Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Szabadesésben 2020.05.15 11:22:42
Valóban egy kisebbség terrorizálja a többséget, miközben folyamatosan megpróbálja magát többségnek beállítani, hogy a terrort legitimálja. A magyar politikai társadalom struktúrája -- ismert módon -- úgy néz ki, hogy a választók harmada legitimálja a Fideszt (=Orbánt) a szavazataival (ezeket a…..
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2019.01.14 02:51:01
@math0: "A világgazdasági válságot nem Gyurcsány csinálta, és nem Orbán vetett vége neki. Orbán kormányoz "

LOFASZT !! Nem volt itt semmilyen valsag, a libbantak csak szetloptak az orszagot attol lett allamcsod. Es ezer milliardokat utaltak Soros Gyorgynek, aki most a mi penzunkbol fizeti az illegalis bevandorlast, kuldi rank az arabjait.
Ma sok embert aggaszt a korrupció és a korrupciós ügyek Magyarországon. Nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van vele, mit is jelent pontosan ez a latin eredetű szó,corruptio. Hogy a politikusok lopnak? Vagy lefizetik őket? Mutyizgatnak? A korrupció ma nem feltétlenül azt jelenti, hogy valaki…..
A kötelezőnek nevezett betelepítési kvóta ellen tartandó népszavazás tulajdonképpen a nem a menekültek befogadásáról vagy kiebrudalásáról dönt, hanem olyan kormányzati szándékok megvalósításáról, melyekről elvétve ejtenek szót a voksolás ötletgazdái. Az ugyanis kész tény, hogy amennyiben a kormány…..
A cikk írásakor 43-an már visszaadták, de aki miatt tették, az éppen nem akarja visszaadni. Eszében sincs...
Magyarország kormánya kitüntetett egy neonyilas, rasszista, uszító futóbolondot, aki - többek között - a balliberális zsidók tűrhetetlen viselkedéséről közölt sorozatot, közben meg az arab, afrikai és cigány állatokról ír...
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2016.08.19 14:37:09
Az általam amúgy nagyra becsült Ceglédi Zoltán már nem először áll ki amellett, hogy az ellenzék részéről hibás taktika a népszavazás bojkottja, mert szerinte ez azt jelenti, hogy nem csinálnak semmit. Ahogy a hvg.hu-n ma megjelent írásában is fogalmaz: Ez egy politikai verseny, egy…..
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2016.08.11 17:22:38
@McKinney: Szerintem inkabb egy: "Egyetert e azzal, hogy a libsiket KIVETEL nelkul lojek Dunaba" kerdest kene feltenni.
Az igenek szama 105 % lenne, minimum.
Ahol egy kormány (és főképp a vezetője) azzal a szlogennel vívja a harcát és stilizálja azt nemzeti üggyé, hogy "a haza nem lehet ellenzékben", illetve a politikai ellenzékéről lépten-nyomon megpróbálja bebizonyítani a nemzetellenességét, ott egy nemzet öntudata óhatatlanul fog függeni az adott…..
Reágáló Rendszeren belül 2016.07.28 01:23:18
Jól láthatóvá teszi a rendszer jellegét, amit a népszavazási kezdeményezésekkel vagy az ügyészségi eljárásokkal művelnek. A Nemzeti Választási Iroda szégyen nélkül akadályozza a földek új grófoknak osztása elleni népszavazást (és amikor a vasárnapi nyitva tartásról szólót nem tudta megakadályozni…..
"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer…..
Nem csak 10 évet ugrunk vissza az időben, az öszödi beszéd és Orbán visszatérése elé, hanem mintha egy alternatív valóságba csöppennénk. Orbán Viktor aggódott az orvosok és az ápolók béréért és az orvoshiányért. Gyurcsány vádolta azzal Orbánt, hogy kórházakat akar privatizálni. Orbán aggódott az…..
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2016.04.05 17:53:50
@Frady Endre: Pukliék kb egy lépesre vannak attól, öngyilkos merényletekre vegyek rá a gyerekeket, akikkel állandoan a kormányt zsarolják.
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2015.09.30 20:48:43
@pamut: "Aki ebben az ügyben a gyáva és hazug gyerekrúgó nő mellé áll, az egy erkölcsi hulla."

MINDEN MAGYAR EMBERNEK OTT KENE LENNIE, ES AGYON RUGDOSNI, AZ ORSZAGUNKRA TAMADO TETVES MOCSKOS GYAVA TERRORISTAKAT.
A SZEGENY NONEK, PEDIG ERKOLCSI ES SOK MILLIOS ANYAGI KARPOTLAS JARNA, AMIERT A HAZA VEDELMEERT MEGHURCOLTA BALOLDALI MEDIA.
A miniszterelnök tusnádfürdői beszédének egy üzenete mindenképpen van. Ahogyan a 90-es évek közepén meglátta azt a teret, ahol a Fidesz mozoghat és a liberális irányból jobbra tolható a párt, most is jól érzékelte azt a közhangulatot, hogy melyik táborból szerezhet újabb…..
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2015.07.25 16:05:37
Én azt szeretem, ha a Vezér mond valamit, azonnal megjelennek a bércsahosok, és máris megmegyarázzák a dolgot. Elárasztanak bennünket az idegenek. A ballibsik minden koszos jöttmentet csak úgy befogadnának. És ekkortól, mintegy varázsütésre, sorra jönnek a hírek a…..
(cím forrása: komment a 444 ellenzéki portálon) Orbán megnyeri a menekültkérdést. Ráadásul a hagyományosan ellenzéki online médiák hátszelével. Hogy hogyan? Elég volt annyi, hogy a magyar nyilvánosságban keringeni kezdjenek a calais-i kamionokat feltörő bevándorlókról…..
Varánusz Csá, kétharmadom, csá! 2015.02.23 09:09:06
Hogy az a megváltó kurvaélet baszná meg a mocskos pofátokat, miközben köröm nő a rongyba tekert, ótvaras pöcsötökön, hogy Lőrinc öntsön nyakon titeket egy Kamaz frissen szedett disznószarral, hogy száradjon az az orrlikatokba - mindkettőbe, gecik! - hogy levegőt is seggeteken…..
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
A választások kapcsán két aktivistánk Somló Eszter és Turai Eszter érvel a választásokon való részvételről, pro és kontra oldalról. A demokratikus vitakultúra és a demokrácia minél szélesebb körű eszköztárának fejlesztése a HaHa egyik hosszú távú célja, ezért…..
"A kereskedelmi televízióknak álcázott globális véleményhatalmi terrorgépezet legkegyetlenebb tömegpusztító fegyvereit a valóságshow–sorozatok jelentik" – ezzel a lingvinisztikai gyomrossal nyit Bogár László a csütörtöki Magyar Hírlap hasábjain leközölt aláValó…..
Ismerve Nyerges Zsolt és Simicska Lajos által pénzzel teletömött jobboldali lapok alternatív hírgyártását, tudjuk, hogy nehéz idők várnak az ellenzékre. Hétfőn szocialista forrásokra hivatkozott a Magyar Nemzet. Igaztalanul betámadták a cikkben Jávor Benedeket, utána általában…..
E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2013.06.29 13:40:24