Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukac Plömpi

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áder János tegnap aláírta a rabszolgatörvényt, majd áldott karácsonyt, békés ünnepeket, nyugodt és boldog új évet kívánt Magyarország minden állampolgárának, de azért leginkább a munkavállalóknak... Megdöbbentő cinizmus, ugye? Orbán Viktor pedig, aki soha nem elégszik meg a második hellyel, péntek…..
Kukac Plömpi 2018.12.22 01:10:43
@Belzebubo: minden szavad hasít enben a léleknyomorban!
Kukac Plömpi 2018.12.22 01:14:36
@droid_: egysze én is voltam tüntetésen, ahol két millióan voltunk szerintetek, de itt ma sokkal többen voltak, mint akkor nálatok.
Kukac Plömpi 2018.12.22 02:07:12
@Halál kamionja mindenkit elgázol: abból legalább vegetálni lehet.
    Totális támadást indított a Fidesz azon magyar emberek által megválasztott országgyűlési képviselőkkel szemben, akik törvényes jogukkal élve ellenőrizni akarják az állam által működtetett és közfeladatokat ellátó intézményeket. Pedig a demokrácia egyik alapelve, hogy amely politikus mandátumot…..
Kukac Plömpi 2018.12.21 03:07:30
@Jules Berstein: Tudod itt a titkosításokkal is baj van, így nem lehet kuss semmiben a népnek! Nem képviselőkről beszélek direkt. Mi az, hogy titkosítás? Én adom az adóm, ne titkpsítással csalják már el!
        1963-ban mutatták be Várkonyi Zoltán Fotó Háber című filmjét. Négymillióan nézték meg. A film egy magyar kémről szól, aki beépül egy a nyugati hírszerzéssel együttműködő csoportba. A magyar kémet (értsd: KOMMUNISTA BELÜGYEST!!!) a Latinovits Zoltán játszotta. A filmben szerepelt az a Lőte…..
Harangozó Attila, Fazekas Sándor és Mikó Gergely keze is benne volt abban, hogy a Sukoró-ügy a Szegedi Ítélőtáblán kössön ki. Handó Tünde és a Szegedi Ítélőtábla. Az elnök jobbján Dr. Hegedüs István, a Hunvald-ügy volt, és a BKV-ügy lehetséges bírája, balján Harangozó Attila elnök, aki nem harap a…..
Várható volt, hogy nem lehet sokáig pávatáncolni a migrángyűlölet és a letelepedési kötvények biznisze között. Orbán Viktor olyan háziúrhoz hasonlít, aki ötven lakattal és házőrző ebek tucatjaival zárja el lakása bejáratát a menekültkérők elől, ám a hátsó kapunk keresztül beengedi a jómódú…..
Kukac Plömpi 2016.10.23 02:02:15
@monddazigazatmar: mé nem te kapsz jutalékot?
Érdekes összegzés látott napvilágot. A felsorolásból kiderül, hogy 2006-ban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján hány külföldi vendég vett részt, illetve 2016-ban, 1956 60. évfordulóján mekkora diplomáciai forgalomra számíthatunk. Gyurcsány nyert 47-1-re. Hamar kiderült, hogy…..
Kukac Plömpi 2016.10.23 01:47:49
@Anna Kisfaludiné Baán: Majd várom a reakciód, ha esetleg holnap történik valami. Akkor is szemkilövetős lesz a rendőrség? Bár én remélem nyugalom lesz...
Kukac Plömpi 2016.10.23 01:50:00
@Kukac Plömpi: bocs tőled! Látom te is csa reagáltál valamire!
Kukac Plömpi 2016.10.23 01:56:31
@szárny: az lehet- hogy nyertek, sőt valószínű, de az nem azt jelenti van szövetségese! Sajnos a magyar ember nem szeret gondolkodni, a hangosabbhoz csatlakozik... És aki hangosabb, annak nem biztos, hogy igaza is van..
Érdekes kis hoppáré-parádé kezd kibontakozni celebhelikopter antal propagandaminiszter körül. Vona Gábor alkotmánymódosítás trollkodása - vesszen a letelepedési kötvény - komolyba fordult, míg tonyóról ismét kiderült, kötvénymutyista barátai érdekében sikerült neki - már megint / még mindig -…..
