Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magnum560

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ha egy jó nő több, mint két éve egyedül van, akkor valószínűleg túl magasak az elvárásai” – fogalmazta meg egy fiú ismerősöm a választ arra a kérdésemre, hogy hosszú combú, csinos, értelmes és biztos egzisztenciával rendelkező barátnőm miért van egyedül. A hozzám…..
magnum560 2013.07.03 06:24:41
Még egy-két kérdés, kijelentés " Anina81"-hez illetve a hasonlómentalitású nőkhöz !
A kiinduló pont: " ... aztán általában mi nem kellünk senkinek. "
Ez a hozzáállás felháborít, túlzottan elfogult. Én sok férfitársammal egyetemben ugyanezt elmondhatom!!

" ... zavar, ha ha rossz a helyesírásod, rosszul használod/ nem érted az idegen szavakat, nem lehet veled feliratos filmet nézni és nem tudsz 3 értelmes mondatot (véleményt) kinyögni pl. a felsőoktatásról. Miért? Mert nekem ezek természetes dolgok és elég kellemetlen, ha egy poént el kell magyarázni. "

Tényleg azt hiszed/hiszitek, hogy egy normális ember ezekről mond/ír valamit a kapcsolatfelvétel idején ? Ha úgy tetszik az első "bejelentkezéskor" ???
Önmagában az, hogy erről nem írok semmit nem azt jelenti, hogy nincs véleményem, vagy nem tudom azt megfogalmazni !!! Ha ezt nem egyes nők nem képesek felfogni akkor NEM VELÜNK - férfiakkal - van probléma !!!

" Valamint, ha nekem van saját pecóm (ami saját háztartást is jelent!), akkor igen, taszító az, ha 40 évesen édesanyáddal élsz (ergo ő mos/ főz rád, nem vagy önellátó, tehát nem vagy felnőtt). "

Bár semmi közöd/közötök nincs hozzá elárulom, amellett, hogy a szüleimmel élek - per pillanat - van egy 2,5 szobás lakásom, 30 évesen !! Ami egymagamra túl nagy és drága, ezért ki van adva albérletbe !!!

Szóval nem feltétlenül azért élek a szüleimmel, mert "nem vagyok felnőtt" !!! Ráadásul ha időm engedi minden asszonyt kizárok a konyhából és képes vagyok bekapcsolni, sőt megjavítani a mosógépet !!!
Akkor ki is főz/mos kire ???
Csak a konkrét esetekben egyszerűen nincs módom ezen információt megosztani, mivel már ott elbukik a történet, hogy az ilyen mentalitású nők még csak válaszra sem méltatnak, mert nincs diplomám !!!

Egy szó, mint száz: Ideje lenne leszállni a magas lóról, és KÉT LÁBBAL A FÖLDÖN JÁRNI !!!! Mivel ( ahogy már korábban is írtam ) a diploma egyáltalán nem jelent jó kommunikációs képességet, biztos egzisztenciát, széles látókört, és egyáltalán műveltséget !!!!
magnum560 2013.07.18 06:20:00
@Anina81: Marhára tévúton jársz ! A lakás az enyém !!! Véletlenül sem a banknál lakom "albérletben". És a bérleti díjból befolyó pénz a mindennapi kiadásaimat fedezi. E mellett a fizetésem nem lekötött euró számlán gyűlik, amit magas forint árfolyam mellett visszaváltok, egy-két hét után "erősebb" forint esetén pedig jöhet az euró vásárlás !
És hidd el CNC marósként nem nettó 90-t keresek !!!

Ha érdekel nézz utána a neten, mennyit is keresnek az ilyen szakemberek :) - csak tájékoztatólag hat számjegyű összeg és nem 1-2- vel kezdődik -
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
magnum560 2013.07.01 05:49:34
@Glasting: Miért is szűk a látóköröm ??
Csupán mert elvárom magammal szemben azt a tiszteletet amit én is megadok mindenkinek AKI NEM SZOLGÁLT RÁ AZ ELLENKEZŐJÉRE ???

A másik, te mint nő biztosan tudsz válaszolni a következő kérdésre. De előtte a szituációról egy kicsit.

Tételezzük fel megtetszik egy nő a profilja alapján, Írok neki egy jól összeszedett, rövid és lényegre törő bemutatkozó üzenetet. Melyben felteszem a 3 Ft-s kérdést, hogy egyáltalán meg akar-e ismerni.
Az üzenetben természetesen jelzem azon igényemet, hogy a feltett kérdésre választ várok !!

A kérdés: Hogy fogalmazzam meg a kérést, hogy az ne tűnjék arrogánsnak, követelőzőnek, ugyanakkor kellően határozott is legyen ?????
magnum560 2013.07.01 20:07:04
@Glasting: Eddig én is eljutottam ! Szó szerint a következő kifejezést használtam ( a sokadik "elmaradt" válasz után )
... kérdés ....
" A fenti kérdésre egy IGEN vagy NEM választ MINDENKÉPP várok, sőt elvárok "

Na erre kaptam meg, hogy milyen egy arrogáns, követelődző,stb, stb a stílusom. És a "másik felet " az isten mentse egy ilyen embertől.

Ennél természetesebben, egyszerűbben nem tudom megfogalmazni !

Lehet bennem van a hiba, de kétlem.
magnum560 2013.07.04 06:08:46
@Glasting: Nem türelmetlen vagyok, csak gyakorlatias !!!
Ugyanakkor gyűlölöm, ha kezdeményezek egy párbeszédet, ( még, ha csak egyetlen kérdés-felelet erejéig is ) ami egyoldalú ! Vagyis nem tisztelnek -nemtől függetlenül - annyira, hogy egyáltalán válaszra méltassanak !

Szóval itt nem az én mentalitásomról, esetlegesen vehemenciámról van szó, HANEM AZ ALAPVETŐ EMBERI VISELKEDÉSRŐL !!!

Amúgy jól sejted valóban a sokadik nem válaszolós után jött ki !