Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mit játsszunk ma?

36 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összefoglaló az új blogcikkekből     Az új blogon az alábbi írásokkal bővült az olvasnivaló: Tavaszi mécses készítése otthon 10 legborzasztóbb farsangi jelmez Farsangi álarcok 10+1 ötlet az építőkockára Lego város kiállítás Hogy tanítsuk meg a gyerekeket a kézmosásra? Mesésen…..
Mit játsszunk ma? 2015.07.08 11:54:30
Elköltöztem! Végre saját blogot tudok írni a saját oldalamon. Lurkóságok Blog névre hallgat és rendszeresen teszek fel rá új írásokat. Ide pedig összefoglalókat fogok írni a cikkeimből, amire rákattintva elolvashatod a blogomon.   Legfrissebb cikkeim: Miért játsszunk? A…..
Elköltöztem! Végre saját blogot tudok írni a saját oldalamon. Lurkóságok Blog névre hallgat és rendszeresen teszek fel rá új írásokat. Ide pedig összefoglalókat fogok írni a cikkeimből, amire rákattintva elolvashatod a blogomon.   Legfrissebb cikkeim: JÁTÉKÖTLETEK NYÁRI…..
Mit játsszunk ma? Üvegfestés 2015.02.19 14:22:20
Mindig csodálkozva néztem azokat az embereket akik tudnak üvegfestékkel alkotni. Nagyon-nagyon tetszett, hogy mi mindent fel lehet vele díszíteni. Az üvegajtó mutatósabb lesz, a gyerekszoba barátságosabb, a konyha otthonosabb. Olvass tovább.....      ..
Mit játsszunk ma? Farsangi díszek 2015.02.09 14:36:31
A hétvégén farsangi mulatságban jártunk. Nagyon ötletes jelmezeket láttunk. Lehetett kézműveskedni, díszeket készíteni. Ez adta az ötletet, hogy összegyűjtsek néhány ötletes farsangi dekorációt, amit mi magunk is el tudunk készíteni, ha tartunk farsangi bulit, vagy az otthonunkat farsangi ruhába…..
Mostanában a napjaim a tervezgetésről és egyben a visszatekintésről szólnak. Az internet tele van üzleti tervezőkkel, innen jött az ötlet, hogy mi lenne, ha készítenék egy családi tervezőt is. Ami a gyerekekről, a gyerekeknek szól. Kíváncsi voltam, hogy a fiam hogy látja az…..
Kedves Olvasóm! A Srácnevelde írója, Frank Ágnes felkért, hogy írjak egy összefoglalót a fiús játékokról. Melyik játék, miért hasznos, mit válasszunk, ha fiúkat nevelünk. Elárulok egy titkot: nemcsak fiús szülőknek adok tippeket. :-) Olvasd el a teljes írásomat itt:…..
Az elmúlt hetekben, mindenkitől, akivel beszélgettem megkérdeztem, mi a kedvenc játéka a gyermekével. Toldy Évával készült interjúban is feltettem ezt a kérdést és Éva részletesen leírta az én gyermekkori kedvenc játékomat, a gumizást. Nagyon jó, ha a gyerekek mozgásos…..
Kedves Olvasóm! Az alábbiakban szeretném bemutatni Neked, azt a vállalkozást, aki támogatásával hozzájárul a Kreatív Lurkó játék webáruház első születésnapjának sikerességéhez. A születésnapi hónap 4. hetében járunk és abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy a…..
Kedves Olvasóm! A játékunk következő szereplője Dávid Zsuzsanna, dúla, arjuvedikus babamasszázs oktató és vízirelaxációs kezelő.   Fogadd őt szeretettel, ha tetszik a munkássága, ajánld ismerőseidnek, barátaidnak. Ne feledd a beszélgetés végén, kitölteni a kvíz…..
Kedves Olvasóm! Az alábbiakban szeretném bemutatni Neked, a következő meghívottunkat, akik támogatásukkal hozzájárulnak a Kreatív Lurkó játék webáruház első születésnapjának sikerességéhez. Fogadd a Temitit szeretettel, ha tetszik a munkássága, ajánld ismerőseidnek,…..
A múltkor már összegyűjtöttem néhány ötletet, amit gesztenyéből lehet készíteni. Most jöjjenek a saját díszek, amit hétvégén készítettünk. Az alkotást megelőzte egy nagy, kellemes séta, így dupla élmény a gyerekeknek. Olvass tovább…..
Kedves Olvasóm! Az alábbiakban szeretném bemutatni Neked, az első meghívottunkat, aki támogatásával hozzájárul a Kreatív Lurkó játék webáruház első születésnapjának sikerességéhez. Fogadd őt szeretettel, ha tetszik a munkássága, ajánld ismerőseidnek,…..
