarország álma és az erős vezető szükségessége. Ezt a magyar miniszterelnök soha nem mulasztja el fejtegetni. Az előbbivel indokolható az utóbbi: mivel Magyarország folyton veszélyben van, nem csoda, hogy a haza nem lehet…..
Becsicskult a jobbikos média is. Nem tudnak mit lépni a Fidesz menekültes gyűlöletkampányára. Vona Gábor tördeli a kezét és véres szemekkel mered Elődkére: hiába a cuki vizslák, meg az óvodásoknak a meseolvasás, nem használ, bazmeg. A Fidesz elvitt mindent a kurva kampányával a…..
Dúl a plakátháború Magyarországon, ami jó hír a keményen kiábrándult polgárok számára, hiszen Orbán Viktor árnyékbokszolása a menekültekkel megmozgatta az emberek elgémberedett fantáziáját. Végre jól kitombolhatják magukat a plakátrongálók, a fedett nyomozók újra komoly…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2015.06.14 23:31:20
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
Túl vagyunk a választáson, nyert a Fidesz. Most azonban, hogy megvan a győzelem, már nincs szükség a parasztvakításra: Visszazárták a Várkert Bazárt, leállt a 4-es metró, az Erzsébet tér füve is csak egy hétig bírta. Mit fognak még visszacsinálni, vagy leállítani azok…..
Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. 2014.04.08 22:00:09