Kukac Plömpi 2016.10.21 03:48:11
@ulpius66: légyszi egyetlen bizonyítékot, hogy azok, vagy gyurcsány lopott..
Kukac Plömpi 2016.10.21 03:51:02
@gazoló: hát nem inkább szembeköpősdi?
Szombaton reggel a Mediaworks kiadó felfüggesztette az egyik legnagyobb ellenzéki napilapot, a Népszabadságot, amit a szerkesztőség tagja - Murányi András főszerkesztővel együtt -, és az egész kommunikációs szakma döbbenettel fogadott. Aznap több ezer fős tömeg tüntetett a Kossuth téren a sokak…..
Kukac Plömpi 2016.10.14 10:08:23
@HabonyArpad: árpika! De jó hallani a hangod...
Szólj már pár szót arról ki is vagy te, hol tanultál, mibõl van pènzed abbó nekem mé nincs ? Én is dôgozok egész életemben de még töredéke se jut..
Képzelt beteg barátom! Szeretnél õ lenni? Akkor kérdezd má meg tõle, te mé maradsz csoro!!!
Kukac Plömpi 2016.10.14 10:10:57
@VT Man: csak a fidesz tud a zsebébe nyúlni barátom, mert csak õk loptak eleget
Kukac Plömpi 2016.10.14 10:16:19
@fércnél maradandóbb: Majd a bõrödön tapasztalod még a nèpszolgaságot... Már megvan, de még. Nem érzed! Csak teszed...
Gerincet villantott Friderikusz Sándor! - írhatnánk divatos sajtószlenggel. A veterán tévés az Indexnek adott hiánypótló interjút. Friderikusz kiteregette a TV2 és az ATV szennyesét. Elmesélte, miért hagyta ott Vajna, majd a Hit Gyülekezete csatornáját, hogyan tehénkedett rá a Fidesz a befolyásos…..
Kukac Plömpi 2016.10.14 09:38:47
@Colonel H. Stinkmeaner: Én nem vagyok dúsgazdag, de léptem egy területrõl, aminek a jelene és jövõje válalhatatlan a számomra. Inkább megyek gyárba, mint a fõiskolát követelõ szakmámba...
Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…..
Kukac Plömpi 2016.10.04 00:04:56
@karandash: Meg lettek ijesztve az emberek. Ennyi és nem több... A csapon is ax folyt, hogy bûnözôk...
Tíz éves az őszödi beszéd. A zártkörű szónoklat első értelmezését elvégezte a vágóasztal. A 25 perces szövegből pár kiragadott részletet darált orrvérzésig a média. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását - hiszen ez…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
6:30 - Indulás hajnalban, Felcsúton a stadion építési helyszíne körül élőlánc; - a buszban CBA-által felajánlott pogácsákat szolgálunk fel, majd a belső térben kikapcsoljuk a gravitációt; - meghallgathatjuk Pataky Attila legújabb slágerét, amelyet Mága Zoltán játéka…..
A Mi a helyzet Habony úr háza táján című vándor-szappanopera ezúttal a Átlátszó blogon jelentkezik. Csütörtök este Habony Árpád, Orbán Viktor "munkanélküli" főtanácsadója Hajdú Péter társaságában meglátogatta az Erzsébet téren felállított, Sziget Eye névre…..
Kukac Plömpi 2013.06.28 22:41:26
@kiraly.andras:
Nem, nincs igazad... Tudod létezik olyan, hogy metakommunikáció. Amit vannak emberek, akik zsigerből vesznek, másoknak tanulni kell, valakik meg azért nem értenek, mert fogalmuk nincs róla. Te ezek közé tartozol... Ez a két ember be nem lépne oda, csak akkor, ha a bejárat előtt parkolhat, és véletlenül sem találkozik veled... És most valami reklám, vagy akármi miatt sétálniuk kellett... Téged nem frusztrál, ha az imádott tárgyad undorodik tőled... mert a testtartásuk ezt bizonyítja... De csak edd, meg szavazz nekik egy plusszot...