Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rеgress

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EU egyes tagállamai élükön Németországgal, úgy beszélnek a menekültek igazságos elosztását szolgáló kvótarendszerről, mint az egész probléma Szent Gráljáról. Nem működő elképzelése persze bárkinek lehet, még Merkelnek is. Azt az utópisztikus álmot hajtják, hogy…..
rеgress 2015.09.07 11:49:59
@Bobby Newmark: Hiányzol, már jár a lift az MSZP székházban.
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
rеgress 2015.08.30 18:52:48
@Pásztor Miklós: Most akkor mi van Miki? Beszóltam neked a nagy ház liftjében, benne is voltál, nem húztad magad mint Zuhslag. Most meg kerülsz.
  Sokan úgy gondoljuk, hogy mi megúszhatjuk, mert eddig is másokhoz törtek be. Különben is miért pont a mi otthonunk kerülne célkeresztbe?  Gyakran egy életen át tartó kemény munkával dolgozunk meg javainkért: lakásunkért, személygépkocsinkért és megtakarított…..
Örülünk, Vincent? A szilovikok 2015.02.16 01:30:48
      "  In the councils of government, we must guard against the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex. (A kormányzati szerveinknél védekeznünk kell a katonai-hadiipari komplexum kért vagy kéretlen, illetéktelen…..
rеgress 2015.02.16 18:44:46
@jotunder: " lapokban nincs szo rola, az Oroszorszaggal hivatalbol foglalkozok "

Egy magyar nyelvtankönyvvel sem ártana hivatalból foglalkozni, mert ez gáz.
Nem tetszik a német megszállási emlékmű gondolata úgy, ahogy formába lesz öntve, és nem tetszik a szovjet felszabadítási emlékműé sem. Ahogy a német "megszállás" nem mentheti fel a magyarokat a saját tetteikért viselt felelősség és az önvizsgálat alól, úgy a szovjet…..
A cím nem egyértelmű, ami nem véletlen. A Politológusblogon cikksorozat indult a miniszterelnökökről és választásukról, minél több oldalról bemutatva a témát. A miniszterelnöki poszt, a pozíciót ambiciónáló vagy betöltő személy jellemzői, alkalmassága egyre gyakoribb…..
Az év 364 napján parkolónak használják, aztán egy napra kiürítik a Batthyány-örökmécses környékét. De október 6-án is csak repedezett aszfalt várja a megemlékezőket, ugyanis ezt a területet eddig minden kerületi burkolatcsere program nagy ívben elkerülte. kép…..
rеgress 2013.10.05 16:06:20
@250130: Ja, de azért baszná a csőrödet egy Horthy tér.
rеgress 2013.10.05 17:33:40
@cellular: Mégis mi kellene hogy történjen? Jártál te egyáltalán arra? Egy rendezett tér, pár éve újították fel és szerintem előnyére.

Ja, hogy parkolnak? Ez a belváros, a tereken bizony parkolnak.

Úgy nézem, a poszter problémája is inkább az, hogy Tarlós átnevez. (Ahogy itt a többié is, a tér csak ürügy).
Az ENSZ emberi jogi bizottsága hétfőn megállapította, hogy senkitől sem lehet elvenni a választójogot csak azért, mert értelmi fogyatékos. A bizottság egy Magyarországot érintő ügyben döntött így, mivel hat értelmi fogyatékos magyar fordult a bizottsághoz azért, mert nem…..
Új mentőcsomagot állítottak össze a deviza-adósok számára   „Még a vonatkozó jogszabályok alapelveinek sem felelnek meg.” – állította Róna Péter a devizahitelek jogi megítélésével kapcsolatban. A világhírű közgazdász most ennél is továbbment, állítása…..
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Roppant érdekes, hogy mire képes egy politikus a hatalom megszerzéséért. Itt van mindjárt Bajnai Gordon, aki képes lenne pereskedni is azért, hogy végre lerázza magáról a Hajdú-Bét-ügy maradványait, de közben van képe Nokia-dobozokat emlegetni a legutóbbi szocialista…..
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
rеgress 2013.06.28 16:48:48
@regress: És azt láttad, hogy ennek ellenére mégis hogy térdeltem le izgalomtól remegve Simicska elé? Hiába, az ösztönök.