Mit játsszunk ma? Gesztenyecsodák 2014.09.20 20:23:51
Itt van az ősz, itt van újra.... Az utcánkban már érik a gesztenye, egyet-kettőt sikerült már begyűjteni. Ha Ti is szerettek gesztenyéből bábukat, figurákat, díszeket készíteni, összegyűjtöttem néhány ötletet amit elkészíthettek, vagy továbbgondolhatjátok.  Olvass…..
A nyaraljunk itthon projekt következő állomása a Dinoszauruszok élete kiállítás a Millenárison. A készülődés rendben zajlott itthon, amikor a kicsi felébredt, bepattantunk a kocsiba és indulás. Az eső picit esett, de nem volt vészes. Ahogy haladtunk befelé a városba, egyre…..
Mit játsszunk ma? Csónakázó tó 2014.09.04 13:48:58
Folytatva az előző bejegyzésemet a Holnemvolt Parkból átmentünk a városligeti csónakázó tóhoz. Séta közben készítettem ezeket a szépséges fotókat:           A csónakázás közben pedig ezeket: Amikor meg visszasétáltunk az autóhoz, ezt…..
Folytatom az előző bejegyzésem, és leírom, hogy sikerült kiviteleznünk két kisgyerekkel az itthon nyaralunk projekt első részét. Uticélunk a Holnemvolt Park, azon belül is a kalandpálya. Kisfiamnak már régebben megígértük a kalandparkot, igaz, Budakeszin, de sikerült…..
Ezen a nyáron úgy döntöttünk, hogy nem utazunk el sehova. Ettől függetlenül, a várva-várt szabadság alatt nem szeretnénk itthon ülni. Azt találtuk ki, hogy Budapesten és környékén szervezünk olyan programokat, ami egy 2 és egy 6 évessel együtt is élvezhető. A kihívás…..
Az a megtiszteltetés ért ma, hogy egy kedves bloggertől, Krisztián Anikótól, a Kölyökzsúr bloggerétől, aki az idegeskedés nélküli gyerekzsúr megszervezésében segíti a szülőket, megkaptam a Liebster Award díjat. Soha rosszabb üzenet ne várjon a postafiókomban. Első…..
Mit játsszunk ma? Dinnyeimádat 2014.06.25 13:46:50
Itt a nyár és ha mostanában nincs is kánikula, a dinnyeszezon elkezdődött. Már sorra kínálják portékáikat a piacon az árusok. Csak nálunk lehet kapni mézédes dinnyét felirattal. Az Agroinform oldalon az olvasható, hogy idén több kiváló minőségű magyar dinnye kerül a…..
Miket vigyél magaddal nyaraláshoz, hogy még be is tudd csukni a bőröndöt? Ugye, nektek is véges a bőrönd befogadó képessége? A gyerekek meg mindent vinnének magukkal, az utolsó építőkocka darabtól, a hiányzó kerekű autón keresztül a vízipisztolyig? Nekünk anyukáknak,…..
Mit játsszunk ma? Verseny 2014.05.22 22:38:40
Van valami, amire nagyon büszke vagyok a gyerekeimen kívül. A kisebbik fiam egy éves kora körül megálmodtam egy olyan játék webáruházat, ahol csak minőségi játékokat lehet kapni, amikkel a gyermekek sokáig és örömmel játszanak. Elsősorban a fajátékok mellett döntöttem, mert…..
Mit játsszunk ma? Anya is dekorál 2014.05.22 22:37:20
Végre volt egy szabad órám, mert a fiúk kimentek focizni az utcára. Ezt a tavaszi dekorációt már el szerettem volna készíteni. Pont kapóra jött, hogy reggelire lágy tojást csináltunk. :-) A tojások héját óvatosan elmostam, majd kerestem egy tálat, amibe később beállíthatom a…..
Amikor elkezdtem a blogomat írni, még azon gondolkodtam, hogy mit lehet egy 1 évessel játszani. Most meg már együtt díszítjük a lakást... Ma készítettünk egy tojást, amit krepp papírral díszítettünk ki. Nem is rossz egy 21 hónapostól, ugye? Az én feladatom a ragasztás volt,…..
A krumplinyomdát már biztosan sokan ismeritek, az alábbiakban egy újabb játékot mutatok be vele. Olvastam egy fórumon, hogy krumplival nyomdáztak, majd azoknak szárat rajzolva, elkészültek a szép gyümölcsök. Ez a változat is hasonló, de a nagyobbik fiam kitalálta, hogy mi lenne,…..