Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes

0 bejegyzést írt és 682 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki meg van őrülve az új kanadai kormánytól. Első körben a miniszterelnök került a középpontba, a bölcsész, akit Nixon már 43 éve miniszterelnöknek látott. Fantasztikus, tényleg, bár megjegyezném, hogy Magyarországnak is volt már bölcsész miniszterelnöke, és azt…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.11.09 11:27:55
A egykori Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor újra megkóstolta a magyar származású üzletembert. Már nem elég neki, hogy itthon nincs ellenfele, azt csinál, amit akar, nemzetközi ellenségre lő, akit a világ megrontójának állíthat be, ráadásul elfajzott magyarként gányolhatja.…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.11.02 20:06:28
Colleen Bell, az USA magyarországi nagykövete, a nemzetközi diplomáciában szokatlanul éles bírálatot fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben. Az alábbiakban kísérletet teszek arra, hogy ezt az eseményt szélesebb kontextusában értelmezzem, és bemutassam, hogyan állította falhoz…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.11.02 14:07:30
@Bernik:

56-ban a Szovjetúnió rontott a Kárpátokra. A Szovjetúniónak semmi köze a 2015-ös Oroszországhoz. Az, hogy Putyin úr -álítólag- részt vett a SU kiszolgálásában, csak azért lehetett, hogy aláássa annak stabilitását, ahogy Pozsgay Imre is tette a szocializmussal.
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.11.02 16:42:33
@Bernik:

Ki mint él, úgy ítél. Putyin úr nem Obama.
Úgy tűnik, hogy a magyar választók preferálják, ha a kormányuk irracionális intézkedések sorával nehezíti az életüket. Mi mással is lehetne magyarázni azt, hogy akkor nőtt a kormánypárt népszerűsége, amikor abszurd, sőt kifejezetten ellentmondásos intézkedések sorával…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.11.02 14:49:01
@fidesz maszop dk egykutya:

A Fidesz mióta ballibsi?
Annika Bjørn Sokan úgy gondolják, az élet könnyű külföldön, mert ott vagyonokat lehet keresni. Sokan hangoztatják, hogy Norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, itt milliós fizetések várják az ide települő munkavállalókat. Lássuk a valóságot! Mi mindenre lesz szükségünk és mit célszerű tudni…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.10.28 09:52:24
@ozzie:

Ballibsi kinyilatkoztatásnál nem várok el többet.
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.10.28 10:01:34
@Colonel Maybourne:

Jobboldal Norvégiában? Igen, a liberál-bolsevik elvek mentén működtetett, sűrűre szőtt szolciális hálót élvező proliknak, ellentétben a magyar hűbéri-rendszerrel: annyit érsz, amennyid van.
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.10.28 17:25:18
@Emzé Periksz:

A Fidesz név nem egyenlő a mutyival. Az minden királyságban és/vagy köztársaságban bevált gyakorlat:
-hogy egy "Questor" nevű csatornán keresztül privatizálunk és feltőkésítünk igaz magyarokat 200 milliárdból.
-hogy az országot gombokért odaadjuk a lehető legjobb választásnak, mr. Putyinnak, és a 10ezer milliárdnyi rubel- hiteleinket a dédunokáink fizetik majd.
-hogy az állami földeket óriás-birtokként (kihalásos alapon) kiáruljuk a legnagyobb magyaroknak Mészárosnak, Csányinak, Leisztingernek, stb.
-hogy trafikokat ma már árja magyarok birtokolnak...tizesével, huszasával.
-hogy kifacsarjuk a brókerekből a nehezebb sorsú magyarok 3000 milliárdnyi manyupját, és befektettük pl a "Questor"-ba.
-hogy a MNB 200 milliárd adóforintból felvásárolja az idegenszívűek ingatlanjait.
-hogy az utolsó namzeti műkörmöst sem hagyjuk az út szélén.
-hogy az embereket az egészségre ösztönözve futballozztatjuk a 140milliárd forintnyi stadionokban a felesleges kórházi kezelések helyett.

