Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsofia Brasch

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik, illetve indul Hévízen - közölte a város polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján. Papp Gábor elmondta: október elsején részben lezárják a város több mint 300 férőhelyes…..
A közlekedési fegyelem megbomlása miatt szigorítja a sebességellenőrzéseket a rendőrség, például nem fogják közzétenni a mérések tervezett helyszínét - jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályvezetője. Óberling József a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az…..
Egy hónapos razziát tart az autópályákon és az autóutakon a rendőrség. A szokásosnál jóval több traffipaxszal mérik majd a sebességet, sőt bevetik a „civilnek álcázott” kocsikat is. A rendőrség tapasztalatai szerint továbbra is sok a szabálytalan sofőr, rengetegen mennek gyorsabban a…..
A civil autókat is előveszik, bármelyik sarkon veszély leselkedhet! Sok a szabálytalanság, rengeteg a gyorshajtó, megnőtt a balesetek száma, így egy hónapos sebességmérési razziát tart a rendőrség. Elsősorban autópályákon és autóutakon mérnek majd, bevetik a civilnek álcázott autókat is. A…..
A 10 napos autópálya-matricának díját 2950-ről 3500 forintra emelik - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a kormányinfón. Gulyás Gergely azt is bejelentette, hogy január 1-jétől mintegy 5,8 százalékkal emelkedik az e-útdíj, a plusz bevétel pedig közvetett formában…..
Augusztus 17-én délutántól megnyitották a gépjárműforgalom előtt a XI. kerületi Etele út-Hadak útja kereszteződést, így a Hadak útjáról jobbra és balra is rá lehet majd kanyarodni az Etele útra - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Az 1-es villamos meghosszabbításához kapcsolódó munkák…..
Több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométerszelvény között - közölte Magyar Közút Nonprofit Zrt. A Balatonvilágos és Zamárdi közötti munkálatok a közlemény szerint augusztus 22-én kezdődtek és várhatóan 210 napi tartanak majd. A…..
Felújítási munkálatok indulnak ma az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 37-es és a 45-ös kilométer között. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az M3-as több mint nyolc kilométeren újul meg, és az útpályaszerkezetet is érintő munkák várhatóan 80 napig, november…..
A kormány szeptembertől egy 43 kilométeres szakaszon teljesen felújítja, majd 2021-től három sávossá bővíti az M1-es autópályát - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. A tárcavezető elmondta, az M1-es Magyarország legterheltebb autópályája, hiszen az országon átmenő forgalom…..
Az M0-ás autóút fejlesztési munkálatai miatt díjmentesen közlekedhetnek az autósok augusztus 14-től az M6-os autópálya M0-ás autóút - Érd észak csomópont közötti szakaszán, Érd irányában, a visszafelé tartó szakasz azonban továbbra is fizetős - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az…..
Hétfőtől vasárnapig országos sebességellenőrzési akciót tart a rendőrség a gyorshajtók kiszűrésére - mondta Jámbor István ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakirányító osztályának vezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában. Jámbor István jelezte: az…..
Csaknem 30 kilométer hosszú új autópálya-szakaszt nyitnak meg a forgalom előtt Erdélyben hétfőn este a román hatóságok, az út Tordát (Turda) Nagyenyeddel (Aiud) köti össze. Az új, mintegy 30 kilométeres szakasz az észak-erdélyi és a dél-erdélyi autópályát összekötő Torda és Szászsebes (Sebes)…..
Közel 200 millió eurót (mintegy 64 milliárd forintot) biztosít az Európai Unió a kohéziós forrásokból a Berettyóújfalu és Debrecen közötti autópálya-szakasz építésére. Az Európai Bizottság tájékoztatása szerint a tervezett fejlesztés nyomán egyebek mellett Debrecenből is elérhetővé válik a…..
Az idén nyáron is drágulnak a horvát autópályadíjak: június 15-től szeptember 14-ig tíz százalékkal drágább, szezonális árat kell fizetni az autópályák használatáért - közölte a horvát autópályákat kezelő vállalat (HAC). A Zágráb-Split közötti autópályaszakasz díja 200 kunára (8690 forint)…..
Elektromos robogókra épülő közösségi közlekedési rendszer indul a nyáron Budapesten, a robogómegosztó szolgáltatás bevezetését az E.ON Hungária Zrt. támogatja egy magyar startup vállalattal közös együttműködésben. A Blinkee.city Kft. ügyvezető igazgatóját közölte, első lépésként 50 elektromos…..
A fővárosi közgyűlési rendelet módosítása szerint új parkolási fizetőövezeteket alakítanak ki Újbudán és Zuglóban. Az V. kerület nagy részén óránként 525 forintra emelkedik a várakozási díj, míg az állatkertnél csökkennek a parkolási díjak. A testület az újbudai önkormányzat - a kerületi parkolási…..