Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nandarani Edith Visegradi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A lemúr lények a galaxis legkiválóbbjai közül jöttek, és komoly elismertség övezte őket Tejút-szerte. Nem mindenki jött ide közülük, hiszen egy csapat hátramaradt. Hogy honnan érkeztek, valódi tartózkodási helyük nem publikus azonban. A Nap már létezett, de sokkal nagyobb volt, és mai formáját…..
Nandarani Edith Visegradi 2020.04.18 09:37:20
@Severo:
Az összes madárnak amik elhullanak egy 5G-s rendszer működésének hatására mind belső vérzéseik vannak ☝☝☝ az 5G bekapcsolásától számítottan 20 perc után kezd hatni és az emberi test teljes kiszolgáltatottságát 2-3 héten belül fixálja. Ezt láthattuk wuhanban, látjuk olaszban stb... Az 5G rendszert minden előző rendszeren lehet futtatni ☝
Legalább 1,5 millió éve lakjuk Európát. Ezt bizonyítja a rejtélyes ősünk készítette 1,4 millió éves penge.   Az északnyugat-spanyolországi atapuercai barlangegyüttesben kicsinyke kovakő-pengét találtak. A szerszám 1,4 millió éves, vagyis ez a legrégebbi bizonyíték…..
Az Élet és Tudomány 2009. évi 13. számában olvasható volt egy figyelemreméltó és lebilincselő írás Gerald Hüther professzorral, aki az egyik legismertebb német agykutató és neuropszichológus. Közérthetően elmagyarázza, mi történik a gyerekek agyában, amikor tévéznek…..
Nandarani Edith Visegradi 2013.07.01 10:01:36
Sajnos a teljes cikket nem találtam meg eddig, de rajta vagyok az ügyön :)

Ez itt egy nagyon hasonló cikk a Dr-tól de németül van :)

www.win-future.de/downloads/computersucht.pdf

;) kellemes fordítást, jó lenne tudni hogy melyik újságban jelent meg, mert olyan hogy Élet és tudomány nincs németben ;)