Ez így van rendben, minden szó ezen felül liba-gá-gá.
A svédeknek az elmúlt hónapokban háromszor is sikerült a magyar közvéleményt kihozniuk a béketűrésből. Először egy fogyatékkal élő kislányról derült ki, hogy egyetlen - Svédországban lakó - rokonánál való elhelyezése bedöntené az egész svéd költségvetést, ezért a…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.10.07 10:23:49
@zsm1966:
@♔bаtyu♔:
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
@Tudományos libsizmus:

Feleslegesen ne konfrontálódj, csak az ukázban szereplő témákról írj.
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.07.07 09:38:27
@Kéne egy nick...:

Bizony, milyen szép is az, hogy a világ legfejlettebb-, leghasznosabb társadalmai (Kongó, Etiópia, Eritrea, Mozambik, India no meg a mi cigányaink, stb) évente 20%-al többen lesznek. Ellentétben a lecsúszott egszisztenciájú, harmadik világbeli munkakerülö sáskák (Ausztria, Új-Zéland, Japán meg BeNeLux stb) fordított arányosságot mutatva lenullázódnak.
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
Alig érek vissza az éjjel nappal nyitva tartó multik, korlátozás nélkül vásárolható dohánytermékek hazájából és mit látok? Már a fideszesek is sugárban hánynak a vasárnapi zárva tartástól. A sokkal erősebben vallásos lengyelek eddig is szánakozva csóválták a fejüket…..
Az elmúlt hónapokban gőzerőre kapcsolt kormányzati kommunikáció minden erejével azon van, hogy a bevándorlással tematizálja a közbeszédet. Bár a bevándorlás valóban rendkívül komoly kérdés, amellyel feltétlenül foglalkozni kell, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a magyarokat…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.06.23 19:42:50
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.06.24 14:51:20
@Online Távmunkás:

"Az a közös bennük, hogy egyik se akar hazajönni..."

Nagyon helyes. Ez szimpla evolúció. A gyenge elhullik, a tetemén egy új-, erősebb nemzet virágzik a nagytőkéseink elhivatottságával.
Varánusz Gáz van, babám! 2015.06.23 09:22:34
"A színpadon Három majom. Hülyének néznek minket, Azt gondolom." (via)   A fideszes gázlopás olyan, mint a pornográfia! - mondja az MSZP, „szakmai köntösbe bújtatott hókuszpókusz”- kajabálja a MET, igazukat jogi eszközökkel megvédik, fenyegetőznek, közben meg számokkal…..
Proszektúra Orbán kerítése 2015.06.17 14:35:39
A „Na ugye megmondtam!” bizsergető, eufórikus hangulata terjeng a Fidesz-KDNP vezetők köreiben. Na ugye! Ezektől már a magyar kamionosok sincsenek biztonságban, Franciaországban. A hazai baloldal mindeközben pedig bőszen és vadul hazát árul megint. A magyar családokkal szemben a…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.06.17 17:08:38
@csak egy néző:

Természetesen a Nemzet felemelkedését szolgáló, feddhetetlen hátterű magyar nagytőkések fogják elvégezni a munkát, ahogy az Orbán-kormány idején mindig.
Ilyen bődületes, otromba, ízléstelen, „habonyárpis”, demagóg kirakat-sallangot még nem látott a világ! Gyere vissza kisfiam havi százezerért! Óriási deal mondhatom, méghozzá százmilliós költségvetésből. Annak, aki ezt az egész borzalmat kitalálta, vajon mennyi esik le a…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.06.16 12:39:46
@Bellagio:

2014-ben 2/3-os többséggel a Nemzet kormánya került hatalomra. A jajveszékelésetek éppen arra elegendő, hogy ´18-ban és ´22-ben is ez a kormány kerüljön hatalomra.

Folyományaként a Nemzetet támogató nagytőkéseink megerősödnek és a lehető legnagyobb vehemenciával vezetik át az országot keletre. Nyugat ugyanis megbukott. A londoni mekibe "menekülő" ballibek pedig egész nyugodtan maradjon ott. Ez van.
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.06.16 17:35:55
@Bellagio:

A választás legitim eredményt hozott. 2/3. Ennyi.
A gazdasági menekültek menjenek a picsába! - ezt harsogja a kormánypárt, de elfelejti hozzátenni: csak ha tényleg egy árva buznyákuk sincs. Mer'ha van, akkor az egész más, akkor a magyar állam keményen dolgozó kis és nagyobb emberei többféle hivatalos és illegális bulival segítik…..
Irreguláris csapatok szállták meg a fővárost és hajtottak végre rajtaütésszerű akciókat az Idegengyűlölet Szent Plakátjai ellen. Hallatlan, baszki, emberek mire nem képesek. De szerencsére a hatalom a helyén volt, egyes partizánokat elfogtak, mások önként adták fel magukat,…..
Nem elég ez a nagy hőség, a Fidesz közleményt adott ki. Igen kérem. Nem a kormány, hanem a FIDESZ.  "Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való…..
Egy a blogolásról szóló törvény miatt az orosz médiafelügyelet azzal fenyegetőzik, hogy nem csak megbírságolja a világ legnagyobb netszolgáltatóit, de szolgáltatásaikat is elérhetetlenné teszi az országban. A médiafelügyelő szervezet azzal vádolja a három amerikai céget,…..
Juncker mókás figura, és a maga módján elég bunkó is. Ettől még Orbán Viktor nem lett jó fej, és persze nem hisszük el egyiküknek sem, hogy különös kis magánszámuk mögött egyszeri jópofizás lenne. A bizottsági elnök szóvivője most azt mondja, hogy csak a szokásos…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.27 14:00:11
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.27 14:02:55
@Toportyán Zsóti:

Putyin ahogy a Krímet (Luganszkot, Donyecket) is megmentette a pusztuló nyugat befolyásától, úgy ezt a nemzetet is meg fogja, nyugi.
Nem mondom, hogy nincs abban semmi cinizmus mikor az EP Gyurcsány cégére bízza a hazai programok monitorozását. Mert van. Jókora. Viktor, kistáska, téged ott szopatnak ahol tudnak, megtettél mindent azért, hogy így legyen, és most elkészült a genyóságfőzelék amihez jó étvágyat…..
Vlagyimir Putyin orosz elnök igyekszik visszaállítani az orosz befolyást Kelet-Európában – mondta a NATO főtitkárhelyettese hétfőn Budapesten. Alexander Vershbow a Danube Institute konferenciáján kijelentette: „A szuverén országoknak maguknak kell dönteniük a sorsukról”. Sokat…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.21 11:52:48
@Conchobar:

Szerintem időszerű lenne jelezni Putyinnak, hogy felkészültünk a csatlakozásához.
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.26 16:19:08
@mavo:

Honnan való a hír? A BBC-ről...? ;)
Nehéz napok ezek szegény Viktorunknak, nincs mit csodálkozni azon, ha nyilvánosan hibban meg szegény. Nem elég az EP meghallgatás, kemény pénzen vett amerikai lobbistájáról is kiderül, esze legfeljebb annyi van, hogy bután vigyorogva egy kilobbizott meghallgatással gyomorszájon…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.26 15:45:14
Nagyot koppantak az indexesek – állítja Szalay-Bobrovniczky Kristóf a keddi washingtoni kongresszusi meghallgatás kapcsán. A Századvég Alapítvány kuratóriumának elnökhelyettese szerint csak a „liberális dzsihadisták” putyinistázták a magyarügyi bizottsági meghallgatás…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.26 15:12:38
@Toportyán Zsóti:

Nem is fog hiányozni. A nemzet kormánya az utolsó fillérig -még ha adóforintokból is- , de vissza fogja fizetni a korábban őt támogató nemzeti nagytőkéseknek, ahogy erről egyébként 2002 után megállapodtak. A jogállam 2010 óta egyébként is úgy van alakíva, hogy ez törvényes legyen a liberál-nyugati befolyást kiszorítandóan.
Olvastam még a múlthéten, hogy a Fideszben terjengeni kezdett a félelem szaga. Meg arról is, hogy mit gondol róluk az egyszeri fideszes: „Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.26 14:53:36
@The Ghost Wolf:

Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

A 600ezer kitántorgóért meg egyébként sem kár, ők már elköteleződtek a pusztuló nyugat jelképénél, a mekinél. Ott is leginkább a tápláléklánc legalján, a mekis konyhában ;)
Szerdán írtam arról, hogy miről is szól az Európai Bizottság által aznap bejelentett intézkedéscsomag bevándorlás- és menekültügyben; arról is írva, hogy miközben mindenki felkapja majd a fejét arra, hogy menekültek befogadására kötelezik az országot, valójában az…..
Míg tavaly óta ismét megnőtt a külföldi munkavállalást tervezők aránya, elérve a 2011. évi értékeket, addig a kivándorolni szándékozók aránya az 1993 óta mért legmagasabb értéket mutatja - állapítja meg a Tárki 2015. áprilisi adatfelvétele alapján. A folyamatos…..
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.21 08:51:08
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.21 09:37:47
@peter götz:

Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Akit a stadionban műtenek, az annyit is ér.
maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes 2015.05.21 09:39:07
@peter götz:

Az ország legfeljebb azok számára működésképtelen, akik nem látják a helyes irányt.