Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dez S Krull

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd' minden kisfiú életében van egy olyan időszak, amikor buszsofőr akar lenni. Vagy épp mozdonyvezető. Vagy troliáramszedőfelhajtó. A többségnél aztán ez elmúlik, s mire szőrösödik a zacsi, a srácok általában túllépnek a bazi nagy járművek varázsán. Persze van akinek ez…..
A reklámadó kétségtelenül a legvisszataszítóbb produktuma a Fidesz-kormánynak – eddig, mert lássuk be, számtalanszor hittük már, hogy ennél rosszabb, pitiánerebb és arrogánsabb lépés már nem lesz. Az unortodox jelzőt kapó előző bagázs a különadókkal, alkotmány…..
Dez S Krull 2014.06.05 20:20:54
@J.László: Nem zavarja az, hogy a teljes jobboldali média (Magyar Nemzet, mno.hu, Hír TV, Katolikus Rádió, Lánchíd Rádió, Class FM, Heti Válasz, Demokrata, stb.) + Csermely Péter és Borókai Gábor a 2 FIDESZ-es főmufti is a reklámadó ellen van? MAGA TELJESEN TÁJÉKOZATLAN!!! A FIDESZ most ketté bomlott. Döntse el hogy Ön melyik FIDESZ-es csoportot támogatja! A Nyerges-klánt vagy a Simicska-klánt? Mert egymás torkának estek a reklámpénz miatt.
Dez S Krull 2014.06.05 20:24:33
@♔batyu♔: Mire gondol? A FIDESZ-es újságokat, TV-ket, rádiókat az állami reklám tartja fent. Class FM-nél 90% ez. Rivális NEO FM ezért ment csődbe mert ott nem hirdetett az állam csak a Class FM-ben. Ott minden órában bemondják hogy Magyarország annyira dübörög hogy az EU, USA, Kína, Oroszország is Orbántól és Matolcsy MSZMP-s elvtárstól kér tanácsokat... :-/
Már többeknek feltűnt, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai jártukban-keltükben jobb esetben csak politikai, rosszabb esetben végzetes szerencsétlenségeket hoznak a velük találkozó politikusokra. Az Orbán-átok legújabb áldozata Robert Fico, aki csütörtökön még gyanútlanul átadott Orbánnal egy el sem…..
Dez S Krull 2014.03.30 21:38:09
@maxval a gondolkodó birca:
Ha hallgattál volna, okosabb lettél volna! Valaki törölje a blogról ezt a birkát mert felháborító a tudatlansága. Kivéve ha értelmi fogyatékos ez a birka mert akkor megkövetem, mert hülyékbe nem rúgunk bele ugye.
1. Az amerikai alkotmány értelmében Obama nem indulhat a következő elnökválasztáson mert kitöltötte mindkét ciklusát (8 évet: 2008 - 2016).
2. Milyen 2017-ről beszélsz? USÁ-ban mindig 4 évente vannak elnökválasztások. A következő 2016. novemberében lesz és nem 2017-ben. Nemcsak írni-olvasni hanem számolni sem tudsz te birka?
3. Komcsi Orbánt sem Bush, sem Obama nem fogadta hivatalosan, ahogyan egy miniszterelnököt kéne. Bush is csak akkor amikor a WC-ről jött ki a Fehér Házban és a WC-ajtó előtt csináltak egy közös fotót. Igaz Bush ugyanúgy minden idők legnépszerűtlenebb és leggyűlöltebb elnöke mint az agyhalott Nixon. USÁ-ban mindenki (demokraták + republikánusok) tudja hogy a FIDESZ egy kryptokommunista párt. Második Orbán-kormányban több ex MSZMP-s komcsi miniszter és államtitkár van mint az elsőben. A Parlamentben a letöbb ex MSZMP-s tag a FIDESZ frakcóban van. Orbán megígérte 2 éve az ügynöktörvényt de nem lett belőle semmi mert kiderült hogy a FIDESZ ugyanúgy tele van III/III-as kádárista rendőrspicli ügynökökkel mint anno az MDF Antall alatt. Az emberek sohasem tudhatják meg az igazságot. Hogy a FIDESZ = MSZMP 2.0 & III/III reloaded.
Az atlatszo.hu levélküldő kampányt indít a közmédia átláthatóságának megteremtése érdekében. A levélben azt kérjük az MTVA vezérigazgatójától, hogy hozza nyilvánosságra az adófizetőket érintő szerződéseket, különösen azokat, amelyeknek nyilvánosságáról már…..
Dez S Krull 2013.08.29 11:15:04
@$$$=$$$: Kussoljál FIDESZ komcsi! Nem zavar hogy Orbán főelvtárs pont Böröcz ügynökelvtársat nevezte ki TV-elnöknek? Azt magyarázd meg hogy ha a FIDESZ "harcias antikommunista pártnak" tartja magát akkor miért van tele a FIDESZ ex-MSZMP-s komcsikkal és III/III-as kádárista rendőrspicli ügynökökkel? Azok a FIDESZ-esek komcsiznak legjobban, akik maguk is komcsik voltak '89 előtt. Az kiabál a legjobban, akinek a háza ég. Az országot nem a FIDESZ irányítja hanem MSZMP-s komcsikból álló háttérhatalom, akik dróton rángatják Orbánt! FIDESZ = MSZMP 2.0
A Mi a helyzet Habony úr háza táján című vándor-szappanopera ezúttal a Átlátszó blogon jelentkezik. Csütörtök este Habony Árpád, Orbán Viktor "munkanélküli" főtanácsadója Hajdú Péter társaságában meglátogatta az Erzsébet téren felállított, Sziget Eye névre…..